Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 23: Arsenal 0 - 1 Chelsea (24.01. ned) [3]

9 članova je glasalo

1. 1. Bodova, koliko?

• 3
      62%
      5
    • 1
      12%
      1
    • 0
      25%
      2

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 70
  • Pregledi 6,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

diablo nemoj ti prognozirati, sad će baš osvojiti Arsenal :D

Nadam se da nećemo klasičnu bunkericu igrati.

Zagrijavanje za utakmicu
Uživajte :D

[media]https://www.youtube.com/watch?v=CdIzwe5hSl0[/media]

[media]https://www.youtube.com/watch?v=Tm_Jg1Jxekw[/media]

[media]https://www.youtube.com/watch?v=ey5w_Y2ORtU[/media]

Ja ću biti dovoljno hrabar i reći da Cech danas neće gol dobiti, a da ćemo mi minimalno jedan dobiti. 

Povratak Hazarda ne znači puno jer nije dao gol već dugo vremena. S druge strane Ozil je itekako opasan naprijed, a Arsenalova sredina barem liči na nešto u odnosu na našu. Slabi smo po bokovima, slabi smo u skok igri i to je to. Nema šanse da danas napadamo, igrat ćemo na kontre jer smo slabiji protivnik i čekati grešku 90 minuta. Nema tu ni želje ni volje kod nas ove sezone. 

Navodno je Giroud otpao radi ozljede gležnja. Nije još potvrđeno, ali to i sastave jedne i druge momčadi ćemo saznati u narednih 20-tak minuta

Ovo mora da se dobije, nema veze sto smo u kurcu protiv Arsenala smo uvek favoriti.

http://freefootylive.net/sundaysundaysunday/evo jedan dobar stream, solidna kvaliteta ;)

Samo da ne igramo bez muda, ajmo izac na teren, zaboravit tablicu i bodovno stanje i probat odigrat sto bolju utakmicu i bar ih spustit jednu stepenicu nize od prvog mjesta. 

Bude li Cesc dobar, a u prošloj je bio koliko toliko dobar, mogla bi upast neka lopta iza sporog Mertesackera za Diega. Raspoložen Fabregas i Matićeva jednostavna utakmica, bez kompliciranja koja su mu u zadnje vrijeme navika, i moglo bi ispast dobro. 

Flamini im je u sastavu, ne bi me cudilo da ga Costa isprovocira i pošalje u svlačionicu, jest da je šupački, ali treba se malo igrati s njegovim živcima jer je labilan u pičku materinu. 

I da, glasao sam da ćemo popušit, jer sam najveći baksuz, pa reko neće li bit obratno :D

Ajmoooooooooooooooooooooooooooooooooo

Odlično prvo poluvrijeme, Amazonac ih satra nogama zaradio isključenje i zabio, Fabregas dobar, Willian dobar, Matić isto tako. Ne treba napraviti istu grešku iz Murinjovih vremena i povući se nego treba zabiti još jedan do 60-e minute, također ubaciti Hazarda umjesto Oscara, em sto ima karton em sto i nije cemu odigrao, osim ono uklizavanje kad je skinuo loptu walcottu...

opaaaaaaaaaaa jebiiiiiiiiiiiiii

moram je okačit jednom ove sezone, jebeš mu mater

https://www.youtube.com/watch?v=I3pLHBhFRfQ

• Autor
Povulli smo se i moglo nas je kostati, imali smo puno prilika da rijesimo utakmicu.

P E R F E K T N O. U Murinjovom stilu. Ono malo sto sam sumnjao u Hidinka je prestalo na ovaj dan. I Hidink shvata da je dobra odbrana kljuc i temelj svake pobede. IDEMO BRE!!!

Chelsea is back in the game! Sezona je pocela.

• Autor

P E R F E K T N O. U Murinjovom stilu. Ono malo sto sam sumnjao u Hidinka je prestalo na ovaj dan. I Hidink shvata da je dobra odbrana kljuc i temelj svake pobede. IDEMO BRE!!!

Chelsea is back in the game! Sezona je pocela.

Kakav Mourinho, imali smo igraca vise, sramota bi bilo da ispustimo vodstvo.

Bravo dečki!! Svaka čast!! 
Odlična igra, zaslužena pobjeda. Opravdani crveni karton, tu nema priče, i do tog trenutka smo bili bolji. Obrana više-manje dobra. Malo je bio pad koncentracije pri kraju, najviše kod Baneta, ali dobro je. Azpi doktorski. Zouma, Terry također. Napokon fini centaršut Baneta za Diega. Matić preporođen, napokon prošlosezonski Nemanja, odlično je odigrao. Mikel mi je bio malo nesigurniji što se tiče paseva, ali isto odlično odrađeno. Fabrepass je bio na razini, bio je onaj pravi, bilo ga je svuda po terenu, dijelio odlične lopte, definitivno dobio mađioničarsku bitku protiv Ozila. Willian kao na motoriću, standardno dobar. Oscar isto bio jako dobar, iznenadio me, lijepo se nadopunjavao sa Cescom. A Diegoal fantastičan, borba, kretnje, gol, sve je bilo tu. 
Eden koliko je igrao činilo mi se da je igrao s 20% i opet je bio dobar, na kraju je 2 puta mogao ići sam i zabiti gol, ali je bio nesebičan i dao Remyu. A šta reći o Remyu? WTF!? Kakva su ono preklapanja, Bože sačuvaj, ni sjena igrača od prošle sezone. 

Pojeli smo ih na njihovom terenu, opet smo uzeli svih 6 bodova protiv njih.. Prezadovoljan sam, ne znam što bih rekao. Nadam se da ćemo nastaviti tako.

:sal1:  :sal1:  :sal2:  :sal:

Zaslužena pobjeda, ali ako ne povežemo par pobjeda u ligi, nema razloga za slavlje. Crveni je odlučio utakmicu, ne igra toliko, Fabregas jedini vanserijski. Mi smo majstori za uvaljivanje titula u ruke Cityu, ovo bi mogla biti druga koju smo im dali pobjedom nad njihovim direktnim rivalom u borbi za naslov. Obrana i dalje loša.

Zaslužena pobjeda, ali ako ne povežemo par pobjeda u ligi, nema razloga za slavlje. Crveni je odlučio utakmicu, ne igra toliko, Fabregas jedini vanserijski. Mi smo majstori za uvaljivanje titula u ruke Cityu, ovo bi mogla biti druga koju smo im dali pobjedom nad njihovim direktnim rivalom u borbi za naslov. Obrana i dalje loša.

Neka si ti nama bio hrabar...

Jao kako volim sto smo ih pobjedili vise nego da mi neko da 100 markica. 

Nevjerovatno zaista, u trenucima kada smo nikad gori mi ih karamo 2x ove sezone. Mislim da su oni jedini koje smo ove sezone dva puta pobjedili.Kompleksi su njihovi vitamini.

Costa igrac utakmice bez sumnje. Trenutno je u velikoj formi, krece se dobro, cita igru i ima zelju kao prosle sezone. Prosto se to da vidjeti na njegovom licu.

Pohvalio bih i Fabregasa koji je sve bolji i bolji.Ako se on vrati u formu kao prosle sezone, uz Matica i  Hazard, onda je sve moguce.

Bravo momci.

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.