Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 25: Burnley - Chelsea (12.2., ned. 14:30)

Istaknuti odgovori

pa Luiz je cini mi se to isto koljeno vec jednom udario povrijedio, u prvom dijelu sezone. cini mi se da je isto bilo, nosio je te steznike neke pa sam kao upratio :D

Ne znam sta da ocekujem od ove utakmice. Burnley je dobra ekipa kuci, mi zasada pobjedujemo ove manje ekipe, mada nije nemoguce da prospemo bodove.
Očekujem motivisanog i borbenog domaćina koji želi da ugrozi ekipu sa vrha, njihova forma kod kuće im daje još veći podsticaj, jer kada "mala" ekipa napravi tvrđavu od svog stadiona onda dobijaju na hrabrosti. Naravno dešava se da ekipa pregori od želje...

Obratiti pažnju na Graya, Boyda, Bradya..

Rezultatski ne znam šta da očekujem moglo bi biti gusto.
Mogla bi biti ovo teska utakmica kao sto smo imali protiv WBA. Ova ekipa je tehnicki jedna od najlimitiranijih ekipa, igra im se zasniva na trci i borbenosti, mogli bi da nas prebiju jer drugacije ne znaju da igraju. Ipak smatram da imamo dovoljno kvalitetnih igraca i trenera koji je dovoljno analizirao protivnika, dovoljno da ih dobijemo 2 razlike.

Volio bih vidjeti Fabregasa danas u prvoj postavi.

Jesul izasle postave? Ajmo plaviii

Izašla je još petnaestog oktobra 2016. godine protiv Leicestera, ako me razumeš. :D

Ma dobro igi, kontam mozda je bila neka promjena, neka sve je to super ne treba ni mijenjat, ako sam razumio :D
A golcine Burnleya jbt, nista nisu napravili dotad i onda strasan slobodnjak

Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk

Mrzim ove mrtvace, bljutav klub u pm.. ne bi nam dali do prekosutra gola da nisu zabili onaj slobodnjak
E jebem im majku, ne bi zalio da smo kiksali negdje al kod ovih kretena cc

Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk

Kako smo igrali i ovaj bod nam je previse. Malo ozbiljnija ekipa i nista nismo uspjeli napraviti, drugo poluvrijeme ocaj.

Sut Hazarda iz 6 minute i gol Pedra iz 7 minute, to je sve od nas u ovoj utakmici. Koliko cemo imati jos nezgodnih gostovanja poput West Hama, Stokea, Evertona, plus derbi sa Manchester Utd, ne bi ja rekao da cemo titulu osvojiti lahko. Samo smo na dobrom putu.

Wengerača. Svake sezone je ispadao u Europi u ovom periodu kad bi se igrači počeli umarati. Sreća pa je sada pauza.

Sut Hazarda iz 6 minute i gol Pedra iz 7 minute, to je sve od nas u ovoj utakmici. Koliko cemo imati jos nezgodnih gostovanja poput West Hama, Stokea, Evertona, plus derbi sa Manchester Utd, ne bi ja rekao da cemo titulu osvojiti lahko. Samo smo na dobrom putu.

I City na Bridgeu.

hazard je najveca picka bio danas, bjezao od duela, nije napadao, nije pokusavao, pogrijesio milion lopti, prodao, suta ko dijete od 2 godine s 2 lijeve noge, pa ja ne mogu da vjerujem sta sam gledao. moram na njega bit najvise ljut kad se najvise ocekuje a bio je najgori na terenu jebi me, on i willian mu je uspio cak za 20min parirat. jebo te jel imas neki problem, povrijedjen, umoran koji ti je kurac ako ne mos budi posten sjedi na klupu i vozdra jebo ga bog i buduci najbolji igrac na svijetu

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.