Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 02: Watford vs Chelsea (20.08. sub)

12 člana su glasala

1. 1. Kakav ishod meca ocekujete ?

• Pobeda Plavaca
      90%
      10
    • Pobeda Votforda
      0%
      0
    • Remi
      9%
      1

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Vruco gostovanje, susret Mazaria i Contea, zuti protiv plavih, ocekujem pobjedu.

Mislim da će ovaj put Matić biti na klupi jer nam fali kreativnosti u napadu,u svakom slučaju očekujem pobjedu uz nadam se clean sheet,Costa dva i jedan Hazarda.
  • Autor
Dini i Igalo su jako opasni ako im se da prostora, tako da odbrana mora da bude maksimalno posvecena zadatku. Jedina promena mozda bude Oskar <> Fabregas, a licno bih zeleo da Mozes dobije sansu umesto Vilijana.
Ono prvo i osnovno vratila je se volja za praćenje utakmica, utakmica sa West Hamom je bila utakmica koju sam ispratio sa potpunom pažnjom nakon ne znam ni ja koliko vremena. Tek treba da vidimo kako ce to izgledati na gostovanjima, protiv West Hama smo imali protivnika koji nije imao odgovor na naš presing, branili su se duboko,izgledali su potpuno pogubljeno eh sad da li je to njihov loš dan ili osnova i pokazatelj naše igre za budućnost ostaje da se vidi. Watford onako jedna radna ekipa nema tu neke kreacije i lepršavosti mislim da Mazzarri forsira tu 3-5-2 formacija kada se brane to je vec 5 igrača u zadnjoj liniji tako da ključ je što prije otključati to golom, oni će tražiti šanse preko prekida i kontri iako mogu se razmahati ako im se dozvoli. Jedina promjena u odnosu koju bi ja napravio u odnosu na sastav protiv West Hama je Fabregas umjesto Matića ako uspijemo protivnika pomjeriti duboko na njihovu polovinu Matić tu ne moze biti od velike koristi i protiv WH je usporio dosta napada tako da mislim da bi od Fabregasa mogli u takvom odnosu mnogo vise dobiti. Nadati se pobjedi trebaju nam bodovi sad na početku dok se još malo uhodavamo..

Ja bas mislim da je Matic za ovu utakmicu bas potreban jer Watford igra sa dva napadaca i trebat ce odbrani malo vise pomoci nego inace. Ocekujem istu postavu kao i proslu utakmicu. Volio bih da igramo ponovo jak presing sa puno trke i to bi protiv ovih tzv. manjih ekipa moglo biti krucijalno za ostvarivanje 3 boda. 

Ovo će biti remi. Protiv West Hama smo dobili na kvalitetu, Watford je ipak bolja ekipa. 

SK prenosi veliki ruski derbi Zenit-CSKA, od Premier lige prenose u 4 samo Burnley Liverpool i to na SK4 hahahah najebem im se mame.

A na SK 2 okršaj nemačkih titana: Dynamo Dresden - Leipzig

Watford igra bez Dja Djédjé i Watson-a.... Sudi Jon Moss , do sada nam je sudio 12 utakmica od kojih smo 8 pobijedili.

Prenos ce biti valjda  na sportklub cro i sportklub slo. Watford ce da igra sa tri igraca u zadnjoj liniji sto znaci Hazard i Willian ce odraditi posao danas. Ako budu raspolozeni za igru sto svi ocekujemo watford ce ih cesto duplirati odbranom , rezultat toga linija sredine Costa Oscar Matic . Kante da spasava izgubljeno i 0:2 danas!

Dja Djedje B

• Autor

Treba Konte da iznenadi sa dva spica danas. Sile nema da oni cuvaju i Kostu i Batsuia. I sve ekipe manjeg renomea i kvaliteta od Celsija treba napasti od starta.

Nema williana u sastavu ni na klupi...
Courtois
Apliz-Terry-Cahill-Ivanovic
Kante-Matic
Pedro-Oscar-Hazard
Costa

Opet mi sastav ne izgleda nešto dobro, još gore nego prošli put (Pedro), ali ajd prošli put smo dobro odigrali pa možda i sada bude

A ko to ima slovenski i hrvatski SK osim slovenaca i hrvata?

Imam ja na totalu.

I ja koristim Total TV i tu ima SK Hrv ali nema vise Slo.. ipak ono sto sam primjetio jeste da je programska šema SK Hrv i SK1 Srb identicna. Evo bas sad gledam i SK Hrv prenosi Zenit - Cska

Pa pise da prenose, izgleda da je prenos na nekom od drugih hrvatskih programa sportkluba 2 ili 3. Takodjer Hamco imas na broju 160 obican Sportklub na kojem prenose neke engleske utakmice evo sad nema a prenosili su danas skotski Celtic.

Ovo nije dobro izgledalo, nismo uspjeli dominaciju ostvarit, volio bih vidjeti Fabregasa umjesto Matića, nije Matić odigrao loÅ¡e ali mislim da trebamo kreativnosti.. Isto tako Michy umjesto Pedra 

Niti smo kreativni niti borbeni, potpuno druga slika u odnosu na proÅ¡lu tekmu.  Ne razumijem gdje je presing bar, ako već kreacije fali.

Nadam se daleko boljem drugom poluvremenu.

• Autor

Sve isto je, ko nekadaaaa... 

Ajde, niste se valjda vec umorili. 

Batsui da udje sto pre, da se predje na 4-3-3. 

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.