Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 05: Chelsea - Liverpool (16.09. pet)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 51
  • Pregledi 3,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Svaka cast za uvod. Ostao sam bez rijeci, tako da cu posle nesto napisati.
Strah me ove utakmice, kada nam je swansea uvalio 2 gola iz nicega, pitanje je koliko cemo primiti od njih

Hahahah da mi je znati na osnovu cega ovaj diablo donosi ovakve zakljucke kada je Liverpul u pitanju. 

Znam samo jedno, a to je da onaj za koga diablo kaze da ne valja taj uglavnom razvaljuje. Sad me bas strah utakmice protiv Liverpula. 

Bit će sigurno zanimljiva utakmica s puno golova, I jedni i drugi imamo dosta solidan napad a loÅ¡e obrane... Nadam se napadačkoj igri iako bi i defenzivniji pristup nebi loÅ¡e proÅ¡a jer mislim Liverpool teže igra protiv namjeÅ¡tenih obrana, samo Å¡to se bojim da će naÅ¡a obrana svakako primit gol pa bolje napast i u trpat im viÅ¡e nego Å¡ta će oni nama :) 

Zbog ozljede Terrya vjerojatno ćemo vidjet Luiza, a ja se nadam i Alonsu od prve umjesto Ivanoviča...

Nećemo pobjediti, zato je bilo vazno da pobjedimo Swansea ali eto nažalost nismo uspjeli, podatak da smo Liverpool na Bridgeu u posljednjih 10 utakmica pobjedili samo 3 puta dovoljno govori. Nekako sa njima lakše izlazimo na kraj na Anfieldu gdje mozemo igrati na kontre i strogo defanzivno, dok na Bridgeu kada ipak se malo otvorimo zbog domaćeg terena uglavnom ne uspijemo ih pobjediti. Oni su brza i tehnički potkovana ekipa sa jakim trenerom tako da očekujem tešku utakmicu, odbrana mora biti beton iako mislim da je zicer da primamo gol..

Ekipa Liverpula je prije svega fizicki jaka ekipa cija se igra zasniva ponajvise na trci i jakom presingu. Negdje sam jutros procitao podatak da je Liverpul pod vodstvom Kloppa 70% golova postigao nakon sto su protivnika natjerali na gresku odnosno nakon oduzete lopte.

Nasa najveca sansa lezi u njihovoj slaboj odbrani, koja je po meni ipak slabija od nase.

Uvesti Fabregasa umjesto Matica i moliti Boga da im utrpamo što više golova možemo,jer ćemo i mi primiti minimalno 2-3 gola jer i naša i njihova odbrana je karina.

Ako Conte bude opet poceo sa Maticem u veznom redu pored Kantea necemo pobijediti sigurno, ulaskom Fabregasa protiv Swansea se vidjelo da smo druga ekipa sa njim, jednostavno on je nas najbolji vezni igrac koji moze pruziti pas i povuci igru, sa Maticem smo previse defanzivni.

Ne očekujem Fabregasa u startnih 11, verovatno ćemo opet početi sa Matićem, Kanteom i Oskarom. Luiz takođe mora da igra. Ako se sećate pripremne utakmice protiv njih u julu, pojeli su nas presingom, mnogo smo se mučili da na duži period zadržimo loptu i organizujemo neki napad.

Tesko da ce Fabregas poceti utakmicu kad nije poceo neku od prve 4 u kojima bi bio mnogo korisniji nego protiv Liverpula. Mislim da posle svega sto smo videli do sada mozemo da ocekujemo vise nego ravnopravno nadigravanje sa Liverpulom. Jedino me brine nasa odbrana koja ce biti oslabljena igranjem Luiza koji ce mnogo pomoci Kejhilu i Banetu u pokopavanju ekipe. Sreca pa je njihova odbrana mozda i jos gora od nase tako da nasi ofanzivni igraci moraju da iskoriste svaku gresku, kojih ce sigurno biti, jer protiv Svonsija to nisu uradili.
Prelos termin, nisu trebali ovo uvoditi. Jbt ne mozes izici, moras gledati tekmu i tek onda nesto planirati iza 11... Sranje. Nadam se da cemo makar pobijediti veceras kad vec moram zrtvovati dobar provod.
  • Autor

Zapratite mi ovaj novi profil ako imate twitter, hoću da stranaca navučem na Chelsea Balkan ako ništa da otvaraju stranicu radi video klipova, a kad stranac klikne na reklamu nema zime za hosting.

https://twitter.com/chelslatest/status/776844678910148608

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.