Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 02: Watford vs Chelsea (20.08. sub)

12 člana su glasala

1. 1. Kakav ishod meca ocekujete ?

• Pobeda Plavaca
      90%
      10
    • Pobeda Votforda
      0%
      0
    • Remi
      9%
      1

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Zadnjih 15 minuta utakmice smo odigrali malo bolje, nadam se da je Conte uvidio kakvih polovnjaka u ekipi ima.

pouke iz ove utakmice:

- tendem Costa i Batshuayi je strašan, nadam se idući put formaciji 4-4-2 i njih dvojicu zajedno

- Matić protiv slabijih ekipa nema šta tražit, jednostavno je prespor

- Fabregas (pogotovo protiv slabijih ekipa) mora igrat jer je jedini kreativac u ekipi kojeg imamo

- Podhitno moramo kupit ljevog beka da Azpi može na svoju poziciju da ne moramo više gledat Ivanovića...

Znači kao što sam i rekao Matić nema šta tražiti u prvih 11, iako nije odigrao loše fali nam kreativnosti, odmah ogromni pomak čim je fabregas ušao.. Ivanović nas je koštao gola, naprijed je bio dobar ali mislim da će nas on previše koštati ove sezone kao i prošle u obrani. Michy skidam kapu, kakav igrač, trebali bi sa dva napadača igrati

Znači kao što sam i rekao Matić nema šta tražiti u prvih 11, iako nije odigrao loše fali nam kreativnosti, odmah ogromni pomak čim je fabregas ušao.. Ivanović nas je koštao gola, naprijed je bio dobar ali mislim da će nas on previše koštati ove sezone kao i prošle u obrani. Michy skidam kapu, kakav igrač, trebali bi sa dva napadača igrati

Ne znam sta si ti gledao ali taj Matic je grijesio previse, sporiji je igrac od Mikela i iz utakmice u utakmicu ce biti Mikel jer njegova losa forma traje vise od jedne sezone.

Ne znam sta si ti gledao ali taj Matic je grijesio previse, sporiji je igrac od Mikela i iz utakmice u utakmicu ce biti Mikel jer njegova losa forma traje vise od jedne sezone.

Nisam primijetio previše njegovih grešaka iskreno, ali vidi se ogromna razlika između njega i kantea, klasa iznad

Opet mislim da je Konte trebao ranije uvesti neke igrace, kao i proslu tekmu. Imali smo srece da smo preokrenuli. Trebao je odmah invalida Pedra izbaciti, kao i Matica. Kante je mogao sam pokrivati.  Ali super je i ovako ispalo.

Bilo je lijepo gledati utakmicu. Hvala velicanstvenom Irfanu na linku. Fini su nam oni bijeli dresovi :D

Super je osjecaj kad napadaci rade! Dilema se stvara velika Matic ili Fabregas valjda Conte sredi stvari . U odbrani neminovne promijene!

Mislim da bi Moses ubuduće trebao biti ispred Oscara i Pedra.

Mići je zvijer prava, što više minuta za njega. Kakva šteta za onu prečku...

Costin ciganluk nas skoro koštao, trebao je biti isključen. Sada smo imali sreće, sljedeći put nećemo.

Fabregas mora u igru, onaj asist je bio nestvaran. Jedini naš igrač koji može tako nešto izvesti.

U svakom slučaju, nadam se da je Conte u ove dvije utakmice skontao da ima nekih igrača koji ne bi trebali igrati te da će već u sljedećoj utakmici malo korigirati prvi sastav.

Također, nadam se da ćemo dovesti još nekoga, trebat će nam ako se mislimo boriti za prvaka.

Veci deo utakmice smo odigrali losije nego sto bi trebalo tj slicno kao prosle sezone ali pred kraj se upalilia masina i igrali smo na slicnom nivou kao protiv Vest Hema. Ocekujem da uskoro udjemo u punu formu i takvu igru pokazujemo tokom veceg dela svake utakmice.

Moram da pohvalim i igru sa 2 napadaca, sledece nedelje od pocetka obavezno.

Predhodni trener je igrao sa 2 napadaca samo kad smo bukvalno 2 gola u minusu i to 5 minuta pre kraja...

Obavezno do kraja meseca dovesti pojacanja u odbrani da bi imali vise opcija.

Predhodni trener je igrao sa 2 napadaca samo kad smo bukvalno 2 gola u minusu i to 5 minuta pre kraja...

I izgledali bismo još gore i bezidejnije na terenu, bukvalno samo smo jednom stigli do pobede kada je ubacivao još napadača, i to protiv PSŽ-a u LŠ kada je Demba nekako umuljao onu ničiju loptu.

A ko to ima slovenski i hrvatski SK osim slovenaca i hrvata?

Ne znam kakvo je stanje na tvojoj kabelskoj (ne znam ni koja si), ali ovakvo je stanje na Telemachu.

Imaš digitalne kanale i među digitalnim kanalima imaš:

SK1

SK2

SK3

SK1 HD

SK2 HD

SK3 HD

SK HD

SK4

SK5

SK6

E danas je na SK5 bila utakmica Chelseaja, samo ti sam izabereš jezik u meniju, možeš hrvatski možeš srpski. Ja ne znam da postoje posebni SK hrvatski i srpski kanali, postoje univerzalni kanali SK samo biraš jezik u meniju.

Ne znam kakvo je stanje na tvojoj kabelskoj (ne znam ni koja si), ali ovakvo je stanje na Telemachu.

Imaš digitalne kanale i među digitalnim kanalima imaš:

SK1
SK2
SK3
SK1 HD
SK2 HD
SK3 HD
SK HD
SK4
SK5
SK6

E danas je na SK5 bila utakmica Chelseaja, samo ti sam izabereš jezik u meniju, možeš hrvatski možeš srpski. Ja ne znam da postoje posebni SK hrvatski i srpski kanali, postoje univerzalni kanali SK samo biraš jezik u meniju.

Isto je i na Totalu osim ovih 4 i 5. Inace telemach jedini uz Total u Bosni i Hercegovini koji ima pravo na sportklubove u svojoj listi kanala i telemac vrsi prodaju i distribuciju njihovih kanala, rekao mi je jedan radnik Bhtelecoma da oni nece da prodaju prava na sportklubove bhtelecomu da bi ih uvrstili na moju tv listu kanala.

I telemah i sk treba naguziti iz Bosne i dovesti fino Sky neki pa makar i italijanski, ova govna su napravila takav monopol da 90% ne može gledati utakmice. 

I telemah i sk treba naguziti iz Bosne i dovesti fino Sky neki pa makar i italijanski, ova govna su napravila takav monopol da 90% ne može gledati utakmice.

To si u pravu,postoji presuda suda protiv sportkluba i telemacha zbog ne dozvole distribuiranja kanala po istim cijenama svim operaterima, i da ona mora biti ista za sve ali kaznu plate a ne dozvoljavaju svim da imaju pravo na sportklub.

To si u pravu,postoji presuda suda protiv sportkluba i telemacha zbog ne dozvole distribuiranja kanala po istim cijenama svim operaterima, i da ona mora biti ista za sve ali kaznu plate a ne dozvoljavaju svim da imaju pravo na sportklub.

Mislim da se i dalje vodi postupak, volio bih da nešto naprave, ali pošto je ovo država gdje se konkretni problemi guraju pod tepih kao što je monopol u svim sferama života nema tu neke nade pretjerane da ćemo gledati fudbal normalno. 

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.