Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 29: Chelsea 1 - 1 Stoke (05.03. sub) [1]

6 članova je glasalo

1. 1.

• Da, pobjedit Ä?emo
      83%
      5
    • Ne, bit Ä?e remi
      16%
      1
    • Ne, porazit Ä?e nas
      0%
      0

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Nakon duže vremena neću moći gledati tekmu, ali očekujem nastavam pobjedničke serije i dobru uvertiru pred Pariz. 

Bilo bi pametno odmoriti štopera koji će da startuje pored Terija protiv PSGa.
Takođe ubaciti Babu levo, Kenedija na krilo a Traorea u špic.
Viliana na klupu i ne puštati ga osim ako ne bude moralo.
Kostu takođe.
Projektovani parnjak Fabregasu za PSG, takođe klupa.

Mislim da ću konačno dočekati i Patov debi, ali sa klupe, vjerojatno će mu dati pola sata. 

Pobjeda ne bi trebala biti upitna i vjerujem da ćemo dobiti, Stoke u gostima nije dobar kao Stoke doma, možemo ih preskočiti na ljestvici, a vjerujem da neće biti promjena u ekipi jer nam PSG dolazi na Bridge tako da nema razloga odmarati igrače zbog puta ili ne znam čega ne. Najvjeroatnije Costa, Hazard i možda netko iz obrane neće igrati 90 minuta

Za sve postoji prvi put :D 

Costa starta sutra, najavio Hiddink. Da li će Traorea ponovo na krilo ili ga neće uvrstiti u sastav? Nadam se dobroj igri s naÅ¡e strane, a ako tako bude, dolazi i joÅ¡ jedna pobjeda.   

To jest, da se mi pitamo, samo bi oni i igrali :D  Ma bit će valjda, nekad će bit tako da mladi igraju, igrači koji su ponikli u klubu, akademci.

Kenedya treba koristiti, ali isključivo naprijed, prije desno nego lijevo, zbog ljevice njegove i ulaska u sredinu, a Traorea treba koristiti isklljučivo u Å¡picu, zbog njegovog njuha za gol i fantastičnih kretnji, a i u kombinovanju na malom prostoru sa saigračima je odličan, npr na vrhu Å¡esnaesterca, tu se lahko prilike stvaraju.  

Da nemamo Costu, da imamo slabijeg napadača, mislim da bi pod Hiddinkom Traore bio u više slučajeva starter, ako nebi čak i prvi napadač bio. Pratio ga je on sasvim sigurno u Vitesseu, upoznat je s njegovim kvalitetima.

• Autor

Ne sviđa mi se današnji sastav. Previše defanzivno. Dva defanzivna vezna u liniji - Mikel i Matić. Opet sam razočaran.

I Oscaru prvih 11 cc.

• Autor

Jako sam sretan zbog gola Traorea. Mislim da je je RLC trebao igrati umjesto Mikela, a Kenedy umjesto Oscara. Mislim da bi rezultat tad bio još veći.

Traoreee, gledam preko mobitela u busu i slavim, ljudi me gledaju ko ludjaka al boli me kurac samo dignem ruke i kazem Traoreee Idemo do pobjede abd

Bravo

Gdje ti ode prvi komentar sto si napisao za Traorea, ne valja editovati samog sebe.

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.