Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 23: Liverpool - Chelsea (31.1., uto. 21:00)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 128
  • Pregledi 6,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Mi jesmo uzeli bod i to je jedino sto vrijedi iz ove utakmice. Liverpol je bio zreo za 3 gola u mrezi, za njih je i liga prvaka previse sa ovakom ekipom, jasno je da Klop iz njih izvlaci maksimum. Ne krivim Costu uopste za promaseni penal, Conte je kriv sto je izveo Hazarda jer je to igrac koji je jedini veceras mogao iznijeti loptu i napraviti nesto.

Ostajemo na istom razmaku od drugoplasiranog, a to je 9 bodova. Što se tiče tog aspekta možemo biti zadovoljni. Ali ovo se moralo odigrati bolje, a Bogme i pobjediti. Ostaje žal zbog nerealiziranog penala Coste i onog šuta Pedra.

• Autor

Prvo da nabijem Hazarda na kurac i na taj isti kurac Williana.

Ne kontam cemu se Hazard toliko brani a Willanu se jebu majke kad uporedimo sta su uradili igrači koji su ušli umjesto njih Fabregas i Pedro skontas da su ova dva debila bili za kurac tih sat i kusur vremena samo se vise u greske gleda Willanu a neke mizerije od Hazarda su dovoljne da se pokrpi njegova losa forma. Nakon što je izborio 2-3 slobodnjaka nestao nije mogao maći.

Pa sad nesto razmisljam, jedan Wolves je dao 2 gola i pobijedio Liverpola samo jer je htio pobjediti i napadao kad je trebalo. Mi smo dali gol iz stvari koja je dobro osmisljena i proslo je, ali vidi se da smo dosli po bod i ne volim to nikako, imaces vece protivnike u europi covjece neces se protiv svakog tima braniti igrati na kontre dosadilo je vise bicemo sampioni.

• Autor

Pa sad nesto razmisljam, jedan Wolves je dao 2 gola i pobijedio Liverpola samo jer je htio pobjediti i napadao kad je trebalo. Mi smo dali gol iz stvari koja je dobro osmisljena i proslo je, ali vidi se da smo dosli po bod i ne volim to nikako, imaces vece protivnike u europi covjece neces se protiv svakog tima braniti igrati na kontre dosadilo je vise bicemo sampioni.

ne mogu se porediti te dvije tekme, drugo takmicenje izmiksan sastav i jednih i drugih nije to to

Odlicna tekma, jako zanimljiva i puna trke. Kante i Matic nevjerovatna partija, koliko ljudi unose cvrstine i stabilnosti u tim. Hazard odradio strasan posao u defanzivi, nisam ga odavno vidio da onako klize i ganja beka.

Samo cu iznijeti podatak, otkako je Klopp dosao Liverpool u 15 utakmica protiv ostatka tzv. TOP 6 ima 1 poraz. Ko god je mislio da cemo se prosetati danas na Anfieldu, pogotovo nakon svega sto se njima desavalo i koliko su ludjacki krenuli, napadali nas ko bijesni psi i letjeli po tereni mislim da se vidjela velika zrelost u nasem timu.

Nakon izjednacujuceg gola kako se podigla atmosfera mislio sam da ce nas oduvati. Medjutim, nasi su ih u potpunosti utisali, pa oni nakon tog gola nisu prisli nasem 16-ercu dobrih 10-ak minuta.. A u zadnjih 15 minuta kad se ocekivao njihov pritisak mi smo ih ustvari sabili na njihovu polovinu i napadali. Ostaje velika zal za penalom Coste.

Ipak, sasvim dobar bod, posebno kad se uzme poraz Arsenala i remi Tottenhama, ali moramo ovo kapitalizirati u subotu. Izici na Arsenal isto ko sto je Liverpool izisao na nas danas, ubiti ih na sredini. Uostalom, duzni su nam nasi to nakon onog poraza u prvom dijelu sezone.

PS. odlican gol Luiza, 100% je ono uigrano bilo

Nemamo mi nista dobro iz ove utakmice, bod je tu iz derbija, po njeg se doslo od samog pocetka. Ali ako cemo igrati svaki put ovako derbije i cekati na kontru ubija se draz za fudbalom pa makar osvojili 10 titula.

Treba biti realan i reći da Liverpool nije šanse napravio tako da iz tog ugla je Conte dobro pripremio utakmicu, jedino što je falilo je malo oštrine u napadu. Prekasno smo shvatili da Liverpool "visi", naravno sada možemo nagađati šta bi bilo da nije izveo Hazarda u 70. minutu..

ne mogu se porediti te dvije tekme, drugo takmicenje izmiksan sastav i jednih i drugih nije to to

Evo ako neces Wolves uzecemo Swansea koji je dao 3 gola jer su bili odlucniji. Nema te ekipe koja bi nas mogla zaustaviti veceras samo da smo napali, sad je bila idealna prilika za to, nista Liverpolu ne ide od ruke, najbolje pokazuje podatak da im igra igac bez treninga sa ekipom.

Ja vjerujem da bi svaki navijac Liverpula mijenjao svoj stil igra koja je itekako hrabra i atraktivna sa nasom pozijom na tabeli i nasom igrom.
Ne znam zašto ste očekivali da ćemo otići na Anfield i napraviti juriš a došli sa +8. Vidite samo kako Liverpool i Tottenham znaju igrati presing i nadigrali su nas ali ne vidite da za razliku od nas ne umiju nikako igrati rutinski defenzivno i zato kiksaju protiv manjih ekipa dok smo mi na vrhu. Ne kažem da je naša igra super ali je očigledno uspješnija.
Doduše ove sezone profitiramo i od toga što je konkurencija nestabilna i zato slažem se da ćemo sljedeće sezone morati puno bolji biti da ponovimo uspjeh, pogotovo jer mislim da će United (Mourinhova famozna druga sezona) i City biti puno jači i ozbiljniji nego ove sezone.
Uživajmo u ovom momentu, 99% smo već prvaci

o čemu ti pričaš čoveče, Liverpul pun povreda, 2-3 poraza za redom i mi treba da budemo srećni, za šta, pa mi imamo 10 boda prednosti i to je jedini razlog zašto se ovakva sramna igra pravda 

Pun povreda = falio im jedan igrac iz prvih 11, a i taj je usao oko 70. minute

Dalje, nema forma nikakve veze s derbijima. Mi smo prosle sezone karina bili pa odemo i sjebemo Arsenala nasred Emirata a oni u borbi za titulu. Pa otkinemo Tottenhamu bod kad im je najvise trebalo, pa nismo od Uniteda nijednom izgubili. A zavrsili 10. na tabeli, dobijao nas ko je stigao.

Joj price majke mi ko da smo dosli kod treceligasa

PS. Zemo nisi gledao utakmicu Liverpool v Swansea ocigledno

Ne znam ljudi, mora se prihvatiti da ne zavisi sve od nas nego i od rivala, mislim da bi bila ludost da smo večeras išli na to da pobjedimo Liverpool njihovim oružijem tj. pressingom i juriš napred. Liverpool se specijalizovao za velike utakmice tada su opaki, prosto tu pokazuju sve što znaju, a kiksat će protiv nekog davljenika. Mnogi zaboravljaju da je baš ovo Chelsea, da to je baš taj klub taj stil to ponašanje u velikim utakmicama, čvrsto nazad i što preciznije u napadu, znate to je ono protivnik nas napada i napada i napada mi u napad Drogba uvali gol, osnov zbog kojeg su mnogi počeli navijati za ovaj klub. Ako se traži neki atomski ofanzivni fudbal u velikim utakmicama onda taj neko vjerovatno navija za pogrešan klub, ljudi mi nismo takvi nije nam to DNK, mozda zvuči smješno ali je tako. Shvatam svakog, i nekog ko je razočaran igrom, naravno nije bilo savršeno..

Jedino zamjerim našima što ranije nisu nanjušili krv, spustili smo Liverpool nakon što su izjednačili znači nisu se javili nakon toga i to je neka snaga.
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.