Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 28: Norwich 1 - 2 Chelsea (01.03. uto) [3]

4 člana su glasala

1. 1.

• DA
      100%
      4
    • NE
      0%
      0

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

1736616-36730546-2560-1440.jpg?w=700

Norwich City kontra Chelsea, stadion Carrow Road

Radni dani, a pred nama završni dio sezone otočkog fudbala, vrlo uzbudljivog repertoara mečeva na programu. Naš Chelsea nakon match-wina kontra Svetaca, opet gostuje, ekipi što se čupa s dna tablice, uvijek neugodnim Kanarincima.

Favorit prema kladionicama, gostujuća ekipa, s pravom bih rekao, nakon fantastičnog niza pod palicom šefa Hiddinka.

Pročitah mogući povratak Terryja u prvih XI, mada mi to miriÅ¡e kao trač. Å ef oprezno motri, vjerovatno kapitena čuva za revanÅ¡ meč u europskim takmičenjima.  

Nema potrebe da Teri igra pre PSGa.
Odbrana radi prilično dobar posao i bez njega.
Ako ostali nosioci igre ne mogu da budu sveži i odmorni za taj meč, nek bude barem on.
Što se same utakmice protiv Noriča tiče, ne očekujem laku pobedu. Oni će da parkiraju autobus i izbuše mu sve četiri gume.
Pretiće kontrama i iz prekida,uglavnom.
Posle teško izborene pobede protiv Svetaca, može se pričati o tome ekipa Čelsija značajno napreduje i na psihološkom planu. Nismo više glineni golubovi da svi nabijaju samopouzdanje na nama.
Mora im se nametnuti ritam od početka utakmice, presingom ne dozvoliti da umrtve tempo. Realizacija u ovakvim mečevima je od ključne važnosti. Kosta da ostavi bubice kod kuće, fokusira se potpuno na fudbal i postići če bar jedan gol.

Slažem se s whisperom u većini,ali mogu da se odmaraju još neki igrači costa nepotreban,može da igra Traore ili pak zaboravljeni Remy,umjesto Williana može igrati i Obrvko ovo su njegove tekme,Norwich će uskoro biti otpisan iz prve lige,2-3 kola još,očekujem laganu pobjedu 0:2,0:3.

Nakon sto Norvic ispadne u drugu ligu, kada neko upita diabla sta to bi sa njima, on ce reci da nisu imali srece ili da su ih sudije mnogo puta zakindale :P

Ubjedjen sam da ce veceras Traore zaigrati od prve minute. Mogao bi i Nemanja umjesto Mikela. Takodjer ocekujem i Kenedija na lijevom beku.

Bice zanimljivo ali mislim da smo trenutno u nekom momentumu kada ovakve ekipe nece imati sanse protiv nas.

Ovo je utakmica koju bismo morali pobijediti,jer vidi se da stvari polako dolaze na svoje sto se tice nase igre i rezultata.

Dobro je, večeras nema Terryja tako da će Baba opet na beka vjerovatno... Evo šanse da se iskupi za grešku.

Tekmu propušta i Pedro.

http://www.independent.co.uk/sport/football/premier-league/chelsea-team-news-john-terry-and-pedro-to-miss-norwich-trip-with-alexandre-pato-unlikely-to-start-a6905096.html

Ne znam zasto bi odmarao ekipu kad imamo utakmicu i za vikend, tacnije u subotu, tako da ocekujem jednu ili dvije izmjene u sastavu. Oscar ce igrati sigurno.

while(!Oscar){

for(i=27;i<=kraj_sezone;i++){

pobjeda(svaku_utakmicu);

Chelsea_na_tabeli ++;

}

}

Nikako nisam zadovoljan sezonom Norwicha zasad. Trener jako upitan sa taktikom i izborom igrača otkako su ušli u Premiership i velika opasnost im prijeti da ispadnu ekspresno ako se tako nastavi.

Realno je očekivati 3 boda večeras, prizivam opet Hazarda da ga uvali i malo podigne samopouzdanje pred Pariz. Nadam se nekoj minutaži i za Loftusa abd, sad kad je potpisao novi ugovor. Sretno Plavci!

Courtois, Azpilicueta, Cahill, Ivanovic (c), Kenedy, Fabregas, Matic, Hazard, Oscar, Traore, Diego Costa.

Begovic, Baba Rahman, Mikel, Loftus-Cheek, Willian, Pato, Remy.

Ispostavila se ona greska Babe Rahmana kobna za njega,izgubi mjesto u startnih 11.Za Traorea se moglo naslutiti da ce poceti na osnovu Hiddinkove konferencije prije meca.Matic je također u startnih 11 da bi Mikel mogao malo predahnuti.
Nadam se ulasku Loftusa i Pata,da vidimo konacno Messija,Ronalda i Neymara u jednom na djelu haha.

Opustili smo se, izledamo svetlosnu godinu bolje od njih, ali ovo mora ubrzo da se resi sa jos jednim ili 2 gola.

I evo ga upravo kada sam krenuo da objavim komentar :D

Doduse iz ofsajda, ali sta sad.

Onaj mrtvi Oscar opet ništa dobro nije napravio,ne zna odigrati dupli pas,pravi prekršaje,napucava lopte u protivničke igrače,dokle ćemo ga gledati više...

Još jedna pobjeda 1:2 na gostovanju. Uvezali smo 3 zaredom. Ne znam za šta igramo trenutno, ali ipak popeli smo se sada još na tabeli i evo nas u gornjem dijelu konačno. Raduje start Kenedya i posebno Traorea, pristojna utakmica obojice mladića. Ne znam zašto se za Loftusa ne može pronaći mjesto ponekad, ali jbg dobro je i ovo kako je bilo.

Idemo dalje, sljedeća je Stoke za vikend.

Hajde nemojte trazit dlaku u jajetu odnosno samo ono sto nije valjalo.Danas dao sansu dvojici omladinaca i ponovo pobjeda, treca u nizu.Covjek kakvu god metodiku da ima ona je trenutno uspjesna.
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.