2. oktobar 2012.14 god. comment_81543 [quote name='Igi' timestamp='1349212043' post='81537'] Huan Tata [s]Mata[/s]. [/quote] Prijavi
3. oktobar 2012.14 god. comment_81744 [quote name='Tinmar' timestamp='1348928198' post='80881'] Pa baš, gledam svugdje svi ga hvale, svima je igrač utakmice, a nije baš taaako dobar bio -.- u ovoj tekmi ima više igrača utakmice, ne može se nikog izdvojit a ako mene pitaš kog bih izdvojio onda bih Johna Terryja, iako je možda (su)krivac za pogodak. [/quote] Mozda zato sto si navikao da gledas bolje partije.. hehe Sto se tice te utakmice, ja sam zadovoljan njegovom igrom, jer iz tekme u tekmu njegova forma se dize i igra sve bolje i bolje. Ako mene pitas, vidio sam ja i par driblinga i prodora protiv Arsenala, sve u svemu, za mene je bio odlican. Ali bice on jos bolji u narednim utakmicama. Zeljan je igre, odmorio se momacki... Prijavi
3. oktobar 2012.14 god. comment_81754 Kad je ova momčina spremna fizički i igra kako samo on to zna, nema osobe koja ga neće svrstati u vrh najboljih veznjaka svijeta. Hvala ti mađioničare, hvala ti Bože što je on Plavac. Prijavi
4. oktobar 2012.14 god. comment_81844 Eto šta znači odmor. Kida Tata... Naš najbolji igrač. there's only 'Juan' Mata Prijavi
4. oktobar 2012.14 god. comment_81902 Chelsea s Matom i bez njega nije ni iz bliza isti Chelsea . Prijavi
5. oktobar 2012.14 god. comment_82006 Naš se kreativac vratio...šta odmor cini od covjeka pfff Prijavi
5. oktobar 2012.14 god. comment_82046 [color=#444444][font=Arial, Helvetica, sans-serif][size=3]Što se tiče nepozivanja Juana Mate, dvostrukog strijelca za Chelsea u utakmici Lige prvaka protiv Nordsaelanda u utorak, te pobjedničkog gola protiv Arsenala proteklog vikenda, Del Bosque je rekao: "[/size][/font][/color][b]Mi imamo problem s kvantitetnom, ne kvalitetom. Boli me kad moram izdvojiti neke od tih igrača koje nisam pozvao, jer ima i drugih igrača koji su mogli biti na popisu. On nije bio na prethodnom popisu jer smo se složili s Chelseaem da mu treba dati odmora, kojeg nije imao preko ljeta. Ali ovog puta nismo imali prostora za pozvati ga.[/b][color=#444444][font=Arial, Helvetica, sans-serif][size=3]"[/size][/font][/color] [color=#444444][font=Arial, Helvetica, sans-serif][size=3]odlično je što če dobit još odmora, i više nego odlično za Chelsea, samo da mu to ne utječe na moral :/ [/size][/font][/color] Prijavi
5. oktobar 2012.14 god. comment_82048 Čuj nisu imali prostora za ovakvog igrača.. E moj Del Bosque, moje rosno cvijeće. Inače za klub pozitivna stvar, još punjenja baterija i uigravanja. Prijavi
5. oktobar 2012.14 god. comment_82052 Del Bosque oko mo'e, eno ti Pedra nek on igra. Vrlo misteriozan i nepredvidljiv igrac. Sto se mene tice, neka se Juan oprosti od repke odmah. Mnogo pozitivna stvar za nas je sto ga deda nije stavio na spisak. Prijavi
5. oktobar 2012.14 god. comment_82106 Bolje za Chelsea... Svakako je rekao da ce mu jos jedan odmor dobro doci. Bice nam svjez i odmoran nakon reprezentativnih utakmica.. Prijavi
5. oktobar 2012.14 god. comment_82108 [quote name='ADiS' timestamp='1349476377' post='82106'] Bolje za Chelsea... Svakako je rekao da ce mu jos jedan odmor dobro doci. Bice nam svjez i odmoran nakon reprezentativnih utakmica.. [/quote] Trenutno jeste bolje za Chelsea,ali dugorocno ne.Mata nece biti dovoljno srecan,ako ne bude igrao za reprezentaciju,a to se moze reflektovati i na igre u klubu. Prijavi
6. oktobar 2012.14 god. comment_82113 [quote name='Ercov' timestamp='1349476533' post='82108'] Trenutno jeste bolje za Chelsea,ali dugorocno ne.Mata nece biti dovoljno srecan,ako ne bude igrao za reprezentaciju,a to se moze reflektovati i na igre u klubu. [/quote] e pa to ti ja velim samo da mu ne utječe na moral, odigarao je super i sad ako nije zaslužio poziv nije nitko, samo da ga to ne pokoleba :/ Samo je Juan Mata!!! <3 Prijavi
6. oktobar 2012.14 god. comment_82125 Mata me prijatno iznenadio u zadnje tri utakmice. Jednostavno se vidi da mu je falilo odmora. Čak sam na proljeće bio da iskreno kažem malo i sumnjičav prema njemu. Igrao je loše - u jednom trenutku sam se pitao: "Zašto nismo doveli Ben Arfu umjesto Mate, bolji je sigurno". I vidim da nisam imao razloga za sumnju, Mata je ipak klasa iznad Ben Arfe. Prijavi
6. oktobar 2012.14 god. comment_82132 Tako Del Glavićoske pozovi ti tuljane iz uefe i Reala... Prijavi
6. oktobar 2012.14 god. comment_82142 ima danas da je njegov dan da dobijemo tri boda i ostanemo sigurno prvi :) Prijavi
6. oktobar 2012.14 god. comment_82182 Normalno da ovo ne valja ni za njega jer ovaj put nije rekao da ga odmara nego da nema mjesta cc Prijavi
6. oktobar 2012.14 god. comment_82194 Ma bitno je da za Barcine "talente" ima mjesta.Joj covjece mrtvi Pedro umjesto ovakvog igraca. Prijavi
6. oktobar 2012.14 god. comment_82209 Prejebena asistencija izmedju 4 kanarinca . Nadam se da Del Bosque gleda ovu utakmicu i da lomi prste sto je zvao Pedra i ostale talente a carobnjaka nije . EDIT: Jos jedna prejaka asistencija za Baneta . Uređeno 6. oktobar 2012.14 god., autor izmjene: Blues_95 Prijavi
6. oktobar 2012.14 god. comment_82244 moćna asist za baneta, nadam se da je to htio da nije slučajno bilo :-p za Hazarda asist, šta reći još je samo gol falio da bude savršeno, ma mata je tata Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.