Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 25: Burnley - Chelsea (12.2., ned. 14:30)

Istaknuti odgovori

Joj kad vidim to da smo igrali protiv ozbiljnijeg kluba tačno kontam da neka djeca stoje iza komentara. 

Prvo što svi znaju kakav je Burnley kuci i kakvi su inače što se igre tiče.

Teren i vrijeme ko stvoren za njih da se sto više oteža igra, čitavo poluvrijeme prave sitne faulove i tako nas ubiju u prvih 45. minuta kao da to nije dovoljno uspiju zabiti dobar gol i brzo stići deficit i od trenutka kada su dali gol vidjelo se da im je namjera da nam se najebu mame. 

Costa očajan, Pedro klasika dobijemo loptu i krenemo nazad jebiga, Kante mora naučiti kako da odigra pas jebeni bilo je jos gresaka ali jebiga nadati se da Bormut moze iznenaditi sutra pa makar da ostanu neporazeni...

Wengerača. Svake sezone je ispadao u Europi u ovom periodu kad bi se igrači počeli umarati. Sreća pa je sada pauza.

I City na Bridgeu.

Pricam o gostovanjima, procitaj post do kraja.

E moraju ovi naši da ujebu ostatak vikenda.Očajno izdanje danas svi su podbacili osim Kantea. Matić levat.Costa u očajnoj formi plus sebičan do Boga.Azara nigdje danas.Nije nam trebao ovaj kiks ali eto 10 bodova razlike me smiruje.
Nema šta da žalimo za bilo čim iz ove utakmice, prosto nismo zaslužili pobjedu, oni su čak imali i bolje prilike. Ni jedan raspoložen pojedinac, golčina rivala, prosto nije išlo tako da ne žalim niti se nerviram.

Moralo se bolje odigrati, Costa van ritma od slučaja Kina ni blijeda sjenka onog igrača do gostovanja Leicesteru, Hazard takođe ništa konkretno, Matić podbacio, odbrana nesigurna, da ne nabrajam dalje kratko i jasno odigrali smo loše.

Ne treba odmah stvarati paniku, 13 utakmica do kraja 39 bodova na raspolaganju imano +8 tako da ne smijemo gubiti fokus.

Ovo danas je stvarno bilo loše.
Zemo,prestani slušati Šerifa utiče na tvoj IQ definitivno.

Odigrali smo loše ok,ali likovi su ako se računaju samo utakmice na domaćem 3. na tabeli,zaboravljate da smo prošlo kolo pobijedili Arsenal.Ne razumijem vas nikako jednu remiziramo odmah nećemo osvojiti titulu,aa idu nam West Ham,Stoke ko da ćemo svaku odigrati ovako.
Nitko nije lagan..Burnley je dosta organizirana i ozbiljna ekipa..
Ali morali smo bolje, realno premalo smo šansi kreirali.Previše smo lopti napucali bezveze naprijed, a njima to odgovara , imaju visoke i snažne stopere.
Da je teren bio normalan mislim da bi pobjedili , ali čisto jer bi neko od naših individualno napravio nešto.
Matić nam dosta usporava protok lopte protiv ovih defanzivnih ekipa, pedro ima nos za gol ocito ali osim toga nista, costa je malo ispao iz ritma..cak bi rekao da eden najvise pokusava , ali eto danas nije islo.
Pod hitno odmorit Luiza ,covjek je kronicno umoran ,polu ozlijeden.
Nema mjesta panici, nije ovo nista strasno..sada odmoriti u kupu glavne igrače i vratiti se pobjedama sljedeće kolo

ja ovo uopšte ne vodim kao kiks, jeste da smo bili favoriti, to ne dovodim u pitanje ali ovo je jedno od najtežih gostovanja ove godine, da je neke pravde, trebalo je Barnli da iščupa bodove i od Arsenala i Sitija, jbg nije, desilo se to danas

s tim da moram da naglasim da je Barnli baš izginuo u utakmicama sa gore pomenutim rivalima, Siti ih je maltene dobio na neke odbijance i fliper golove, ne kažem da danas nisu dobro igrali, Barton, Bojd i onaj Luton (kako se već zove) su preorali teren ali i pored toga mislim i to bez nekog podcenjivanja da to ne bi bilo dovoljno da su naši bili na nivou, jedino eto žalim malo zbog naše igre ali nismo roboti, dešava se, nije da nije pokušao izmenama nešto da popravi 

teraj dalje, bad day at work

dobro je što ide sad taj FA kup, čini mi se da ima malo zasićenja kod nekih igrača, dobro će doći malo rotacije(nadam se) 

Uređeno , autor izmjene: chiba

Having a plan to stop Chelsea is one thing, but carrying it out requires huge amounts of effort. Burnley were not found wanting in that regard. Premier League tracking data showed they covered over six kilometres more than Chelsea. Their collective total of 121km was more than the Blues have managed in any game all season.

Onaj niz od 13 pobjeda je pojedincima bacio pogrešnu sliku i na nas i na ligu, jer evo imamo situaciju da čim ne pobjedimo odmah se dovodi u pitanje sve i svašta, od kvaliteta igrača kao pojedinaca do eventualne titule. Premiership se ne osvaja u februaru ili martu, dug je to put a mi na tom putu za sad stojimo dobro, još je trećina sezone pred nama. Ne treba čim ne pobjedimo padati u paniku u fazonu "šta ćemo sada topi nam se prednost", igramo u takvoj ligi gdje svako svakog okrene. City će vjerovatno pobjediti večeras tako da će to biti +8 u odnosu na drugoplasiranog, do kraja imamo 7 utakmica kod kuće i 6 na strani, ključna je forma kod kuće dok će svaka pobjeda predstavljati ogroman korak. Svi će kiksati, ništa to nije katastrofa, samo zadržati fokus..

izvinjavam se što tek sad postam o tome ali samo da dodam da se još jednom pomenulo to kako je Konte mogo da vidi Kina, štopera Barnlija na delu

Kuman je baš zagrejan za njega ali se i Čelzi tu muva, ništa ozbiljno samo kao jedna od mogućih meta, isto važi i za onog malog Gibsona iz Mdlbora

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.