Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 34: Everton v Chelsea (ned. 30.04.2017 - 15:05)

Istaknuti odgovori

Ovo se pretvara u utakmicu sezone lagano.

Ne smijemo dozvoliti vise ni nerijeseno jer imamo slabiju gol razliku od Spudsa (mada cemo imati priliku da je nabijemo u zadnjih nekoliko kola). Everton u strasnoj formi pogotovo kod kuce gdje imaju jedan jedini poraz i to u 96. minuti su primili tada gol od Liverpoola. Goodison uvijek nezgodno gostovanje za nas, ali bilo je tu i nekoliko velikih pobjeda.

Sada se isto tako 3 boda namecu kao imperativ. Eventualnim trijumfom pravimo ogroman korak ka tituli. Spudsi odmah iza nas docekuju Arsenala u derbiju i bit ce im poznat ishod nase utakmice. Oni se najvise uzdaju u Everton i WBA eventualno da nam mogu izbiti bodove. Ako rijesimo tu prepreku, a sigurno ce i Arsenal zapeti zestoko da pokaze neke stvari, imali bismo odlicnu situaciju u preostale 4 utakmice. U suprotnom ne zelim ni da zamisljam sta ce se desiti ako kiksamo i budemo na 1-2 boda samo od njih.

Samo jako i hrabro od prve minute.

COME ON CHELSEA !

• Autor

pobeda ko kuća, kvotajte me u nedelju, kiksamo samo ako meteor padne na nas

nije da imam nešto protiv Evertona ali prosto su za klasu slabiji, protiv WH skoro da šansu nisu stvorili, nama njihov sastav leži, nisu dobro organizovani kao Totenhem i Liverpul plus što su im štoperi nisu podobni za neki visoki presing

definitivno im je najveća rupa desni bek i to Azar treba silovati, na drugu stranu Bejns više nije kao što je bio, bleda senka, prosto ne znam po kojoj strani možemo više da bijemo a tek zamena im je isto klinac koji nema iskustva nikakvog

ono po čemu se svakako izdvajaju to je mesarenje, znači nisam video ekipu koja više bije i to mladi Dejvis, Gana, Beri, Barkli, ne znam ko više lomi noge

nadam se bar jednom crvenom kartonu za njih 

Å¡to se tiče kreacije, MeireleÅ¡ nije u formi i tu Kuman greÅ¡i zato Å¡to ne gura viÅ¡e mladog Lukmena koji uzgred može predstavljati problem ako zaigra, Lukaku sam po sebi nema Å¡ta da traži protiv naÅ¡eg sistema, da igramo sa dva pozadi pa i da se zabrinem 

Barkli igra toplo-hladno ali čak i da ima svoj dan nije nešto sa čim ne možemo da izadjemo na kraj

reko bih 35:65 u našu korist, mislim ako baš u nedelju Everton eksplodira onda da ga jebem

ova utakmica bi verovatno bila problem da nas Otac vodi ail pošto je Konte u pitanju, ne brinem se

Samo da ne izgubimo, jer bi pritisak na nasu ekipu bio jos veci. Nadam se raspolozenim igracima.

Ma bolje pobjedit, nerjeÅ¡enim će nam Tottenham doć na samo 2 boda i pritisak će narast samo tako. Ako moramo kiksat jednu od te dvije (Everton i WBA) bolje kiksat onu protiv WBA jer nas nakon toga čeka samo jedna utakmica i to doma protiv nikakavog Sunderlanda, to sigurno dobivamo, a kiksom ovdje čekat će nas joÅ¡ 4 kola u kojima će nastavili Tottenham pobjeÄ‘ivat pritisak samo rast i to će Tottenham bit u velikoj prednosti jer će oni nas lovit a ne mi njih... Ja raÄ‘e ne bi uÅ¡ao na takav način u zadnja 4 kola, a i pobjeda protiv WBA nije tako sigurna...

Mislim da treba ici na 3 boda zato sto nam bod nista ne znaci. Imali 1 ili 2 boda vise od Totenhama, svakako nemamo vise pravo na kiks zbog slabije gol razlike ili medjusobnog skora, racunajuci da Totenham pobedi sve do kraja, sto je ravno senzaciji. Tako da bi bilo lepo ici na pobedu i prakticno osigurati titulu.

Ne razumijem zašto je to ravno senzaciji.Tottenham je pokazao kroz čitavu sezonu da je zrela ekipa i pokazali su određenu stabilnost za razliku od ostalih naših pratitelja.Imaju dobru ekipu i mislim da mogu pobijediti sve do kraja,ali se nadam da neće.Jedino gdje mogu kiksati je u utakmici protiv Uniteda.Iako ih ne volim jer su cigani neviđeni,ali im se ne može osporiti da su veoma dobra ekipa.

Što se tiče utakmice,nadam se da ćemo početi braniti prekide kako Bog zapovijeda inače nam se ne piše dobro.Nadam se da ćemo pobijediti jer nemamo pravo na kiks.Veće razlike su se istopile sjetite se samo Uniteda 2012/13 ako se ne varam,kad su imali 8 bodova prednosti 5 kola pred kraj.
  • Autor

senzacija bi bila samo po sebi zato što bi uzeli titulu nakon 13 pobeda za redom

ko je još to uradio, niko

uopÅ¡te ne pričam o tome dal se ja čudim neÅ¡to oko toga i da li su oni to zaslužili, prosto taj fakt, da vežeÅ¡ 13 pobeda i uzmeÅ¡ titulu je fascinantan (u teoriji) 

Kakva je ova godina bila sto se tice nevjerovatnih preokreta u sportu, stvarno nisam toliko uvjeren. Nadam se da necemo i mi bit dio luzerske price godine xd
Glupo je po tome suditi. Ove se godine vec desilo da je neko vezao 13 pobjeda. Nista nenormalno ne bi bilo da i oni to urade s obzirom u kakvoj su formi. Na nama je da pobijedimo sve svoje utakmice i tako ucinimo titulu jos sladjom jer cemo moci reci "pobijedili su 13 zaredom i opet im je uzalud bilo".

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

PA i oni su u padu forme, ko je gledao njihovu utakmicu protiv Palacea zna o čemu pričam. 

I ja mislim da ćemo hladno dobiti Evertona (jedino ako Lukaku sam neÅ¡to ne uradi na individualnu kvalitetu ili iskoristi slabost Azpia tj nedostatak visine u protivnom nemaju Å¡anse) i staviti jednu ruku na pehar. 

Glupo je po tome suditi. Ove se godine vec desilo da je neko vezao 13 pobjeda. Nista nenormalno ne bi bilo da i oni to urade s obzirom u kakvoj su formi.

Upravo to.

Pobijedili su već 8 utakmica ne vidim zašto ne bi mogli preostalih 5,jedina ozbiljna ekipa s kojom igraju je United,ali i to igraju kod kuće.

Da nisu pobijedili 8 utakmica zaredom i da te sad pitam jel može Tottenham pobijediti 5 utakmica zaredom reko bi može normalno.Niko od nas ne bi rekao da Tottenham ne može pobijediti 5 utakmica zaredomda nije prije toga pobjedio 8 utakmica.I Arsenal je 2004. osvojio titulu gdje u zadnjih 13 kola imao 13 pobjeda.

Palace je pobijedio Liverpool,Arsenal i nas u zadnjih mjesec dana tako da Tottenhamova minimalna pobjeda pokazuje zapravo kako dobro igraju.
  • Autor

ne znam dal čitaš šta sam gore napisao, uopšte ne zalazim u to dal neko može i da li je zaslužio

samo kažem da su veće Å¡anse da se izvuče 7 na loto nego da se rekord star 10 godina izjednači dva puta u toku iste sezone i to od strane dve različite ekipe i ta jedna od te dve ekipe prestigne tu drugu ekipu i da pritom uzme titulu 

ne znam dal čitaš šta sam gore napisao, uopšte ne zalazim u to dal neko može i da li je zaslužio

samo kažem da su veće šanse da se izvuče 7 na loto nego da se rekord star 10 godina izjednači dva puta u toku iste sezone i to od strane dve različite ekipe i ta jedna od te dve ekipe prestigne tu drugu ekipu i da pritom uzme titulu

Ovdje od otvaranja tema se potcjenjuje Tottenham i govori se da nisu u stanju da pobijede 13 utakmica zaredom,niko nije spomenuo i da osvoje titulu,to si ti u svom drugom postu tek spomenuo.Ne kažem ni ja da će osvojiti titulu,ali govorim da ne bi bilo iznenađenje ako bi pobijedili sve preostale utakmice.I moj post je bio odgovor Strahinji i Reli,ako su oni u svojim postovima napisali "i da osvoje titulu" banujte me s foruma.
Meni nije jasno, cemu takvo pesimisticno razmisljanje. Pa nije Tott takva sila da im se unaprijed upisuju bodovi a ono sto mi je jos vise cudno od pojedinaca jeste da prosto su sigurniji u pobjede Tott nego nase ekipe. Strahute od nasih kikseva a automatski pripisujete Tott pobjede.
  • Autor

Meni nije jasno, cemu takvo pesimisticno razmisljanje. Pa nije Tott takva sila da im se unaprijed upisuju bodovi a ono sto mi je jos vise cudno od pojedinaca jeste da prosto su sigurniji u pobjede Tott nego nase ekipe. Strahute od nasih kikseva a automatski pripisujete Tott pobjede.

svaka majka se viÅ¡e brine za svoje dete  :fantom:

Mi ako ne pobijedimo Everton pritisak ce biti jos veci, kad smo kiksali protiv Crystal Palacea kuci mozemo kiksati i protiv Watforda ili WBA, samo pobjeda sutra bi bila korak do titule.

Niko nije rekao da će uzeti sve bodove,samo da nije naučna fantastika AKO uzmu sve bodove kao što većina misli.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.