Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 07: Hull - Chelsea (01.10, sub)

Istaknuti odgovori

Uzeli smo 3 boda na individualni kvalitet Koste i Villa. Hull je ocajna ekipa, ja u zivotu nisam video da neko moze 10 puta da uzme loptu na sredini i da sa loptom napravi trk od 30m bukvalno kroz sredinu. Tako smo i stvarali sanse, otvarali prostor ali to nece moci protiv jacih ekipa. Danas eksperiment sa 3 4 3 je funkcionisao ali opet to tesko da ce moci protiv jacih ekipa tako da ostaju ogromne sumnje u ovo sto Konte radi.

Inace neko je pitao i sad sam pogledao vrednost tima, mi i City imamo istu vrednost 430m a ispred je samo Man utd sa 450m a inace do skoro smo imali najvredniji tim. Kad imas punu fabriku vrednih masina koje ne upotrebljavas ili upotrebljavas na pogresan nacin za to je krivo rukovodstvo.

Pojasnio sam ti u shoutboxu da je naša odbrana daleko najgora,ali kao što sam rekao Mourinho od prosječnih igrača u odbrani može izvući najbolje,ali samo jednu dvije sezone.U Mourinhovoj prvoj sezoni drugog mandata vrlo lako smo zadržavali clean sheet i te bi sezone osvojili ligu samo da smo imali napadača koji može zabiti 20 golova.Želim ti reći da ni Matić ni bilo ko od naše odbrane nije "vredna mašina" osim Zoume,naše "vredne mašine" su prodane rivalima i sada ispaštamo.

Što se tiče današnje utakmice zadovoljan sam samo drugim poluvremenom,igrači su nam kao dizelaši po zimi,treba im čitavo poluvrijeme da se "upale" i da počnu igrati,odbrana iole sigurnija,ali mislim da protiv velikih ekipa ovo i neće baš funkcionisati. 

I Chelsea i lokalni klub pobijedili sa 2-0. Nisam se mogao odluciti koju bih gledao tekmu. Na kraju prespao pa nisam niejdnu :D

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.