Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Juan Mata (2011-2014, 135 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 2,6 hilj.
  • Pregledi 142,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

[quote name='Tinmar' timestamp='1348928198' post='80881']
Pa baš, gledam svugdje svi ga hvale, svima je igrač utakmice, a nije baš taaako dobar bio -.- u ovoj tekmi ima više igrača utakmice, ne može se nikog izdvojit a ako mene pitaš kog bih izdvojio onda bih Johna Terryja, iako je možda (su)krivac za pogodak.
[/quote]

Mozda zato sto si navikao da gledas bolje partije.. hehe Sto se tice te utakmice, ja sam zadovoljan njegovom igrom, jer iz tekme u tekmu njegova forma se dize i igra sve bolje i bolje. Ako mene pitas, vidio sam ja i par driblinga i prodora protiv Arsenala, sve u svemu, za mene je bio odlican. Ali bice on jos bolji u narednim utakmicama. Zeljan je igre, odmorio se momacki... :D
Kad je ova momčina spremna fizički i igra kako samo on to zna, nema osobe koja ga neće svrstati u vrh najboljih veznjaka svijeta. Hvala ti mađioničare, hvala ti Bože što je on Plavac.
[color=#444444][font=Arial, Helvetica, sans-serif][size=3]Što se tiče nepozivanja Juana Mate, dvostrukog strijelca za Chelsea u utakmici Lige prvaka protiv Nordsaelanda u utorak, te pobjedničkog gola protiv Arsenala proteklog vikenda, Del Bosque je rekao: "[/size][/font][/color][b]Mi imamo problem s kvantitetnom, ne kvalitetom. Boli me kad moram izdvojiti neke od tih igrača koje nisam pozvao, jer ima i drugih igrača koji su mogli biti na popisu. On nije bio na prethodnom popisu jer smo se složili s Chelseaem da mu treba dati odmora, kojeg nije imao preko ljeta. Ali ovog puta nismo imali prostora za pozvati ga.[/b][color=#444444][font=Arial, Helvetica, sans-serif][size=3]"[/size][/font][/color]

[color=#444444][font=Arial, Helvetica, sans-serif][size=3]odlično je što če dobit još odmora, i više nego odlično za Chelsea, samo da mu to ne utječe na moral :/ [/size][/font][/color]
Čuj nisu imali prostora za ovakvog igrača.. E moj Del Bosque, moje rosno cvijeće. Inače za klub pozitivna stvar, još punjenja baterija i uigravanja.
Del Bosque oko mo'e, eno ti Pedra nek on igra. Vrlo misteriozan i nepredvidljiv igrac.

Sto se mene tice, neka se Juan oprosti od repke odmah. Mnogo pozitivna stvar za nas je sto ga deda nije stavio na spisak.
[quote name='ADiS' timestamp='1349476377' post='82106']
Bolje za Chelsea... :D Svakako je rekao da ce mu jos jedan odmor dobro doci. Bice nam svjez i odmoran nakon reprezentativnih utakmica.. :D
[/quote]
Trenutno jeste bolje za Chelsea,ali dugorocno ne.Mata nece biti dovoljno srecan,ako ne bude igrao za reprezentaciju,a to se moze reflektovati i na igre u klubu.
[quote name='Ercov' timestamp='1349476533' post='82108']
Trenutno jeste bolje za Chelsea,ali dugorocno ne.Mata nece biti dovoljno srecan,ako ne bude igrao za reprezentaciju,a to se moze reflektovati i na igre u klubu.
[/quote]

e pa to ti ja velim samo da mu ne utječe na moral, odigarao je super i sad ako nije zaslužio poziv nije nitko, samo da ga to ne pokoleba :/
Samo je Juan Mata!!! <3
Mata me prijatno iznenadio u zadnje tri utakmice. Jednostavno se vidi da mu je falilo odmora. Čak sam na proljeće bio da iskreno kažem malo i sumnjičav prema njemu. Igrao je loše - u jednom trenutku sam se pitao: "Zašto nismo doveli Ben Arfu umjesto Mate, bolji je sigurno". I vidim da nisam imao razloga za sumnju, Mata je ipak klasa iznad Ben Arfe.
Prejebena asistencija izmedju 4 kanarinca .
Nadam se da Del Bosque gleda ovu utakmicu i da lomi prste sto je zvao Pedra i ostale talente a carobnjaka nije .

EDIT: Jos jedna prejaka asistencija za Baneta .

Uređeno , autor izmjene: Blues_95

moćna asist za baneta, nadam se da je to htio da nije slučajno bilo :-p

za Hazarda asist, šta reći

još je samo gol falio da bude savršeno, ma mata je tata

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.