Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Round of 16: Chelsea 1 - 2 PSG (09.03. sri) [L]

15 članova je glasalo

1. 1. Moze li Chelsea do cetvrtfinala ?

• Da
      85%
      12
    • Ne
      14%
      2

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 70
  • Pregledi 8,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Da li cemo probiti prokletstvo OBN-a

Kad je OBN prenosio Chelsea, nikada nismo pobijedili, evo i veceras prenos.

Da li cemo probiti prokletstvo OBN-a
Kad je OBN prenosio Chelsea, nikada nismo pobijedili, evo i veceras prenos.

Ovo je i moj kolega primjetio koji takodje navija za Chelsea. Tad smo zajedno gledali tekmu protiv Pariza jad smo izgubili 3:1

jako hrabar hiddink sa kennedyem, baš sada imamo trenera sa mudima što ste tražili. Iznenadjen sam što nema Babe on će biti pik sa klupe.

Kenedy će ili pokidati ili biti očajan sredine nema.

Sretno plavci, večeras pišemo novu stranicu povijesti kluba.

12795303_10153570320068931_6809594515330

• Autor
Kenedi vrlo lako može biti ključni igrač večeras.

Isti problem kao i na prvom mecu, isti. Nasa sredina terena previse mekana kada oni napadaju. Di Marija primio loptu i sam kao duh je dovukao do sesnaesterca. Mikel i Fabregas stajali na suprotnoj strani terena. Smesno i pocetnicki. 

Samo sam golom zadovoljan.

Sve je išlo dobro samo da ga je willi dao ili eden pripucao.

to je bilo presudno, jedina hidnkova greška je što je htio malo preofanzivno, kenedijev jeste bio prvi go što je jako bitno ali isto tako je on mgoao biti igrač odluke

Costina poveda nas je sjebala i naravno glupi fabregas koji je usrao i kod gola i par suteva

pedro je debil ali je bio ok

bili su psg ovi nervozni imali zute kartone samo da smo dali go za 2:1 i prošli bi

ovako sada dati šansu klicima i uživati do kraja sezone, prirpemati tim za Contea

puno pehvoa smo imali u drugoj tekmi, bili smo sasvim ok 

svaka čast momcima i hidinku na hrabrosti

ipak psg je bolja i zrelija ekipa

riješimo se katalosnkih višaka

Jači su i tačka. 2012. se ne ponavlja.

Jesu jači ali mogli smo ih hladno proci. 

Dok malo smirim glavu i zivce napisat cu malo opsirniji post. 

Zaslužen prolaz PSG-a. Blanc je prosjek trener, ali igrači su vanserijski, godinama skupa. Ovakvu ekipu smo i mi imali prije, fizički moćnu i trkački jaku. A onda je uprava kluba odlučila drukčije i počeli se dovoditi panjevi i hobiti :D. Sad imamo to što imamo. 

Pedro i Fabregas podbacili najvise, 2 ista gola primimo, jedan igrac u 16 a nasa dva krasna stopera ne znaju pokriti
Realnost je da su bolja ekipa,samo najveci optimista i budala je mogla ocekivati nas prolaz, ja sam se nadao samo losem danu PSG. Takodjer je realnost da mi u ekipi imamo samo 3 do 4 kvalitetna igraca, ostalo je sve ispod prosjeka.
Nemam sta zamjeriti igracima, dali su veceras sve od sebe ali na kraju veceri treba pruziti ruku ljudima. Jaci su, bolji i to je sve. Ostaje zal za nekim sansama pogotovo jer nismo zasluzili izgubiti veceras, mada ni blizu ne zalim kao prosle godine kad smo dosta jaci bili a odigrali pickasto sa igracem vise i ispali. Veceras smo makar pokusali, izisli smo ofanzivno, bilo je tu dobrih poteza i prilika. Nismo imali srece sa zrijebom ove sezone, jer Pariz je daleko najjaca ekipa iz tog sesira bio.

odna sam ja budala, hvala zemo

Pa jbg posle ovako lose sezone samo najvece optimiste su mogle ocekivati prolaz protiv rasterecenog PSG. Nek bude da si bio optimista a ne budala.
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.