30. juli 2012.14 god. comment_68006 Koliko je njemu vjerojatno krivo zbog toga što je Španjolska ispala toliko je nama drago što on više neće igrat' i što će nam doć odmorniji.. Prijavi
30. juli 2012.14 god. comment_68070 Žao mi je radi Mate što se nije naigrao na Euru, a evo nije ni sad na Olimpijskim igrama, ali opet je ovo dobra stvar za Chelsea jer nam se vraća jedan od najvažnijih igrača i potrebno nam je da i prije početka prvenstva on osjeti kako dišu ovi novi igrači ( prije svega tu mislim na Marina i Hazarda s kojima će najviše surađivati na terenu ) i navikne se on na njih kao i obratno. _________________________________________________________________________________________________ Mata je prošle sezone u Premiershipu prosječno svako 25 minuta stvorio šansu za gol svojim suigračima. Što reći? Maestro! Prijavi
31. juli 2012.14 god. comment_68216 [img]http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/526413_301569589940412_62253306_n.jpg[/img] Prijavi
3. august 2012.14 god. comment_68719 [url="https://twitter.com/juanmata10"][b]Juan Mata García[/b] â€[s]@[/s][b]juanmata10[/b] [/url] After a few days to switch off, I'll be joining the team next Tuesday. I'm looking forward to start a new&exciting season! [url="https://twitter.com/chelseafc"][s]@[/s][b]chelseafc[/b][/url] [url="https://twitter.com/search/%23CFC"][s]#[/s][b]CFC[/b][/url] [b]Eto ga u Utorak pravac Cobham![/b] Prijavi
8. august 2012.14 god. comment_69363 Potvrđeno, jučer je se priključio ostatku momčadi. Sada će tata posložit stvari na svoje mjesto Prijavi
9. august 2012.14 god. comment_69542 "I feel really good and confident for the new season,Myself and Oriol have been looking forward to coming back and I'm happy to be here. I think it will be a good season for us. Personally, I will try to play more games than last season. For sure, our desire is to win another trophy, either the Premier League or Champions League. These competitions are very important for us and we will try to do our best. We have Eden Hazard, Marko Marin, Oscar and Kevin De Bruyne, We've bought some quality players which is good for the team." Prijavi
9. august 2012.14 god. comment_69629 [img]http://i47.tinypic.com/9zr6ee.png[/img] Dobio je Mata koje kilo. Prijavi
9. august 2012.14 god. comment_69691 [quote name='chibabachi' timestamp='1344477898' post='69542'] We have Eden Hazard, Marko Marin, Oscar and [b][u]Kevin De Bruyne[/u][/b], We've bought some quality players which is good for the team." [/quote] Il je novinarska pogreška il Mata nije u tijeku zbivanja pa ne zna da je KDB već na posudbi u Werderu. Prijavi
12. august 2012.14 god. comment_70523 Jeli ovaj momak igrao?Cuo se nije..izgleda da mu treba vremena da se usteli poslije igara... Prijavi
12. august 2012.14 god. comment_70544 A da ga vratimo na lijevo krilo ? Oscar u sredinu, Hazard desno. Prijavi
12. august 2012.14 god. comment_70547 [quote name='Wisey' timestamp='1344795725' post='70544'] A da ga vratimo na lijevo krilo ? Oscar u sredinu, Hazard desno. [/quote] Vidi se da Hazard nema bas neku zelju da igra krilo, da stalno vuce u sredinu, i uglavnom napravi guzvu. Mozda i jeste najbolje da Mata opet predje na levu stranu, da Moses zauzme mesto na desnom krilu(ako dodje) a da Hazardu ostane sredina. Oscara bih ja ostavio u veznoj liniji, zbog brze tranzicije lopte. Prijavi
12. august 2012.14 god. comment_70564 [quote name='Whisper#2' timestamp='1344796584' post='70547'] Vidi se da Hazard nema bas neku zelju da igra krilo, da stalno vuce u sredinu, i uglavnom napravi guzvu. Mozda i jeste najbolje da Mata opet predje na levu stranu, da Moses zauzme mesto na desnom krilu(ako dodje) a da Hazardu ostane sredina. Oscara bih ja ostavio u veznoj liniji, zbog brze tranzicije lopte. [/quote] To je to Prijavi
12. august 2012.14 god. comment_70585 Kako god, mislio sam prevashodno na Matinu poziciju. I prošle sezone je bolji učinak s krila imao,većina ga trenera gura na tu poziciju, odlično se razumije sa Ashom i ima bolji centaršut od većine naših igrača. Jedino što nema tu brzinu ali nije ni bitno kad imaš Studgea i Ramiza u ekipi. Prijavi
13. august 2012.14 god. comment_70749 [quote name='Whisper#2' timestamp='1344796584' post='70547'] [b]Vidi se da Hazard nema bas neku zelju da igra krilo, da stalno vuce u sredinu[/b], i uglavnom napravi guzvu. Mozda i jeste najbolje da Mata opet predje na levu stranu, da Moses zauzme mesto na desnom krilu(ako dodje) a da Hazardu ostane sredina. Oscara bih ja ostavio u veznoj liniji, zbog brze tranzicije lopte. [/quote] O ovome sam govorio prije početka utakmice pa mi je netko kontrirao kad je Hazard puno brži od Mate. Pričao sam malo s ljudima koji prate Ligue one i oni kažu da iako je univerzalac (može igrati sve pozicije) da najbolje partije pruža kada je u sredini. Mata me je više razočarao od Hazarda u ovoj utakmici.Dosta se skrivao nije težio igri nije se otvarao po loptu recimo bilo je nekoliko situacija gdje siroti mikel nije znao što će s loptom a Mate nema nigdje blizu da to poveže. Prijavi
14. august 2012.14 god. comment_70820 [quote name='Lampard' timestamp='1344894512' post='70749'] O ovome sam govorio prije početka utakmice pa mi je netko kontrirao kad je Hazard puno brži od Mate. Pričao sam malo s ljudima koji prate Ligue one i oni kažu da iako je univerzalac (može igrati sve pozicije) da najbolje partije pruža kada je u sredini. Mata me je više razočarao od Hazarda u ovoj utakmici.Dosta se skrivao nije težio igri nije se otvarao po loptu recimo bilo je nekoliko situacija gdje siroti mikel nije znao što će s loptom [b]a Mate nema nigdje blizu da to poveže.[/b] [/quote] Pa Matin posao i nije da to povezuje, zato bi nama CM svjetske klase sjeo ko budali šamar. Kad bi nam došao Modrić ili evo sad imamo Oscara i kad bi bio kakav je bio na OI ne bi bilo potrebe da se Mata, Hazard ili Ramires vraćaju na našu polovicu po loptu i tako usporavat naše napade nego bi mogli bit' više prema naprijed i očekivat loptu koju bi im Oscar ili netko drugi udijelio i tada bi se očekivao samo njihov završni pas prema Torresu. Time bi imali brži napad, brže kontre i bili bi puno opasniji. A ovako dok se dočeka da Mikel iznese loptu možemo komotno odspavat! Prijavi
14. august 2012.14 god. comment_70822 Da ti drugačije postavim pitanje onda tko je trebao po tebi bit poveznica između Mikela,Lamparda i ostatka momčadi u ofenzivnom dijelu na prošloj utakmici protiv Citya? Jer bilo je nekoliko situacija gdje se kvalitetno iznjela lopta no onda se zakazalo u predaji jer se nije imalo kome dalje predat lopta da bi došla do Fernanda ili na krila. Prijavi
14. august 2012.14 god. comment_70823 [quote name='Lampard' timestamp='1344937443' post='70822'] Da ti drugačije postavim pitanje onda tko je trebao po tebi bit poveznica između Mikela,Lamparda i ostatka momčadi u ofenzivnom dijelu na prošloj utakmici protiv Citya? Jer bilo je nekoliko situacija gdje se kvalitetno iznjela lopta no onda se zakazalo u predaji jer se nije imalo kome dalje predat lopta da bi došla do Fernanda ili na krila. [/quote] Ja sam govorio općenito, ali ako ćemo bit precizni onda je Mata trebao to raditi na utakmic protiv Cityja iako mu to nije bio zadatak ali pošto Lampard i Mikel nisu bili u stanju kvalitetno iznijet loptu onda je to trebao Mata radit. Ali inače ni pod razno ne dolazi i nek se ta praksa ne ponavlja u ostalim utakmicama ko što nije trebala ni na prošloj utakmici. Prijavi
14. august 2012.14 god. comment_70899 [quote name='CFC1905' timestamp='1344936963' post='70820'] Pa Matin posao i nije da to povezuje, zato bi nama CM svjetske klase sjeo ko budali šamar. Kad bi nam došao Modrić ili evo sad imamo Oscara i kad bi bio kakav je bio na OI ne bi bilo potrebe da se Mata, Hazard ili Ramires vraćaju na našu polovicu po loptu i tako usporavat naše napade nego bi mogli bit' više prema naprijed i očekivat loptu koju bi im Oscar ili netko drugi udijelio i tada bi se očekivao samo njihov završni pas prema Torresu. Time bi imali brži napad, brže kontre i bili bi puno opasniji. A ovako dok se dočeka da Mikel iznese loptu možemo komotno odspavat! [/quote] Po meni, loše razmišljanje. Ako 10-ka ne sudjeluje u igri, ako samo čeka da mu donesu loptu, to onda nije 10-ka. Mi imamo 2 veznjaka i kad protivnik bubne 3-4-5 veznjaka + napadače, haman pa ne moguće je iznijeti loptu, ako ne dobiješ pomoć od svojih ispred tebe. Mata je trebao više se kretati, otvarati da bi mu lakše proslijedili loptu, a ne biti u sredini i onuda malo trčakarati. Ne kažem, nije on cijelo vrijeme bio takav, ali jest većinu vremena (protiv Citya, naravno) i to mora popraviti. Hazard (na krilu), pa je po meni više sudjelovao u igri, ulazio u sredinu nebi li šta napravio. Mata je bio loš, ali mislim da već protiv Wigana (ako zaigra) će biti puno bolji. Hazard, on + Oscar i Marin, to kad se uigra, onda neće biti problema. Prijavi
14. august 2012.14 god. comment_70910 [quote name='how yes no' timestamp='1344960864' post='70899'] Po meni, loše razmišljanje. Ako 10-ka ne sudjeluje u igri, ako samo čeka da mu donesu loptu, to onda nije 10-ka. Mi imamo 2 veznjaka i kad protivnik bubne 3-4-5 veznjaka + napadače, haman pa ne moguće je iznijeti loptu, ako ne dobiješ pomoć od svojih ispred tebe. Mata je trebao više se kretati, otvarati da bi mu lakše proslijedili loptu, a ne biti u sredini i onuda malo trčakarati. Ne kažem, nije on cijelo vrijeme bio takav, ali jest većinu vremena (protiv Citya, naravno) i to mora popraviti. Hazard (na krilu), pa je po meni više sudjelovao u igri, ulazio u sredinu nebi li šta napravio. Mata je bio loš, ali mislim da već protiv Wigana (ako zaigra) će biti puno bolji. Hazard, on + Oscar i Marin, to kad se uigra, onda neće biti problema. [/quote] Ja sam rekao da Matin zadatak nije da se vraća na NAŠU polovicu po loptu koju bi do njega trebao iznijet Mikel, nisam rekao da bi trebao čekat loptu 30 metara od suparničkog gola. Svakako on mora bit glavni mozake ekipe i kreirat što više ali bi mu to bilo puno lakše kad bi dobio loptu malo dalje od centra nego sa pola naše polovice. Prijavi
14. august 2012.14 god. comment_70930 [quote name='CFC1905' timestamp='1344962626' post='70910'] Ja sam rekao da Matin zadatak nije da se vraća na NAŠU polovicu po loptu koju bi do njega trebao iznijet Mikel, nisam rekao da bi trebao čekat loptu 30 metara od suparničkog gola. Svakako on mora bit glavni mozake ekipe i kreirat što više ali bi mu to bilo puno lakše kad bi dobio loptu malo dalje od centra nego sa pola naše polovice. [/quote] Ako veznjaci ne mogu iznijeti tu loptu, onda nek se vrati i do Čecha ako treba. Jes vidio Hazarda kako se vraća, a još je na krilu bio, pa je opet nekoliko puta pokupio loptu iz zadnje linije pa je iznio. Al popravit će se Juan Prijavi
15. august 2012.14 god. comment_71099 Ako gledamo samo utakmicu protiv Citya onda je upravo to Matin posao bio. Ukoliko je potrebno da treba se vratit na našu polovicu po loptu. Recimo kako to radi Sneijder iz Intera on mi je sad pao napamet prvi Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.