Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 04: Swansea City - Chelsea (11.09. ned)

20 članova je glasalo

1. 1.

• Rutinska pobeda, daÄ?emo golove na vreme i mirno zavrÅ¡iti posao
      66%
      12
    • Napeta utakmica, gol u 85+, kačiÄ?e se gifovi Contea
      16%
      3
    • NereÅ¡eno
      5%
      1
    • 0 bodova, Champion Ä?e da slavi
      0%
      0
    • Mediji Ä?e opet pisati #CostaCrimes
      11%
      2

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Pobeda pred Liverpul je jako bitna. Danas su pregazili sampiona, i trijumf nad Celsijem, koji nije vreca za udaranje kao minule sezone bi im sigurno dodatno posigao samopouzdanje.
Klop i Konte dele slicno shvatanje fidbala, nadam se zanimljivom mecu.
Ali prvo cerupati labudove.
  • Odgovori 58
  • Pregledi 3,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

U koliko je tekma? Å to ne stoji u naslovu teme kao nekad.

U 17h.

Niko nece dobiti sansu od pojacanja, sam Conte je izjavio da novim igracima treba vremena. Tako da Ivanovic ce igrati desno.

Odbrana je najpipavija i najosetljivija za uigravanje. Moguce da postoji i jezicka barijera. Nije nemoguce da dobije prve minute da bi ga imali za liverpol. Ali ne verujem u startnih 11. Najvise bih voleo da krenemo sa costom i bachuskom. Ovo je uigravanje i jedva cekam liverpol. :-)

Odbrana je najpipavija i najosetljivija za uigravanje. Moguce da postoji i jezicka barijera. Nije nemoguce da dobije prve minute da bi ga imali za liverpol. Ali ne verujem u startnih 11. Najvise bih voleo da krenemo sa costom i bachuskom. Ovo je uigravanje i jedva cekam liverpol. :-)

Pa Alonso vec prica italijanski, sigurno bi shvatio rolu svoju. Mogli su se uigrati ovih 7 dana, ne igramo protiv Reala, vec protiv ocajnog Swanseaja.

Jos jedno razocarenje sto nema Fabregasa u startnih 11. Sve ostalo nije menjao nista šef. Kazu da tim koji pobedjuje ne treba menjati, uzdam se u tu recenicu.
Meni je ok sastav, sve dok igramo dobro kao do sad. Ako ne bude islo onda treba mijenjati stvari, za sad je sve odlicno.

Mada kroz par utakmica bit ce sastav i sa Fabregasom i Luizom, Alonsom.

Nema potreba mijenjati prvih 11 sve dok pobjedjujemo. Za sad Ivanovic meni uopste nije toliko los. Nije sad ni nesto dobro odigrao ali nije los sto je najvaznije. Cahil i Terry takodjer igraju sasvim solidno. Azpi takodjer. Jedino sto bi po meni imalo smisla je probati Fabregasa umjesto Matica. Ali opet kazem, sve dok se pobjedjuje ne treba dirati postavu.

Dobro je ali može ovo i bolje. Mislim da ne valja stalno istih 11 furati. To je Mourinho radio, pa nam je umorio igrače svi su mrtvi bili. Mislim da je danas trebalo malo izmješati sastav. Ne puno. Jedno 2-3 igrača promjeniti. Volio bih da Batshuayi više igra. Također nije prijatno Fabregasa gledati na klupi. Valjda Conte zna šta radi. Ne bih volio da ovo stalno fura pa da nam dođe pad forme.

Moralo se vise iz ovog poluvremena, vodimo ali ne smijemo stati. Apzpilicueta je morao dodati loptu nekom od nasih igraca u kaznjenom prostoru. Takodjer Wilian je opet slabo odigrao. 

Sad to i moze da se radi. Redji je raspored. Oskar se krije od lopte a i kad dodje do njega ama bas nista. Mora brzo da povedemo 2 0 da lakse privedemo tekmu kraju. Kosta ti si nas sivonjic. Sta promasi sunce ti :-)
Hahaha nisam gledao prva tri kola, dodjem da gledam 4. Kolo i vidim ista sranja na terenu kao i prosle sezone. Jebavat ce odbrana trenera sve dok ne dovede bolje igrace a boljih ima na pretek.

Poslano sa mog SM-G900F koristeći Tapatalk

Marineru da mi se napusis govedo jedno lopovsko. Kradja na kvadrat. A ove gluposti sto pravimo po dzepu treba da ih pokaznjava pa da se nauce pameti. Ko bez mozga.

Svojom greškom smo prosuli dva boda. Nije više ni do kikseva, ali jebote reagiraj ranije. Pa šta je Batshuayi mogao uraditi, ušao u 88. minuti.

• Autor

Veliki Chelsea malima poklanja bodove, katastrofalne greške u odbrani, od sledeće utakmice Luiz umesto šporeta Kejhila i da ga više ne gledam, a probušeni bi mogao da pokuša da odbrani neki šut za promenu.

Bio je prekrsaj nad Cahilom to se vidi odmah, ali ima vala i do Contea izmjene su morale biti ranije obavljene, ne znam zasto igra kreten Wilian lik je ko kurac.

Isti problemi kao i u prethodnim tekmama, samo sto se u prethodnim posrecilo da izmjene uspio do kraja utakmice postici pobjedonosni gol.

Jos uvijek se osjeti zaostavstina Murinja. Da se gol i onda se zajebava dok protivnik ne da gol i onda se mora zuriti da se preokrene protiv ovako slabe ekipe koju se treba nakantati.

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.