Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 33: Chelsea 0 - 3 Man. City (16.04. sub) [0]

1. 1. Za koga?

• Trump
      0%
      0
    • Clinton
      0%
      0

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Itekako se Hiddinku ima sta reci i prigovoriti. Primas drugi gol, 15 minuta ne mozes se sastaviti s loptom i tek u 70. minuti pravis izmjene. Pored toga, vracanje u zivot mrtvog Mikela , guranje u svaku utakmicu ko da je u pitanju Essien iz najboljih dana a ne igrac koji je 10 godina isti i nije napredovao ni milimetra,  forsiranje najsporijeg dvojca na sredini terena otkako gledam Chelsea, a vjerujem da ce stariji navijaci posvjedociti i ranije od toga. Koliko su nam samo napada slozili kroz sredinu, to je nevidjeno bilo. Za Fabregasa sam ja govorio i kad je u najboljoj formi bio da je covjek kritican u mnogim stvarima.

Nije li se mogla ovako ekipa posloziti:

____________Courtois/Asmir____________

Dave_____Cahill_______Bane______Rahman

_______________Matic_______________

______Loftus____________Kenedy______

Traore_________Costa___________Willian

Makar bi ovi momci, a posebno Kenedy, propisali krv da se dokazu na terenu i grizli protiv objektivno jace ekipe. Ne bismo gledali dva puza na sredini kako posmatraju dok se Cityevi igraci ubacuju u slobodan prostor i prolaze kraj njih kao kraj cunjeva.

Loftus kako zrelo, smireno i odvazno igra, mogu slobodno reci da je jebeni zlocin i kriminal bio sta je Mourinho, pa i Hiddink dosad, radio od njega, odnosno koga su sve gurali ispred ovog momka.

Opet kazem, Hiddinku hvala sto je stabilizovao brod koji tone, napravio seriju bez poraza i spasio nas potonuca, jer njegov prethodnik nas je opasno vodio u tom smjeru. Medjutim, u mnogo stvari je definitivno podbacio.

Istina, ima dosta skarta u ekipi medjutim primiti 3 komada i ne postici niti jedan kuci protiv bilo koga je sramotno. A pored toga mogao si primiti jos 2 najmanje da nije Courtois dobro intervenisao i da su Cityevi igraci bili prisebniji.

PS. Mike Dean jedan od gorih sudija u ligi, to je cisto onako da se spomene.. drugi zuti Zabaleti nije dao + penal nad Kenedyem cist

nebitna utakmica niti sam gledao nema motiva

ovo se igra radi reda, svi su već na odmoru i glavom na Euru

Tako da s Guusu nema šta prigovoriti tip je najbolji taktičar koji nas je vodio

i budite mu zahvalini što nas je spasio ispadanja

jos u 18 kola 9 poraza a ovaj u toliko ima jedan u PL

tip je čudotvorac i naš spas

Oni koji i dalje okrivljuju trenere su smiješni. City nas kući lagano 0-3 dobije i to je realnost, za toliko su i bolji.. Nadam se da će ovi progledati u upravi na prijelazno roku, inače ne vrijedi nam Conte ništa, opet nećemo izboriti ligu prvaka

A kao da on inače vrijedi nešto........Prijelazni rok će biti u Wengerovom stilu, dovest će igrače koji su dostupni i to samo iz Serie A, ne daj bože dovesti Kantea ili naprijed Jamesa ili Griezmanna, u obrani Varanea itd itd. Nekako mislim da bi mogli biti u top6, ali naslova sigurno nećemo vidjeti sa Conteom. Pogbu neće dovesti 100%, Juventus će napraviti posao stoljeća prodajom Pogbe bogatunima i složiti ekipu za 120+ milijuna eura bolje nego mi za duplo više novaca jer znaju kupovati. 

Na kraju ce se Cae zaista ispostaviti istinita tvoja tvrdnja da nam prijeti sudbina Milana.

Moja tvrdnja dakako

Moras shvatiti da bi bilo tesko bilo kojem treneru dovesti iole ozbiljnije igrace u Chelsea s obzirom da necemo igrati Evropu naredne sezone a takodjer i sto se tice finansijske prirode vise nismo ekipa koja prednjaci u tome tako da ih i parama tesko mozemo privuci.

dovest varanea iz reala pa jel se ko sali s tim izjavama lik im  jedini stoper jos u klubu kojeg financira kraljevska obitelj, 

a utakmica ka utakmica mozda da imamo iole boljih igraca da nam baba bane cahil mikel i cesc ne igraju mozda bi bilo drukcije

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.