Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Round of 16: Chelsea 1 - 2 PSG (09.03. sri) [L]

15 članova je glasalo

1. 1. Moze li Chelsea do cetvrtfinala ?

• Da
      85%
      12
    • Ne
      14%
      2

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 70
  • Pregledi 8,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Costa u napadu. Eden lijevo oscar sreda a desno bih volio kenedya al cupo ce igrat sigurno.

Cesc i mikel iza.

Sva sreca pa je oscar cuvao snagu zadnjih mjesec dana. Inace ne vidim kako bi imali mjkakve sanse za prolaz.

Znaci kec celzi i oscar daje 2 ili vise golova.

Prolazimo ovo, imam bas pozitivan osecaj u vezi utakmice za razliku od prve gde sam bas strepeo.

Ovaj sastav i formacija što je Whisp postavio je trenutno najbolje što možemo poslati u srijedu na teren i najveća šansa da iznenadimo.

Inače, i nisam toliko optimističan kao vi, dajem nam nekih 35% šanse za prolazak što je opet znatno više jer sam poslije žrijeba i u tadašnjoj situaciji davao 10%. Prva utakmica obećava, ali nam za prolazak ovdje trebaju glavni igrači da odigraju odličnu utakmicu i odnesu nas u naredni krug. U prvoj liniji tu mislim na Edena, jer bez njegove dobre partije nemamo šta tražiti.

Nadam se da slijedi još jedna magična večer na Stamford Bridgeu.

COME ON YOU BLUES!

Možda je malo ludo ovo što ću reći,ali nekako me čudi da baš ni Kenedya nije bilo ni na klupi protiv Stokea,ali mislim da će igrati ili na beku ili na desnom krilu protiv PSG.

Ova gore Whisperova formacija je odlicna. ALI ko se moze nadat Traoreu, vrlo tesko... I svidja mi se pozicija za Williana, mnogo korisniji je tu.

Nazad ce nas napast preko Babe i to ce da bude jebeno, nadam se da ce Eden povuci neki svoj magicni potez i da ce vezni red odradit svoju ulogu sto bi moglo bit presudno. Willian bi tu mnogo pomogao

• Autor

Kada bi Gus izasao s tom formacijom na teren, niko srecniji od mene.

Vilian je sposoban da igra u oba smera, sto je puno korisnije kad si u sredini terena.

Osim toga, preko nam je potreban neko sa njegovom disciplinom i radnom etikom da se nosi sa PSGovim veznjacima.

S druge strane, Pedro je van stroja, Oskar se ne sastavlja sa loptom. Traore je vise pokazao od Kenedija i samim tim treba da igra od starta.

Kakva god da bude postavka na terenu vjerujem Guusu i njegovoj prosudbi jer on najbolje moze vidjeti sa treninga koga staviti.. Isto tako ne sumnjam u njegove takticke sposobnosti, gdje sam uvjeren kako ce nadmudriti Blanca, sve ostaje na igracima koji budu igrali

Vjerojatno remi i prolaz PSG-a dalje.

Imaju jaču ekipu, više game winnera u momčadi, komotnu situaciju u prvenstvu, odlični u skoku, na kontre, u jako malo utakmica nisu zabili gol. Chelsea dosta utakmica prosuo u zadnjim minutama, Hiddink ne postavlja dobro igrače u sredini, loše zatvara. 

Znaci Terry nije spreman, Pedro trenirao vjerovatno nas ocekuje isti sastav kao i u Parizu.

Napasti moramo pa sta bude, najvise me strah u slucaju da povedemo povlacenja i cuvanja rezultata.

Taj nam posao u zadnje vrijeme nikako ne ide od ruke. 

Come on Chelsea ! 

Samo da ne igramo sa dva def. vezna, tj. Mikelom i Maticem. Bilo koji od njih dvojice i Fabregas. To je za sad pod Hidinkom djelovalo itekako dobro.

Ocekujem sljedecu postavu:

Kurtoa

Azpi,Cahil,Bane,Baba

Mikel, Cesc

Willian,Oscar,Hazard
           Costa

Mislim da mozemo proci i da hocemo. Samo hrabro i borba do zadnjeg atoma snage. 

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.