Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 04: Swansea City - Chelsea (11.09. ned)

20 članova je glasalo

1. 1.

• Rutinska pobeda, daÄ?emo golove na vreme i mirno zavrÅ¡iti posao
      66%
      12
    • Napeta utakmica, gol u 85+, kačiÄ?e se gifovi Contea
      16%
      3
    • NereÅ¡eno
      5%
      1
    • 0 bodova, Champion Ä?e da slavi
      0%
      0
    • Mediji Ä?e opet pisati #CostaCrimes
      11%
      2

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

I-AM-ME-LOL4.jpg

Nakon reprezentativne pauze, nastavlja se borba sa bodove u svim ligama, a Chelsea će igrati verovatno jedinu Evropsku utakmice ove sezone u Velsu protiv Swanseaja. :D U prethodnom okršaju na ovom stadionu, domaćin je pobedio sa 1-0.

Swansea je postao stabilan premijerligaš, mada im mnogi predviđaju borbu za opstanak ove sezone, imaju pobedu i dva poraza iz tri utakmice. Njihov trener očekuje da će novo pojačanje, napadač Borja Baston, debitovati u ovoj utakmici.

Sa druge strane, u ekipi Chelseaja se očekuje da debituju Alonso i povratnik Luiz.

• Odgovori 58
  • Pregledi 3,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Igi je sad kao faca jer je napisao uvod :D

Pa dosta je Celsi sluzio za nabijanje samopouzdanja ekipama iz donjeg dela tabele.

Ocekujem pobedu od 17:0 jer Bane nece igrati.

Bilo bi smijesno kada bi stvarno ih ubili 7-0 ili nesto tako, a Bane ne bude igrao :D Jos uz to azpi hattrick asistencija sa desnog beka :P

I Luiz het trik, od toga svaki od 30+ metara.

Valja dočekati nedelju i 17h... Očekujem nastavak pobjedničkog niza kako bi u što boljem raspoloženju dočekali derbi mečeve sa Liverpoolom i Arsenalom. Što se ekipe tiče, vjerujem da će jedino odbrana doživiti promjene, Azpi desno, Alonso lijevo i još ostaje da vidimo ko će činiti stoperski par, da li će to i ovoga puta biti Cahill i Terry ili će Luiz u vatru.

Kladimo da nece? :P

Swansea je prelose krenuo u sezonu, sto relo kaze mozda se trgnu malo poslije ove pauze ali i u tom slucaju se mi pitamo oko toka ove utakmice. Uz Alonsa i Azpija, nadam se Cescu od prve minute. Hazard ce ih silovat

Bilo bi dobro da ih bas razbijemo. Prosle sezone smo bodom protiv njih poceli katastrofalnu sezonu pa sad da izdominiramo i pokazemo da smo se vratili. Jos bi dobro dosao X na mancesterskom derbiju da odmah zauzmemo na prvo mesto :D

Vjerujem da ce isti sastav biti kao i u prosloj utakmici, odbrana pogotovo. Conte ce cekati da novi igraci provedu neku vrijeme sa saigracima i tek onda da debituju. Razbili smo ih prije dvije godine kad smo osvojili titulu, nadam se da cemo i sada.

Vjerujem da ce isti sastav biti kao i u prosloj utakmici, odbrana pogotovo. Conte ce cekati da novi igraci provedu neku vrijeme sa saigracima i tek onda da debituju. Razbili smo ih prije dvije godine kad smo osvojili titulu, nadam se da cemo i sada.

To si navikao na Mourinha i njegovo famozno "navikavanje" kupljenih igraca.

Ne treba potcjenjivati nijednog protivnika u Premiershipu, ali ako mi ponovimo igru iz meca s Burnleyem mislim da ne bismo trebali imati problema. Kljuc je u dobroj ofanzivi, jer Swansea vise nije onaj tim otprije koji se mogao nadigravati sa svakim i napadati na domacem terenu. Sigurno ce oni uci malo opreznije u tekmu i to treba iskoristi, napasti od prve minute. Sto se sastava tice, ne ocekujem neke velike promjene ali volio bih vidjeti Michya tu, ne znam kako da ga uglavi. Zasluzio je momak sansu od prve minute.

Alonso ne može biti gori od trenutnog Ivanovića,tako da očekujem da će startati 100% .Mislim da će Fabregas ostati na klupi opet,jer ipak su mu bitni clean sheetovi i dok se malo ne stabilizujemo.Ukoliko Alonso odigra dobro i prođemo bez primljenog gola,onda sam siguran da će Fabregas startati protiv Liverpoola.

Hoće. I ja dolazim aBd.

Evo sve ti vjerujem :P :D

Swansea djeluje kao ekipa koja nema ni glavu ni rep, kapiten otišao, Ayew koji je prošle sezone bio odličan takođe otišao, mislim da je bilo jos bitnih odlazaka. Nisu uposte posloženi kao ekipa niti imaju neku igru jedino da odigraju neku ludačku utakmicu sada nakon pauze. Što se tiče nas pokušati nastaviti u pobjedničkom stilu, prve dvije utakmice smo strepili ali ima borbe ima srčanosti ima ideje prošlu lagano riješili Burnley pauza dođe mislim u ne najboljem momentu za nas. Očekujem dobru igru i 3 boda, Alonso odma u vatru Azpi desno, za Luiza manje vise hoce li početi jer eto nisu ni tandem Cahill-Terry do sada nesto kriminalno odigrali, ako bi birao između Luiza i Alonsa bolje neka Alonso startuje ako i Luiz startuje podržavam. Nadam se Fabregasu u prvih jedanest Moses takođe bi mogao početi ali eto ostaje da se vidi kako će to izgledati..

To si navikao na Mourinha i njegovo famozno "navikavanje" kupljenih igraca.

Pa vecina trenera se toga drzi.
Pa nije niko ni reko da ce biti tri mjeseca, mozda vec posle ove utakmice neko od pojacanja dobije priliku.
Alonso ce verovatno poceti mec jer je u takmicarskom ritmu a nije reprezentativac, tako da je za vreme ove pauze samo trenirao, tako da je svez.
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.