Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Round 06: Everton 2 - 0 Chelsea (12.03. sub) [L]

6 članova je glasalo

1. 1. Idete li u McDonalds?

• Da
      33%
      2
    • Ne
      66%
      4

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Baba Rahman koji je prirodan bek? Gurneš RLC-a? Daš Patu da odigra desetak minuta? Staviš Kenedija gde mu je mesto?

Ma moze on ubacit koga god hoce kada zadnja linija je katastrofalna i primit ce uvijek neki smijesan gol, a ovi mladici realno ne bi napravili prevagu neku veliku
Pa ova utakmica je najbolje pokazala da sam u vecini svojih postova bio upravu a Wisey me kritikovao kada sam jos prije par mjeseci pisao da pola ekipe treba rasprodati. Sad vidite da treba. Ni Murinjo ni Hiddink nisu amateri u ovom poslu. Mnogi od ovih igraca su prosle sezone odigrali iznad svojih mogucnosti a ove sezone nemaju volje ni da potrce.
Hiddink treba da ostane do kraja sezone. Iznenadio sam se kad sam procitao da bi ga Wisey sada protjerao i tako direktno okriviti njega za lose igre nakon Murinja.

Odbrana koju imamo je najgora u Romanovoj eri i sva trojica /Terry-Cahill-Bane/ na kraju sezone trebaju da skinu dres i napuste Chelsea.

O mnogim igračima je mnogo toga rečeno i mnogo toga se zna.
Promjene su potrebne kako u igračkom stožeru tako i u upravi.

Ne mogu samo treneri snositi posljedice.

Poslano sa mog SM-G900F koristeći Tapatalk

Ma moze on ubacit koga god hoce kada zadnja linija je katastrofalna i primit ce uvijek neki smijesan gol, a ovi mladici realno ne bi napravili prevagu neku veliku

Apsolutno se slažem.

Mourinho nas je unazadija 5 godina definitivno sa svojim stavom prema igri i pojedinim igračima a da ne spominjem rasprodaju pojedinaca koji bi sad sigurno bili u prvoj momčadi de bruyne, lukaku, mata, felipe luiz... Ali igrači definitivno zasluzuju nogu u guzicu i bar 5,6 promjena u prvoj momčadi ...

Čoveče, jeste očajna zadnja linija, ali ne moraš dodatno da je oslabljuješ time što ćeš izmišljati pozicije igračima. Sad samo forsirati te mlađane, ko zna, možda dobijemo finog igrača pa smanjimo sebi posao na leto...

Baba Rahman koji je prirodan bek? Gurneš RLC-a? Daš Patu da odigra desetak minuta? Staviš Kenedija gde mu je mesto?

Eto skaro dobio si od Igija odgovor kojeg vih ti i ja dao.

Pa ova utakmica je najbolje pokazala da sam u vecini svojih postova bio upravu a Wisey me kritikovao kada sam jos prije par mjeseci pisao da pola ekipe treba rasprodati. Sad vidite da treba. Ni Murinjo ni Hiddink nisu amateri u ovom poslu. Mnogi od ovih igraca su prosle sezone odigrali iznad svojih mogucnosti a ove sezone nemaju volje ni da potrce.
Hiddink treba da ostane do kraja sezone. Iznenadio sam se kad sam procitao da bi ga Wisey sada protjerao i tako direktno okriviti njega za lose igre nakon Murinja.

Odbrana koju imamo je najgora u Romanovoj eri i sva trojica /Terry-Cahill-Bane/ na kraju sezone trebaju da skinu dres i napuste Chelsea.

O mnogim igračima je mnogo toga rečeno i mnogo toga se zna.
Promjene su potrebne kako u igračkom stožeru tako i u upravi.

Ne mogu samo treneri snositi posljedice.

Apsolutno se slažem.

I dalje mislim da ne treba prodati pola od onih igraca sto si ti pisao. Prodati 3-4 igraca, ima ih nekoliko sto im svakako istice ugovor pa ce otici sami.
Na Hiddinka sam ljut zbog pristupa utakmici kakav je imao i taktike na remi. Mozete vi pricati sta hocete, ali u ovoj ekipi ima sigurno kvaliteta za TOP4 u prvenstvu, pogotovo ovako ocajnoj konkurenciji.

Čoveče, jeste očajna zadnja linija, ali ne moraš dodatno da je oslabljuješ time što ćeš izmišljati pozicije igračima. Sad samo forsirati te mlađane, ko zna, možda dobijemo finog igrača pa smanjimo sebi posao na leto...

Nadam se, to bi bilo super

Mozete vi pricati sta hocete, ali u ovoj ekipi ima sigurno kvaliteta za TOP4 u prvenstvu, pogotovo ovako ocajnoj konkurenciji.

Realnost te demantuje.

Naravno da ima minimalno top 4, neko je već rekao ova sezona je bila nacrtana za odbranu titule 

Realnost te demantuje.

Naprotiv, brojke kazu otkako je otisao Mourinho pa do danas samo su Spudsi skupili vise bodova od nas, odnosno da se gleda tabela od tada bili bismo 2. Tendencija je jasna svakom.

kad nakon 16 kola imas 9 poraza sve ti je jasno i onda glupo izgubis bodove protiv watforda kad oni idol falia penal pa utd i maticev zicer pa wba i ono njihovo dvostruko stizanje.....

Pogledajte kakav je prvi gol koji nam je zabio Lukaku. Posramio je pola tima Chelseaja ovim slalomom, a Dubru koji ga je nazivao banderom stavio na aparate. Mourinho je tek posebna priča koji ga je prodao.

https://www.youtube.com/watch?v=f1QstT6AfYI

Naprotiv, brojke kazu otkako je otisao Mourinho pa do danas samo su Spudsi skupili vise bodova od nas, odnosno da se gleda tabela od tada bili bismo 2. Tendencija je jasna svakom.

A još ako uzmemo u obzir stanje (čitaj formu) u kakvom nas je ostavio Mourinho.. To je ono kao da trčiš na 100 metara, ali startaš 3 sekunde nakon svih, dođe Hiddink i završiš na drugom mjestu (mada teoretski još utrka nije gotova).

Liga je očajna, konkurencija je, moglo bi se reći, nikad jadnija. Ova ekipa, ovi igrači koje imamo, bez bilo kakvih pojačanja, je na žmirečki trebala završiti među prvih 4. A uz malo jačeg trenera (od gospodina posebnog naravno), naslov bi se obranio samo tako. Ali teško je to nekima prihvatiti.

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.