Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 34: Everton v Chelsea (ned. 30.04.2017 - 15:05)

Istaknuti odgovori

Rekli su i Relo i Strahinja da je nemoguće.

Ma nemas se potrebe objasnjavati, bazirati svoje argumente na to da je nesto "tesko moguce" nije bas mnogo pametno u ovom dijelu sezone. Siguran sam da Conte ne razmislja tako i da su igraci maksimalno fokusirani iskljucivo na nase utakmice. Pobjeda sutra je imperativ, neka pokazu da su sampionski materijal i kada nam ne idu na ruku protivnicki rezultati.

Nije nemoguće da pobede svih 5 utakmica do kraja, ali bila bi neverovatna senzacija, pogotovo zato što bi na taj način vezali 13 pobeda. Pri tom, igraju protiv Uniteda i Arsenala koji se žestoko bore za top4 i biće im jako teško da u te 2 utakmice osvoje 6 bodova. Ipak, mislim da bi mi trebalo da se skoncentrišemo na Everton i da eventualne kalkulacije ne bi trebalo da budu u fokusu naše pažnje, barem do te utakmice. Ukoliko pobedimo Everton, Tottenham nema nikakve šanse. 

Bolji smo ali nismo iskoristili 2 velike sanse. Everton ima los vezni red i to se mora iskoristiti.

Jebote bog ubise hazarda. Pa imal sudija oci, nadam se da oni sto ga ocjenjuju imaju. Jebem ti sve i to nije samo onaj faul u napadu neki sto ke sviro.

I jbt sve ovakav everton je zreo za jos jedno razvaljivanje, hajmo napast sad!!!
PROTIV SVIH SILAAAAAAA, STRASNO ODIGRANA TEKMA TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Drugo poluvrijeme kao iz snova, bez greske. Pedro majstorski otkljucao mrezu a dokrajcili Cahil i Wilian. Nevjerovatno kako Cahil igra ovaj drugi dio sezone, vec je do sad dao ukupno 6 golova.

Ogromna pobjeda, titula nikad bliža.

Everton se oslonjao samo na Lukakua, čim ih je Pedro probio to je bilo to, ja sam mislio da će biti 0-0 ili 1-0 za nekog, ali evo na kraju ubjedljiva pobjeda.

Prvo poluvrijeme smo odigrali kao da je bilo +7 prije utakmice.

Strasna, ogromna pobjeda. Na kraju i velikih 0:3 iako nije mirisalo na to.

Moram reci da je Everton igrao jako bezobrazno, nisu uopce htjeli puno lopte igrati, samo su bunarili na Lukakua i tukli svom silinom nase na sredini. Do te mjere je islo da su u potpunosti izbacili jednog svog igraca, tj. Gueye nije nikako htio ucestvovati u igri, ako pogledate bolje cak i kada je njegov tim bio u posjedu lopte on je stajao uz Edena i cuvao ga.. Znaci bili su spremni da se igra 9 na 9. :D Na ruku im je isao sudija koji je potpuno domacinski sudio, pustao neke bas ciste faule i navlacio za njih. Ipak, hvala Bogu da smo prevazisli ovu prepreku i ostali sa +4 pred posljednje 4 utakmice.

Kod nas Costa ponovo ocajan, Lukaku je bio bandera kada je igrao za Chelsea ali sada je covjek tehnicki napredovao i za naseg Amazonca izgleda kao Hazard. Bolno je los Costa od januara, ma potpisao bih iste sekunde da se zamijenimo sa Evertonom za napadaca. :D Alonso isto prilicno los danas, Luiz je bio jedna od slabijih karika. Pedro zabio golcinu i puno se borio, zujao, nagradjen za trud. Matic razvalio na sredini, kljucni igrac u borbi sa Evertonovim mesarima. Kante i Dave standardni, Cahill dobar. Fabregas i Willian sjajni sa klupe, mozda i zasluzuju prvih 11 protiv Boroa.

Idemo momci dalje, do titule!

I ja mislim da ćemo hladno dobiti Evertona (jedino ako Lukaku sam nešto ne uradi na individualnu kvalitetu ili iskoristi slabost Azpia tj nedostatak visine u protivnom nemaju šanse) i staviti jednu ruku na pehar. 

Kao što sam i pretpostavio rutinska i zaslužena pobjeda naših igrača. 

Idemo po još tih 9 bodova koliko nam treba za titulu.

tumblr_op8aryxieT1qd8lk4o4_400.pngtumblr_op8aryxieT1qd8lk4o3_400.png

tumblr_op8aryxieT1qd8lk4o2_400.pngtumblr_op8aryxieT1qd8lk4o6_400.png

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.