Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 23: Liverpool - Chelsea (31.1., uto. 21:00)

Istaknuti odgovori

Treba biti realan i reći da Liverpool nije šanse napravio tako da iz tog ugla je Conte dobro pripremio utakmicu

A nismo ni mi, čak tokom većeg dela nismo ni do lopte mogli da dođemo, do gola smo došli na prepad, a penal je Costa nekako izmislio. Dokle će u ovim utakmicama fokus biti na neprimanju golova, umesto na davanje?

• Odgovori 128
  • Pregledi 6,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Smijesno mi je citati ove neke stvari, conte je kriv jer je izvadio hazarda , igra nam ne lici na nista , kante je los, alonso je invalid..
Takticki savrsena utakmica , liverpool koji bar napadacki nije losa ekipa nije nam postene sanse slozila pred golom..i to na anfieldu.
Sto se igre tice..King je skroz u pravu, za kakav Chelsea ste vi poceli navijat ? Jeli Chelsea ikad igro neki atomski nogomet ? Neznam bili radije da se o nama prica kao o Arsenalu zadnjih par sezona ..ono igraju oni dobro i ugodno oku ali jednostavno imaju luzerski mentalitet i mos ga jebat.
U derbi utakmicama niko nije osvojio ligu, dzaba liverpoolu dobra statistika protiv top ekipa.Mene fascinira lakoca kojom Conte dobije 'male' utakmice.
Naviknite se vise , covjek je talijan plus toga teski perfekcionist, mislite vi da ce on riskirat na anfieldu i napast kad realno moze uzet bod kad mu padne napamet.A u ovom trenu taj bod je nama odlican rezultat..
Rezultati se pamte , igra ne..i Jose je takav trener bio , i Conte je i jebiga .po meni u skoroj buducnosti necemo gledat neki chelsea koji igra neki fantastican nogomet, ako vam je do toga gledajte i navijajte za city koji ima posjed 80 posto i izgubi utakmicu.
Druga stvar opasno nam Moses visi u obrani, prema naprijed lijepo zna probit nekad ali nazad ovo je kriminalno treba bit realan.sve je s te strane dolazilo i sreca nasa da je azpi na toj strani.strah me pomislit da Cahill igra tu kraj mosesa sta bi se dogadalo.
Kante je cudo, savrsen igrac, koji jaki pritisak na njihove igrace kad imaju loptu..koliko razbijenih napada , a najjace od svega je sto u 85. minuti trci ko da je 5.
Hazard los, mora se priznat.Ja sam isto jedan od onih koji je uvijek govorio isplati ga se cekat , doc ce neki njegov potez i rjesit ce nam utakmicu.Ali realno vecinu sezone pod Conteom imam osjecaj da velika vecina igraca igra na svom malsimumu, osim njega..svi znamo sta moze ali nikako ga nece , nadam se da ce se vratit starim navikama.
Sve u svemu ljudi moji mi se pisamo po ovoj ligi i dalje. Za mnoge najjaca liga na svijetu a nama i dalje nemoze niko ni blizu doc, ali naravno uvijek ima nezadovoljnih.Treba uzivat u ovom , a u buducnosti mislim da moze ic samo na bolje..Kad Conte dobije vrijeme i sredstva da slozi krug igraca po svom ukusu, to moze samo bolje bit.
I dalje nema razloga za nikakvu brigu :D

Sramota, jednostavno reci, protiv ovakvih retarda ne uzeti 3 boda, i to u hendikepu, je sramota.

Nista uradili nisu, a mi k'o picke male igrali. Ovaj "poraz" ide na dusu Conteu i Costi u neku ruku. Ne mozes nikako igrati ovako protiv poluretardirane ekipe kao sto je Loserpool.

Napali kako treba 3-4 puta, oni 2 puta, ali oppet davati posjed jebenom hendersonu, wijnaldumu i canu je sramota.

Ne mozes mi nikako ubacivati Mitchya Boga, Allaha u ne nadoknadi, nego poslije nadoknade, i onda mi slaviti bod, k'o da smo Swansea, jebem ti svu familiju.

Dalje, koji kurac mi igras k'o da je protivnik Real i Barca zajedno, a ne popisani Loserpool koji ima jednog igraca da valja? Ova taktika bi bila strasna kada bi igrali protiv takvih protivnika da se zna, ali protiv bogaljskog Loserpoola, to ne ide, niti ce ici ikada.

P.S. Kante je igrac tekme, najvise oduzetih loptih, pretrcao bruku, jedna od najboljih partija za nas, ali hajmo slusati zemu, koji kaze da kurcu ne valja

Samo se nadam da ovakva utakmica neće biti protiv šugavog Arsenala na SB to se ne smije desiti,ako se bojimo ekipe sa Wengerovim sindromom ni ne zaslužujemo titulu.
A sta bi vi rekli da smo napali i izgubili utakmicu ?sigurno bi rekli'bravo Conte ,imamo muda to je bitno'.Ma dajte ljudi..
Malo realnosti, nije ovo burnley..podcjenjujete liverpool

Da smo ih napali, tako bi ih i zguzili, mislis da bi nam se ona njihova odbrana ukljucujuci sredinu suprostavila bolje?

Ovo sto smo uradili je sramotno, ali eto fakticki je ispalo u redu, jer su ostali izgubili bodove.

Mislis da bi ovaj Coutinho (poslije povrede), Firmino i jebeni Lallana nesto uradili?

Neznam taj henderson je npr ako si gledo pogbu pojeo.Pogba je precjenjen igrac ali brate mili..taj liverpool nam je dugo bio jedini pravi pratioc na tablici, dobili su nas na stamfordu.
Za mene oni da dovedu jednog top stopera i jednog solidnog beka imaju jako dobru ekipu
Jebiga ne mislimo na isti nacin
Arsenal sta je najgore ima dobru ekipu na papiru haha
Ma dosta ti je pogledat bas tu utakmicu protiv uniteda, uz manea ,clyna i coutinha ,koji mogu igrat u svakoj ekipi u engleskoj imaju talenta origija .
taj henderson i wijnaldum koji su mi se uvijek gadili igraju dobro ovu sezonu, papirnati lallana rusi rekorde u pretrcanim kilometrima.
Mislim svakako im je trener najveci plus ali nisu oni losa ekipa

A sta bi vi rekli da smo napali i izgubili utakmicu ?sigurno bi rekli'bravo Conte ,imamo muda to je bitno'.Ma dajte ljudi..

A zamisli da nekad napadnemo rivala u gostima, i pazi ovo sad, znam da zvuči suludo, pobedimo i uzmemo tri boda? Čujem da je i to moguće u fudbalu.

U nekim situacijama mi je draži poraz od boda iz tzv. "taktičkog nadmudrivanja" gde je po običaju, ironično, najmanje taktike prisutno.

koji ste vi hejteri haha nemojte slučajno da neko bude slavio titulu,ispast ce da serete sebi u usta..Kakvim ce nas klubom drugi zvat nego plastičnim kad sami po sebi pljujemo.
Nakon prošle sezone koja je bila krasna,mi smo nakon 23 kola s novim trenerom na +9,odigramo x na jednom Anfieldu i dođu NAVIJAČI koji imaju muda napisat Conte je debil. Pa da mi je neko pričo prije sezone nebi vjerovo..Oćemo mu dat otkaz ,ako ne popravi posjed lopte ?
Ako dogodine ne ude u finale Lp odma noga a ?
I to lako da napise covjek: 'ok je to,malo smo mozda mogli ofenzivnije'..Ne, jebe treneru sve živo nakon remija na anfieldu hahaha
Inače diablo, belgijanci ti na Origija gledaju ko na jedno triput veću nadu od Michya. Nemora značit da se slažem ,ali ono pretjero si ga brate mili..
Pričam s navijačem Arsenala čovjek otvoreno kaže:  'mi i da vas dobijemo na bridgu, ne možemo apsolutno ništa ove godine kad ne možemo dobit jebeni Watford doma'
Žalosno mi je kad su navijači Arsenala realniji od naših, mogu mislit sta bi bilo da nas nedaj bože Watford iznenadi doma.. valjda bi odma bilo CONTE OUT

Postoji razlog zbog kojeg Klopp nije izgubio nijednu veliku utakmicu ove sezone. Muda i taktika. Čovjek da ima iole bolju ekipu bi se popišao po Conteu jučer kao i Pochettino. Nije stvar u posjedu loptu i napadanju, nego u tome da su igrali debelo iznad svojih mogućnosti sa limitiranom ekipom. Oni ako naprave prave transfere na ljeto i nastave sa Kloppom kao trenerom će biti ubitačni, jednako kao i United. Zaboravit će se ova tako-tako sezona.

Pazite sada Contea. Odigrao je tipičnu talijansku bunkerčinu, bez IJEDNOG kreativca na terenu, igrao na kontre kao i cijele sezone. Kad je Fabregas ušao na teren, momčad je prodisala jer su linije bile povezane. Fabregas je igrač koji bi radio u Liverpoolu takvu razliku da bi to bilo nehumano gledati, a kod Contea je na klupi. Meni iskreno njegov nogomet nije dopadljiv, daje mu rezultat, ali protiv velikih nije dobro odigrao izuzev Uniteda i Citya koji je ionako loš. A bitno da se Mourinha razapinje. 

Alonso je bio kriminalan, totalno kriva procjena kod kupovine. Kante je relativno loš pod presingom, bolji je kad ekipa napada ili kad je lopta oko centra.

Ovaj "kiks" neće biti značajan samo ako se pobijedi protiv Arsenala. 

diablo po cemu su losi Liverpul i Klopp mozes li mi objasniti ? Pa ako su oni losi, kako su nas uspjeli onako pritisnuti da u pojedinim trenucima ne mozemo disati ? Kako su to losi pa svaku utakmicu protiv bilo kojeg protivnika vrse totalnu dominaciju kada je sama igra u pitanju ? Zanemari sad rezultate, govorim o samoj igri na terenu. Primjera radi, ja za razliku od Igija ili chibe ne smatram da je sve u posjedu i napadu, ali realno sinoc smo u par navrata izgledali kao poluamaterska ekipa koja ne moze loptu zadrzati duze od 2 sekunde. 

Na stranu to sto ih ne volis, ali po cemu to Liverpul retardiran kada je igra na terenu u pitanju? 

Nije problem sto cemo mi osvojiti titulu, svaka cast Conteu i timu na tome, ali ovo je nesto sto je mana kod Contea, daje previse respekta timovima koji ga realno ne zasluzuju.

@hamco, Pritisnuli nas prvih 10 minuta, i opet nista nisu napravili, to je to od te ekipe, maximum. Nista uradili nisu citav mec, osim suta Wijnalduma u prvom koji se ne moze nazvati ni solidnim, i gola u drugom.

Ja ne govorim da smo mi losije igrali od njih, ali da smo ih napali kako znamo, bilo bi totalno drugacije.

A sta da smo ih napadali, fulali(kao sto jesmo), a oni nas na kontre trpali jer imaju isto fantasticnu kontru?

Ti diablo, champion i mnogi od vas kao da nemate pojma o fudbalu i kako isti funkcionise, narocito ovaj moderni fudbal.

Tolko frke zbog boda na Anfieldu, prvo mjesto, najvise pobjeda, mnostvo dominantnih utakmica, zalosno je to, jadni ste vi navijaci.

Uporedio bih vas sa navijacima Reala, mada kako mi se cini i oni su bolji i realniji. Sramota.

Pričate gluposti. Kao prvo, mnogi ovdje opasno podcjenjuju Liverpool. Jesu trenutno u krizi i bez nekih igrača ali i dalje su nam prava ekipa u borbi za titulu, uz to ekipa koja odlično igra protiv velikih. Razlog zbog čega smo im pobjegli 10-tak bodova je što kiksavaju protiv malih. Od "velikih" ekipa još su najviše problema imali s Unitedom, zašto? Pa zato jer znamo kako Mou igra. Što se iz toga može zaključiti? Liverpoolova glavna karika je pressing i trka, od koje nema ništa kad im ovi daju loptu, koga će pritiskat ako im je protivnik dao loptu i imaju preko 70% loptu? Stoga im je Conte sasvim logično prepustio loptu, još kad se uzme u obzir da smo igrali u gostima i da je nama ovdje bod značio da smo jednog kandidata za titulu eliminirali, onda stvarno ne znam kako ste vi mogli očekivat puno drugčiju igru?

Kao drugo, nismo mi imali namjeru igrat na bod i bunker nego jednostavno za nešto više nemamo kvalitete u ovom trenutku a očekivat od Contea nekakvu ludu ofenzivu pa šta bude je totalno neralno. Jednostavno, za nešto više i konkretnije put naprijed vezni red Kante - Matić je pre nekreativan. E sad imamo situaciju da jedina opcija umjesto Matića bi mogao biti Fabregas u kojega Conte jednostavno nema povjerenja u jačim utakmicama, možemo raspravljat o tome je li upravu ali je činjenica da je to tako a i ne smijemo zaboravit da smo u prvim utakmicama olako primali golove a jedan od glavnih razloga zašto smo postali defanzivno najjača ekipa je u Matić - Katne dvojcu. Duga solucija bi bila promjenit formaciju u 3-5-2 kod koje Conteu vjerojatno predstavlja problem što je upitno gdje s Hazardom u njoj. I tako se Conte odlučio da će igrat s dvojkom Kante - Matić i barem izvuč bod, a naprijed što bude. Ja se nadam da će se iduće sezone ovaj problem rješit s jednim top DMC-om koji je jednako jak i obrambeno i u napadu...

I za kraj, ne zaboraviti da je cilj na početku sezone bio top4 a da smo sada prvi. Ne zaboravite da ste pred početak sezone sve igrače odreda pljuvali i govorili kako imamo ekipu za sredinu tabele. Ne zaboravite da je ovo tek prva sezona Conteu. 

Conte je za prvu sezonu napravio i više nego fantastičan posao, sad naravno se očekuje daljni napredak ali to će isto tako trebati popratiti i dobri transferi na ljeto...

koji ste vi hejteri haha nemojte slučajno da neko bude slavio titulu,ispast ce da serete sebi u usta..Kakvim ce nas klubom drugi zvat nego plastičnim kad sami po sebi pljujemo.

Ovde sam stao da čitam post. Vidi se da nisi bio tu pre dve godine, kada se viđalo brdo ovakvih postova kad god bi neko nešto negativno rekao. Takođe, mi, "hejteri", očigledno više želimo dobro ovom klubu.

A sta da smo ih napadali, fulali(kao sto jesmo), a oni nas na kontre trpali jer imaju isto fantasticnu kontru?

Ti diablo, champion i mnogi od vas kao da nemate pojma o fudbalu i kako isti funkcionise, narocito ovaj moderni fudbal.

Tolko frke zbog boda na Anfieldu, prvo mjesto, najvise pobjeda, mnostvo dominantnih utakmica, zalosno je to, jadni ste vi navijaci.

Uporedio bih vas sa navijacima Reala, mada kako mi se cini i oni su bolji i realniji. Sramota.

Majke mi neko je ljudima ispro mozak, ja ne pamtim nikad ovakvih navijaca Celzija, a zovu sebe navijacima. Pa to samo gleda kako da hrakne po klubu, vidi se najbolje poslije ovakvih utakmica.
Za Championa znamo sta je, al ostali.. Sramota bas.

Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk

A lako je biti pametan poslije bitke, šta bi bilo da je... Da je costa zabio svi bi pisali hvalospjeve. Uglavnom nije loše, mene jedino zabrinjava naš vezni red gdje nam je alonso najpotkovaniji igrač s loptom što je meni smiješno, kreativnosti nemamo ništa

Ono kada te co-navijači vređaju, nazivaju sramotom i plastičarem samo zato što želiš da klub bude još bolji.

KBNcZ.gif

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.