Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 33: Chelsea 0 - 3 Man. City (16.04. sub) [0]

1. 1. Za koga?

• Trump
      0%
      0
    • Clinton
      0%
      0

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Branilac titule već odavno ne brani ništa sem obraza. Manchester City nije iskoristio priliku i loše igre branioca pa sada gledaju kako da završe sezonu na najbolji način. Treba im to 4. mjesto.

Da li očekivati omladince ili standardne požrtvovane prvotimce koji svim srcem žele da dokažu da ne igraju samo za novac i veću cifru na računima. 

Da li očekivati da ijedan forumaš pogleda utakmicu svoga voljenoga tima zbog koga i jeste na ovom forumu umjesto da izdrkava na Đokovića (bar neće ove neđelje), Federera (ovi su najgori) ili Džumhura (izdrkavanje na reprize)? Ne znamo to, vidjećemo. Ako ništa bar ćemo gledati utakmicu sa Cityjem, a da ne jebemo majku treneru što se opalio braniti na 1-1 jer je to nazovi dobar rezultat.

JER OVE GODINE BOLI NAS KURAC ZA REZULTAT, WE ARE THE CHELSEA, MOŽE NAM SE.

Međutim, kakav rezultat i tim vi očekujete? Da li mislite da ova utakmica ima neki značaj odnosno da li ćete gledati njih ili tamo neke trkače po blatnjavoj glinastoj podlozi?

Pitanje je sad, da li ste pravi plavac ili ne?

cd0ymzcznguwzdbhnduynddiytjhm2yyzthlmtjj

Costa u epizodi: "Mak' se, razjebaću ti kolibu." 

I malo statistike koja vjerovatno malo koga interesuje (sem Zeme koji će vjerovatno ovdje da pronađe neku grešku pa se žali u temi za pitanja, prijedloge i žalbe).

bVry2RD.png

Jrd43v0.png

Koliko si ti iskompleksiran koristiš uvod da provociraš. Šta tebe peče kožica za koga neko navija?

Ne odgovaraj na ovo, ovo je hipotetičko pitanje.

Negdje drugo liječi komplekse na meni nemoj i neću ti dozvoliti

I molim te da me ne citiraš i da mi ne odgovaraš jer ne želim sa tobom u raspravu

Nije vrijedno sine moj.

kompleksi, kompleksi i samo kompleksi

ti ćeš sudit da onaj ko navija za Fedexa je najgori

suzdržaču se od psovki jer sam za tebe gospodin

nijednom te nisam uvrijedio samo sam odgovarao na provokacije

sikter

hahahahaha 

Ocekujem Loftusa na svojoj poziciji i Traorea u vrhu napada! Kenedy na krilo, samo da Pedrito i Oscar ne budu istovremeno na terenu jer je to nenadoknadivo 

realno cf97 je u pravu brt

nadam se da ce igraci imati obraza bar da odigraju dobar fudbal i da ne skinu gace pred sitijem

ne znam zasto diablo pricas o ligi evrope, to je odavno zavrsena prica

• Autor

Ne možeš napisati satiričan uvod, a da se šačica damica ne uvrijedi. I to uvijek isti. :3

Ma popusicemo ovo

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

Samo prepravite u naslovu,nije nedjelja nego subota.Sjebali ste me,jučer sam čitav dan mislio da igramo u nedjelju. :D

Očekujem mnoÅ¡tvo greÅ¡aka na terenu 'naÅ¡ih' igrača jer nijedan od njih osim Coste pokazao ni sjenku njihove igre proÅ¡le sezone.Moliti Boga za remi mada i to će biti jako teÅ¡ko.Volio bih vidjeti opet Begovića na golu i Kenedya na desnom krilu,a onom Kurtoi,kao i Pedru želim Å¡to viÅ¡e minuta provedenih na klupi. 

Sitiju ova utakmica mnogo znači, jer nisu osigurali top4, tako da nisam sklon da poverujem da će Hidink previše reskirati sa sastavom, jer nam sad najmanje treba da nas neko nakanta.
Nisam u toku da li je Kosta spreman, jer mislim da će početi meč ako jeste. Ako ne verovatno će najjači napadač koji je ikada došao u klub da zaigra od početka.
Možda čak i Vilian zauzme mesto u startnih 11..
Od mladih, Kenedi nekako najbliži minutima..
I ovaj Hiddink kurton obicni od trenera. Gubi 2-0 kuci, 15 minuta ne moze mu se ekipa s loptom sastaviti i on nijedne izmjene ne pravi. Fala mu za opstanak al Hajd ti stari u penziju, vakat ti je.
Ma ne mozemo se mi ni blizu nositi sa Cityem. Evo ovaj Fabregas isto RVI, valja se po terenu. Obi Mikel standardno, vjecni invalid.

Pola ekipe treba mijenjati, cijelu odbranu osim bekova a i tu trebaju pojacanja, krila nista. Nula bodova. Ova ekipa je dostigla svoj maksimum za vrijeme bivseg trenera i trenutno su samo u padu. Ne vidim da mnogi od njih mogu popraviti svoju igru naredne sezone.
Drago mi je pa smo rijesili pitanje trenera koji moze mirno gledati kakve invalide ima Chelsea.

Poslano sa mog SM-G900F koristeći Tapatalk

I ovaj Hiddink kurton obicni od trenera. Gubi 2-0 kuci, 15 minuta ne moze mu se ekipa s loptom sastaviti i on nijedne izmjene ne pravi.Fala mu za opstanak al Hajd ti stari u penziju, vakat ti je.

Nemoguce da ne valja ni on. Ovdje je jasno ko dan kao sto je bilo jasno i prije par mjeseci. Igraci su ti koji su krivi.

Poslano sa mog SM-G900F koristeći Tapatalk

A niko ne konta da igrači nemaju apsolutno nikakvog motiva, a nema ga ni Hiddink. Totalni fijasko je bilo objavljivanje vijesti da Conte dolazi 7 kola prije kraja. 

Da, to je. Inace igraci su do sad dominirali ligom :D

Ma jebem im bre majku u picku bezobraznu da im jebem. MOTIV???? Pa pizda im materina igraju u jednom CELZIJU, primaju milione, imaju sve uslove i hoce jos i MOTIV?

Konte, prijatelju, slobodno prodaj ceo paket igraca i pocni od 0.

Oni koji i dalje okrivljuju trenere su smiješni. City nas kući lagano 0-3 dobije i to je realnost, za toliko su i bolji.. Nadam se da će ovi progledati u upravi na prijelazno roku, inače ne vrijedi nam Conte ništa, opet nećemo izboriti ligu prvaka

Stručnjaci i dalje ne uspevaju da objasne kako je moguće da grupa igrača, ceo tim bolje rečeno, šampioni Engleske, pd jednom, kolektivno i isključivo svojom krivicom zaboravi da igra fudbal.

Stručnjaci i dalje ne uspevaju da objasne kako je moguće da grupa igrača, ceo tim bolje rečeno, šampioni Engleske, pd jednom, kolektivno i isključivo svojom krivicom zaboravi da igra fudbal.

nisu oni zaboravili igrati fudbal, ali treba biti realan i reći da im je prethodna sezona bila maksimum, ove sezone im je forma u totalnom rasulu, pa ni hazard ne zabija kod hiddinka ako je već bio mourinho problem.

nadam se da će Conte pogoditi s novim pojačanjima, bar da se održimo nekako do januara, i onda opet u zimskom prelaznom roku dovesti neke igrače.

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.