Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Round 06: Everton 2 - 0 Chelsea (12.03. sub) [L]

6 članova je glasalo

1. 1. Idete li u McDonalds?

• Da
      33%
      2
    • Ne
      66%
      4

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

FA kup ÄŒetvrtfinale
danas, 18:30
Goodison Park, Liverpool

_88675141_everton.png

Nakon ispadanja iz Lige šampiona, Chelsea se okreće ka FA Cupu i ide u goste Evertonu u Liverpool.

Slaba utakmica, previse grijesimo u dodavanjima. Nije ni Everton nista spektakularno ponudio, mi smo malo bolji u prvom poluvremenu.

Jos jedan dokaz da smo goli kurac od ekipe. Utakmica je mogla otici u drugom smijeru da je Costa dao gol za 0:1, sve posle toga je jako slabo.

Bas me interesuje kakva ce igra biti sada i za koga cemo se cuvatii, ispali smo iz lige sampiona, evo i iz FA cupa.

Smiješna utakmica. Hiddinka se može komotno skinuti s klupe sad, nema on šta tražiti tu više. Izvukao nas je od ispadanja i hvala mu na tome, ali za nešto više nije bio dobar. Katastrofalan izbor igrača, taktika i pristup.

Da se mene pita, ekipu bi do kraja vodio neki trener iz mlađih kategorija. I Steve Holland isto treba napustiti klub.

Opa, materijal za diskusiju :D
Izvoli, elaboriraj..

Dugo je u klubu, a nikakve koristi od njega. Pričalo se da se suprotstavio Mourinhu, a sada mi se sve čini kao da su neke Hiddinkove ideje sa sastavom i taktikom copy/paste od Mourinha. Ne znam kako je to drugačije moglo do njega doći nego od Hollanda. Dobar je lik, ali puno korisnije i bolje za nas bi bilo imati neku klupsku legendu, nekog čovjeka od povjerenja i autoriteta na toj poziciji. Holland me malo podsjeća na trenerskog Mikela. :D

cf97 ma više frustracija zbog ovakvog poraza, ali činjenica da on neće staviti mladiće u igru sada a to će biti zločin pošto ne igramo nizašta

Poraz. Bolan itekako. Posljednja nada ugašena. Ostaćemo bez trofeja u ovoj sezoni.

Imponentan atak, i kiks odbrana. Negativna tačka tokom čitave sezone. C/P danas. Ironično – meč završi Lukaku. Ex-igrač, u svom stilu okonča match-winnera. Tuga. Bol. Plač.

Diego – borben, kao i uvijek, izgorio u žaru borbe, rezultiralo isključenjem. Nakon toga ponadah se u eventualni debi-meč brazilca Pata, but the same story again. Ne shvatam poentu dolaska. MarketinÅ¡ki trik, I guess so. 

U kratkim crtama:

-          biti simpatizer Evertona, i svaki meč „uživati“ u predstavama Clevza i Barryja!? Yikes.

-          vezni red, 0 bodova. Mikel, Matić i Cesc definitivno najsporiji tandem u ligi. Bez premca.

-          zaÅ¡to izostanak Rahmana? Podržavam injekciju, i veću minutažu Kenedyju, ali pace-kontre ka Pedru su izostale. 

-          Contea čeka ogroman posao. Bitno je usavrÅ¡iti defanzivu. U tome je odličan.

-          9 mečeva na programu joÅ¡ ostalo. Mnogo ili malo? Hard question. 

cf97 ma više frustracija zbog ovakvog poraza, ali činjenica da on neće staviti mladiće u igru sada a to će biti zločin pošto ne igramo nizašta

bolan Wisey pa on je stavio Kenedy na beka protiv PSG a i danas a ti govriš da ne fura mlade igrače

ubacio babu umjesto baneta, traore zablistao u dvije tekme

on zaista nema po meni ništa josovsko

da nas je preuzeo samo 15 ak dana radnije bilo bi drugačije ovako su svi igrači već bili uništeni psihički i fizički

9 poraza pa nije to malo

od danas igraju samo mladići jedno sam očekivao da će Loftus vise igrati to mu zamjeram

Konte bi se verovatno složio sa tobom.
Ja ne verujem u tu priču da se okrenuo protiv Murinja. Zapravo mislim da je on ostavio najveći utisak na njega od svih trenera sa kojima je radio.
Mogu se složiti sa tobom oko toga da je on preneo Hidinku taktiku prethodnika, čak mu je Gus verovatno i dao malo veća ovlašćenja nego što bi trebalo, sve iz razloga što dobro poznaje ekipu.
Međutim njegov ostanak u klubu bi trebao da zavisi od obima rekonstrukcije koji se planira za leto. Ako će promene biti kozmetičkog tipa, onda će Konteu trebati neko da olakša period adaptacije.
U slučaju ozbiljnog remonta, koji bi značio veći broj novih igrača, njegova uloga gubi na značaju i tada je i očekivano da ga zameni neko blizak novom treneru.

bolan Wisey pa on je stavio Kenedy na beka protiv PSG a i danas a ti govriš da ne fura mlade igrače

ubacio babu umjesto baneta, traore zablistao u dvije tekme

on zaista nema po meni ništa josovsko

da nas je preuzeo samo 15 ak dana radnije bilo bi drugačije ovako su svi igrači već bili uništeni psihički i fizički

9 poraza pa nije to malo

od danas igraju samo mladići jedno sam očekivao da će Loftus vise igrati to mu zamjeram

Upravu si, iznerviran sam silno zbog ovakvog poraza i ispadanja. Ali Loftus mora zaigrati, ne znam fakat kako ne može dobiti nijednog starta kraj ovakvih veznjaka.

A Whisp

Hollland ostaje, vole ga ovi iz Uprave, omiljen im je lik. Čak čitam da su u pregovorima sa Conteom tražili da on bude u stručnom štabu, što je van pameti jer su istovremeno Conteu dopustili da dovede svoju četvoricu Talijana. Mislim, nema logike s jedne strane dozvoliti tako nešto a očigledno čovjek ne smatra da je Holland potreban, dok ga oni tu prisiljavaju da ga zadrži. Čudno svakako, ali snosi i on odgovornost za ovo te mislim da kao i Emenalo treba otići iz kluba, jer mora neko i u Upravi platiti glavom, a ne samo Mourinho.

Vidim jako slabo se pisalo u temi kao da smo igrali prijateljsku utakmicu protiv Kamena iz Ivanbegovine. A baš sam se nadao da će biti fina rasprava vezano za utakmicu i ovaj jad i da ću imati šta da čitam kada doma dođem to jeste sad. Ali nemam.

Koliko god šutboks bio dobra stvar, kvari bit foruma. Iskreno.

Krivim Murinja sto nije pruzio vise sanse Lukakuu. Mada stigla ga je kazna (karma?) u vidu istog odnosa prema njemu od strane uprave.

Nista necu reci o utakmici niti o "igri" "tima". 

Ma ovo je shit od ekipe, opet svaljivati krivicu na trenera nema smisla, ocito je da su igraci jedini i apsolutni krivci. Apsolutni remont potreban, pogotovo u odbrani, treba nam 1 barem wc stoper ako ne i 2, ovo je katastrofa za gledat nasu zadnju liniju.. Od nje se uvijek gradi kvalitetne ekipe, a onda nadalje u vezi..

Zašto nije do trenera? Zašto igraju Mikel, Oscar, Kenedy na beku? Sve su to kardinalne greške.

A koja je alternativa?

Baba Rahman koji je prirodan bek? Gurneš RLC-a? Daš Patu da odigra desetak minuta? Staviš Kenedija gde mu je mesto?

Zašto nije do trenera? Zašto igraju Mikel, Oscar, Kenedy na beku? Sve su to kardinalne greške.

Zato sto Azara, Pedra, Fabregasa, Oskara i ekipu boli kurac za Celzi i za rezultate. Treneri, oba, su zrtve grupe slabica.

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.