Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 05: Chelsea - Liverpool (16.09. pet)

Istaknuti odgovori

Ocekujem da dodje diablo sa diplomatskim odgovorom u stilu: Liverpul jest retardirana ekipa ali smo jos vise retardirani. Medjutim onda mu u vodu pada prica da smo igracki jaci od Citya. Jedva cekam da vidim sta ce reci :D
  • Odgovori 51
  • Pregledi 3,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Ocekujem da dodje diablo sa diplomatskim odgovorom u stilu: Liverpul jest retardirana ekipa ali smo jos vise retardirani. Medjutim onda mu u vodu pada prica da smo igracki jaci od Citya. Jedva cekam da vidim sta ce reci :D

Pa kad tvrdi da je Mikel dobar igrac, sve ti je rekao nemoras ni cekati odgovor.

City je najretardiraniji. :D

Ajde sto nas jebe Liverpul nego jos i Henderson daje evrogol najlaganije :D Sad Diabla moze samo da povrati ubacivanje Mikela.
Konte je za mene od danas picka od trenera koja je prihatila pickasti mentalitet cecine clanova strucnog staba.
Alo mamlaze jel ti vidis da ti ekipa nista ne igra. 40 minuta ne menja nista. Strasno. Prevara prava.
Koji iq treba da imas da drzs oskara koji em ne zna em igra ko picka. Pa babovic bi bio od vece koristi.
Izmene svaka ti cast. Ni avram grant gore ne bi napravio.

Contea krivim za ovaj poraz. Neke stvari dokazano ne funkcioniraju već godinama i jednostavno nema opravdanja sada kada dođe Conte i radi ta ista sranja. Neka smo izgubili i neka izgubimo i svaku sljedeću ako će on biti tako tvrdoglav.

A ovo što Adis i neki pričaju kako su nam igrači jadni, bolje nemojte. Liverpool u ekipi ima tri puta jadnije igrače pa su ipak odigrali daleko bolje od nas. Dokaz da se može.

U prviih 5 minuta se vidjelo da nam slijedi katastrofa,hitno mijenjati nesto,iskreno bih volio 4-3-3 jer sa ovom formacijom ne mozemo pritisnuti protivnika,odmah ostaje rupa u sredini.
  • Autor

Nema se šta raspravljati, Alonso na klupi a Balvanović na terenu, Fabregas na klupi a Matić na terenu, Batshuayi 0 minuta a Pedro ulazi... 1/1 krivica trenera, apsolutno promašio i s taktikom i sa izmjenama. Ako nakon večeras ne napravi neke promjene jebiga onda je čovjek tvrdoglaviji od Mourinha.

Treba biti realan da i mi a i Liverpol osim sansi za golove nismo napravili nista. Takticki je Klop nadigrao Contea, nismo uspjeli povezati pasove do napadaca, sta drugo ocekivati nego poraz kad imas Ivanovica na beku, Oscara u vezi i Wiliana na krilu. Izgubicemo svaku utakmicu protiv velikih ekipa jer se forsiraju isti igraci.

Bas to..igra je bila losa,svaka sansa nam dode tako sto se zaforsira Costa i ako se snađe odlicno. S tim da je kod gola Matic napravio sve
Nije mi jasno zasto Conte ne vjeruje Batsuaiju nikako. Ok Costu dobro ide, daje golove ali to nije razlog da ovaj nikako ne igra. Danas gubimo i treba nam gol a on ispuca sve izmjene a nema napadaca.

Prvo poluvrijeme je najblaze receno katastrofa. Ljudi nas oderali ko cigo napolitanku. Nismo im prisli golu ko da smo jebeni Hull a ne Chelsea. U drugom poluvremenu malo bolja igra ali nista specijalno mada je i za to zasluzan protivnik koji je malo pustio nogu sa gasa. Osim gola nista nije vrihedno spomena.

Ovdje najvise krivim Contea koji je djelovao totalno pogubljeno i nadigrano od svog kolege sa suprotne strane Kloppa.

Ako mi budemo sa Konteom u prva 4 ja cu biti presrecan. Danas je pokazaoa svoj trenerski IQ. Nikakav takticar, motivator kakav je videlo se. Velika 0. Pa jebote otac ona budala sto vice draganeeeeeee bi bolje izmene napravila. Tvrdoglav u svojoj fudbalskoj filozofiji insistira na necemu sto ovi igraci ne mogu, daje im pogresne uloge u timu, trening nikakav.

Hazard u kanalu, Fabregasa ukanalio. Jedino sto Costa igra ali ni on nece moci jos dugo ovako.

Ali najveci hit. Ako ima neko da mi objasni koja je uloga Oskara u timu ja mu dajem gajbu piva. Neko od njega pokusava da napravi pleja a on jadnik onako blentav ne zna gde se nalazi. Ko drzi njega u klubu pojma nemam. Sta treneri vide u njemu pojma nemam.

Matic (da li je to trenerova ideja ne znam) pokusava da glumi pleja u odsustvu Oskara i nekog box to box mc a.. On ima tehniku bolju od prosecnog dmc a ali alo bre u kojoj bi on ekupi mogao da igra pleja ili box to box igraca. U odsustvu Oskara cak i Kante mora da preuzme odgovornost u kreaciji a on to radi jos gore od Matica.

Zadnja linija no coment, na onako jadnu zadnju liniju ti dovodis Luiza koga placas 40 m evra i dodatno je ukanalio. Koj mozak treba da ima neko da bi doveo tog igraca za te pare.

Sve u svemu kompozicija tima koju mi imamo je nit tamo nit ovamo. Nit defanzivna nit ofanzivna nit kreativna niti borbena. Vidi se da Konte i oni koji stoj iza njega ne znaju sta hoce. Sukobi i sujeta i neznanje su nas doveli ovde. Igra nam je non stop zrtva sujete trenera koje dovodimo i romana abramovica.

conte kriv za poraz zbog jednog razloga, zabili smo u  60oj tad je tribalo mijdnjat i napast liverpool jer su se bili raspali a on u 80oj uvodi

Ma ovde je sve bilo pogresno, prvo Ivanovic pravi nepotreban prekrsaj kod auta, svi ocekuju centarsut lik dodaje i centrira, cijela odbrana lose postavljena.

Ako nakon večeras ne napravi neke promjene jebiga onda je čovjek tvrdoglaviji od Mourinha.

Morao bi jos 10 puta da izgubi sa istom formacijom da bi se to moglo reci.

Ovdje najvise krivim Contea koji je djelovao totalno pogubljeno i nadigrano od svog kolege sa suprotne strane Kloppa.

Moze se reci, da ga je on poKLOPPio AAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaAAAAA

Rastavio nas je Liverpul u prvom poluvremenu. Ali Liverpul nije dovoljno kvalitetna ekipa da tako odigra celu tekmu i da smo jos bolje i agresivnije usli u drugo poluvreme sigurno bi dosli najmanje do boda.
Prvi gol onakav nismo smeli da primimo ali koga sve imamo u odbrani dobro smo i prosli.
Veceras je sredina bila najkriticnija jer bukvalno nisu mogli da se sastave ali opet i to je ocekivamo jer se u predhodnim utakmicama videlo da je glupo bilo sta ocekivati od Matica, Oskara i Vilijana a jos se i Azar raspao...
Dosta slaba utakmica za nas. Valjda cemo se popraviti jer je jos rana faza sezone pa jos uvek moze dosta toga da se nadoknadi.

Polako ljudi, Konte tek gradi ekipu. Ne moze sve odjednom da proradi, strpite se.

Ne valja mu samo sto je napravio 3 izmene u 83. minutu.

Definitivno veceras najbolji potez da sam izabrao provod umjesto tekme. Bilo ekstra, a propustio sam nepotrebno gubljenje zivaca i nerviranje. Fenomenalno.

Definitivno veceras najbolji potez da sam izabrao provod umjesto tekme. Bilo ekstra, a propustio sam nepotrebno gubljenje zivaca i nerviranje. Fenomenalno.

Vidis ja sam se zajebo...
[quote name="Whisper" post="260715" timestamp="1474067680"] Vidis ja sam se zajebo...[/quote]Jebi ga. Za pamet ubuduce haha
A u kurac vise sa ovim retardiranim igracima koji eto nekako igraju svaku tekmu tacno 83+ minuta. Ocajno

Bez kapitena danas bio humor u odbrani

Jebi ga. Za pamet ubuduce haha

Ako si asocijalan, ometen i dosadan nemas izbora, kekek.

https://twitter.com/chelslatest/status/776863099794128896

Kakva katastrofa od postavljanja. Ivanovic bukvalno nikoga ne cuva ovamo, ni ne prati kako se krecu igraci oko njega. Posle toga je samo nemo posmatrao akciju. Luiz je preuzeo igraca sa brojem 32, a pola sekunde pre centar suta, Cahill ne preuzima nikog, iz nekog razloga je otisao prema Luizu i ostavio tako prostora CETVORICI fudbalera Liverpula.

Treba reci iskreno liverpool je bolja ekipa trenutno, ubili nas presingom u prvom poluvremenu na nasem stadionu, sramota. I u Contea polaku gubim nadu, lik nastavlja gdje mu i prethodnik, sa ivanovicem- sto znaci da smo hendikepirani za oba beka, jer azpi ne funkcionira dobro na lijevoj strani. Nadalje, gura istu 11torku cijelo vrijeme, sa Maticem, Oscarom i Willianom, sto je presmijesno, ajd williana bih i shvatio ali ima jednog michya na klupi.. To da se uigravamo mozes okaciti macki o rep, moze se uigravat i sa alonsom, michyiem i fabregasom, nece sigurno biti losiji od navedenog trojca.. Cuj to nama oscar i matic glume playa iz utakmicu u utakmicu, dobro smo i prosli
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.