Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 07: Hull - Chelsea (01.10, sub)

Istaknuti odgovori

Matchday 07: Hull City - Chelsea (01.10, subota 16:00)

Hull-City-vs-Chelsea.jpg

(Uvod će biti naknadno ubačen)

Koju postavu priželjkujete i koja su vaša očekivanja u ovom meču ?

Nemam volju ni sastavit formaciju kolko smo losi xd pokusavam vec treci put i zalosno je stvarno

Kurtoa
Azpi-Luiz-Terry?-Alonso
Willian-Kante-Fabregas
Hazard
Bacuai-Costa

• Autor

Da se prisjetimo kako je to izgledalo u zadnjem meču protiv njih:

https://twitter.com/iChelseaTweets/status/579848147423272960?ref_src=twsrc%5Etfw

Onako, igraju loše sa velikima i ovo moraju biti tri boda kako god okrenemo. Fali im malo discipline u igri, imaju dosta polomljenih igrača u obrani i ne bi smjeli imati problema sa njima, na individualnu kvalitetu ih možemo i moramo dobiti bilo kada. 

Bukvalno im odbrana jedino valja, on govori da je polomljena :D Imaju i fina 2 naprijed igraca, krilnog Snodgrassa i Abela Hernandeza, ostalo je talasika. Ne smije nam se desiti United, koji je trebao kiksati, ali nekim cudom nije.

Nadam se da cemo imati prave bekove, pa makar i Cahill igrao kao stoper, samo da budu Alonso i Azpi.

Očekujem pobjedu, Hull je poprilično bezvezan a nadam se sljedećim stvarima:

1. Ako se Terry oporavio da ulazi umjesto Cahilla pa da stoperski dvojak budu Terry i Luiz

2. Azpi desno, Alonso lijevo

3. Matić out, ili promjena formacije (volio bih vidjet 4-4-2), ili ako će mo nastavit ovako da sredina  bude Kante, Fabregas, Oscar, ili da Calobah ili RLC uleti umjesto Oscara (ili Fabregasa)... Kako god samo da Matić ispadne iz ekipe jer s njime nismo sposobni ništa smisleno odigrat u napadu...

4. Također bih više volio vidjet Mosesa od Willana...

Ako bude i dalje matić u sredini i ivanovic/azpi bekovi neću contea više podupirati, vrijeme je za promjene

Nemam nista ni protiv promjene formacije, bila ona 4-4-2 ili 3-5-2. Zelim da nadjemo recept za uspjeh a to je prije svega uklanjanje Matica, Ivanovic i Cahila iz prve postave.

• Autor

Ovaj katastrofalni period između dvije reprezentativne pauze moramo zaokružiti pobjedom protiv desetkovanog Hulla. Pojedine loše stvari su protiv Arsenala po ko zna koji put isplivale na površinu i vrijeme je za promjene u početnom sastavu. Azpilicueta desno, Alonso lijevo sa Terryjem ponovo u samom srcu odbrane i Luizom kao partnerom. Stavljanjem Kantea i Matića zajedno naša ofanzivna igra mnogo trpi. Zato bih volio vidjeti Oscara i Fabregasa ispred Kantea, ili čak još bolje RLC-a ili Chalobaha. Možda je također konačno vrijeme da vidimo šta Moses može ponuditi od prve minute. 

Jedva cekam utakmicu nakon ove reprezentativne pauze. Ocekujem pobjedu uz nesto izmjenjeni sastav.

Diablo rekao da su talašika znači u  subotu u kladionicu i 50 KM na Hull.

Nadam se ovoj jedanaestorki:Kurtoa,Azpi,Terry,Luiz,Alonso,Kante,Moses,Oscar,Fabregas,Hazard i Costa.

Bilo koji drugi igrač umjesto nekog od ovih 11 je promašaj jer ovo je trenutno naš najbolji sastav.

Diablo rekao da su talašika znači u  subotu u kladionicu i 50 KM na Hull.

Diablo me u poslednje vreme podseća na jednog člana koji je bio aktivan pre tri godine, Tore Andre Flo. Kačio je neke tipove za kladionicu i predviđao rezultate utakmica, naravno, uglavnom bi rezultati bili suprotni od onoga što je on prognozirao. :D

Nece Conte puno mijenjati, Tery nije spreman tako da cete i dalje gledati Ivanovica samo na poziciji stopera sa Luizom kojim je rijetko igrao stopera. Nece Conte imati hrabrosti ni izbaciti Matica i Wiliana, pocece obojica od pocetka, bez obzira ko igrao pobijedicemo Hul i sa njima i onda opet nastaviti gdje smo stali u velikim utakmicama.

Bane će danas na klupu, piše Daily Mail. Dakle kapiten Cahill :D

I ja sam citao da ce Cahil igrati. Lik je postao veci kikser i od Baneta. Ako nista igrat ce Azpi desno a Alonso lijevo. Napredak koliko toliko.

Jos Matica izbaciti i odlicno. Mada ja mislim da Matic oralno zadovoljava Contea pa ga forisira u bukvalno svakoj utakmici.

U isto vrijeme igra i lokalni klub. Nema sumnje koju tekmu cu gledati :D

Pozdravljam eventualno izbacivanje Ivanovica sa te pozicije desnog beka, ali tvrdim da je Cahill (pogotovo u kombinaciji sa Luizom) mnogo vise poguban za nasu ekipu. Bane i Luiz mogu na stopere takodjer. Jos naci rjesenje u sredini treba. I na to sve Cahill kapiten, pa smijurija.
Sto se mene tice Conte ako ovo ne dobije moze da kupi prnje.
Taman Cahil i Bane na stoperskom tandemu pa da se veselimo. Ako bane igra stopera steta je sto necu gledati onaj cuveni centarsut :-)
Matic ima jos kredita samo zbog uloge koju mu trener daje u timu. On je simbol lose kompozicije tima. Pogresni igraci pogresne uloge gde kako god da okrenes fali igrac.
Hajde Conte pokazi da ti muda nisu mala.

Uzeli smo 3 boda na individualni kvalitet Koste i Villa. Hull je ocajna ekipa, ja u zivotu nisam video da neko moze 10 puta da uzme loptu na sredini i da sa loptom napravi trk od 30m bukvalno kroz sredinu. Tako smo i stvarali sanse, otvarali prostor ali to nece moci protiv jacih ekipa. Danas eksperiment sa 3 4 3 je funkcionisao ali opet to tesko da ce moci protiv jacih ekipa tako da ostaju ogromne sumnje u ovo sto Konte radi.

Inace neko je pitao i sad sam pogledao vrednost tima, mi i City imamo istu vrednost 430m a ispred je samo Man utd sa 450m a inace do skoro smo imali najvredniji tim. Kad imas punu fabriku vrednih masina koje ne upotrebljavas ili upotrebljavas na pogresan nacin za to je krivo rukovodstvo.

Ne loše je to danas bilo, lošije prvo poluvrijeme i odlično drugo...

Sviđa mi se ova formacija, s Alonsom i Mosesom smo dobili dva dodatna igrača koji su pomagali u iznošenju lopte također su omogućili Hazardu i Willanu dosta slobode u kretanju i vračanju po loptu pa se koliko toliko rješio nedostatak kreativnosti koju smo dosad imali iako i dalje smo po meni ne dovoljno kreativni i smatram da će tako i ostat dok god nam vezu čine Kante i Matić i volio bih da Matić izleti iz ekipe samo se bojim da to nečemo dočekat tako brzo, barem ne do zime...

Dobre stvari utakmice su i što je igrao Moses (po meni odlično), vrlo dobar Alonso, Ivanović napokon ispao iz ekipe, i napokon clean sheet...

Naravno ne treba zaboravit da je Hull očajna ekipa ali drago mi je da je Conte napravio neke promjene u odnosu na zadnju utakmicu ma kakve one bile...

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.