Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Chelsea u UEFA Champions League 2017/2018

Istaknuti odgovori

poznate_jakosne_grupe_za_zrijeb_lige_prv

Veceras od 18:00h počinje izvlačenje parova za ligu prvaka

Ovo su jakosne grupe za ovu sezonu:

Grupa 1: Real Madrid, Bayern, Chelsea, Juventus, Monaco, Spartak Moskva, Benfica, Shakhtar.

Grupa 2: Barcelona, Atletico Madrid, PSG, Borussia Dortmund, Sevilla, Manchester City, Porto, Manchester United.

Grupa 3: Napoli, Tottenham, Basel, Olympiakos, Anderlecht, Roma, Bešiktaš, Liverpool.

Grupa4: Celtic, CSKA, Qarabag, Sporting, APOEL, Feyenoord, Maribor, Leipzig.

• Odgovori 67
  • Pregledi 4,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

S obzirom da ne možemo dobit Liverpool i Tottenham, u potovima 3 i 4 nema neke plutajuće mine tako da bi grupa svakako trebala bit prolazna bez većih problema. Valjalo bi izbjeć Napoli i Lapzig koji izgledaju najneugodnije ali ni oni nisu ne prolazni. Samo da ih nedobijemo oboje...

Iz drugog pota su svi jaki i tu će bit žestoka borba za prvo mjesto, idealno bi bilo dobit Porta, a i Sevilla je ok, pa da s prvim mjestom si osiguramo nešto lakši nastavak... 

Posljedna godina da je Liga Prvaka u ovom izdanju, od sljedece sezone to je druga prica. Ovi 'veliki' ne zele da gube vrijeme sa Mariborom kojem je budjet nekih 6 miliona dok PSG za Neymara da 222 mil.
Samo da se izbjegne Napoli iz Pota3 i Red Bul iz 4.

Poslano sa mog HTC One_M8 koristeći Tapatalk

Odavno tezu skupinu nismo imali, radujem se utakmicama. Vjerujem da cemo kao prvoplasirani dalje, ali bit ce muke.
  • Autor

Po kojim kriterijima mi nismo mogli dobiti Porta iz drugog, jer kad je izvucen nije mogo ici u grupu A, B, i C gdje smo mi.

Grupa jeste jaka ali bila bi sramota da ne prodjemo dalje.
Po meni je najzanimljivija grupa gdje su Real,Dortmund,Tottenham i Apoel,jer mislim da ne treba otpisivati totenhem tako lako.

Kad nam kosta zabije 2 komada doma hehe
  • Autor
Qarabag v Chelsea
Chelsea v Atletico
Roma v Chelsea
Chelsea v Roma
Chelsea v Qarabag
Atletico v Chelsea

Startujemo 12 septembra.

Ja sam zadovoljan grupom

Biće borba sa Atletikom za prvo mjesto, Roma mi nije neka prijetnja, ne bi trebala biti, a Qarabag pickin dim.

Zao mi je sto nismo dobili Laipcig ili Celtic umesto Qarabaka. Bila bi bas jaka grupa i da se vidi gde smo... Nije ni ovo loše.

Roma igra dobro, nije za potceniti, sa Atm ce bas biti zeznuto, ali ovo se mora proći.

Vjerojatno kao drugi u skupini dalje iza Atletica koji neće izgubiti nijednu

Ti bi najsretniji bio kad bi bili zadnji. :)

Hoćeš se kladiti da ćemo biti prvi?

Solidna skupina, mogli smo dobit i lakšu ali mogli smo i težu. Roma je dobra, ali vjerujem da ipak ne bi trebali imat problema proć. Atletiko je jak, i favorit skupine, ali mislim da možemo bit čak i prvi. Nije to više onaj Atletiko od prije dvije sezone, fali im osvježenja ekipe, a nisu ništa mogli dovodit ovo ljeto.

Ne znam jesi li ih gledao prosle sezone u grupnoj fazi, mislim sigurno jesi malo u knockout gdje im je opravdan bunker. U grupnoj fazi protiv psva ljudi bunkeraju, sto je presmijesno. Da ne govorim o ligi i kakve tekme su ocajne igrali protiv slabijih. Samo griezmann jadan zeli u napad, ovo ostalo nista.

• 1 mjesec kasnije...
  • Autor
Uz povoljan zrijeb i napadacku igru moze, ako Conte bude igrao na kontre protiv malo vecih ekipa nema sanse.
Ne,s ovim napadačkim dijelom ekipe možemo do četvrtine finala maksimalno.Pola igrača naših ne zna s loptom ništa sem je napucati.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.