Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 23: Arsenal 0 - 1 Chelsea (24.01. ned) [3]

9 članova je glasalo

1. 1. Bodova, koliko?

• 3
      62%
      5
    • 1
      12%
      1
    • 0
      25%
      2

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Remy je ovim danas defitivno i završio s igrama u Chelseaju, vjerujem da stiže napadač (Pato) do kraja prijelaznog roka, koji će biti zamjena Costi, jer ovo danas od Remya je bilo, blago rećeno žalosno.

Inače, nismo mi ni igrali defanzivno koliko se činilo, jednostavno nismo srljali u napad (Å¡to je možda i ok),ali morali smo zabiti bar joÅ¡ jedan, rijeÅ¡iti utakmicu, rutinski ih dobiti i ćao. Mada, kada je sudija odsvirao kraj, bilo je sve ok. 

Javlja mi se jaran (njihov navijač) s riječima "neće pa neće", i tačno je tako, nikad oni neće moći s nama, nikad, te, radujem se naÅ¡oj ponovnoj tekmi s Arsenalom. 

Svi su bili manje više dobri, 3 bobe su tu idemo dalje, ne smijemo opet remije kupit, moramo pobjeđivati, moramo ući u dobru formu, moramo nizati pobjede jer to možemo.

• Odgovori 70
  • Pregledi 6,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najveci problem ove ekipe je to sto se povucemo nakon sto povedemo.Nekad i treba tako igrati, ali danas smo komotno mogli igrati malo odlucnije i rjesiti utakmicu jer smo imali igraca vise.

Jer kako se utakmica blizi kraju, a imas minimalan razultat, igrace hvata panika, u glavi se javlja misao da moraju braniti sopstveni gol, jer psiha je cudo.

Da smo kojim slucajem dali jos jedan gol do 60. minute, mi bi njih do kraja utakmice nafilovali kao punjene paprike. 

Isti ovakav pristup prosle godine nas je kostao ispadanja iz lige prvaka protiv PSG-a. I danas smo mogli primiti gol, nije da nisu imali ama bas nikakve sanse, ali dobro.

Uglavnom ekipa izlazi polako iz krize, igracima se vraca samopouzdanje i nadam se da cemo do PSG-a biti naspanovani i da cemo odigrati veoma dobro i na kraju proci dalje.

Najveci problem ove ekipe je to sto se povucemo nakon sto povedemo.Nekad i treba tako igrati, ali danas smo komotno mogli igrati malo odlucnije i rjesiti utakmicu jer smo imali igraca vise.

Jer kako se utakmica blizi kraju, a imas minimalan razultat, igrace hvata panika, u glavi se javlja misao da moraju braniti sopstveni gol, jer psiha je cudo.

Da smo kojim slucajem dali jos jedan gol do 60. minute, mi bi njih do kraja utakmice nafilovali kao punjene paprike. 

Isti ovakav pristup prosle godine nas je kostao ispadanja iz lige prvaka protiv PSG-a. I danas smo mogli primiti gol, nije da nisu imali ama bas nikakve sanse, ali dobro.

Uglavnom ekipa izlazi polako iz krize, igracima se vraca samopouzdanje i nadam se da cemo do PSG-a biti naspanovani i da cemo odigrati veoma dobro i na kraju proci dalje.

Upravo isti utisak, da smo igrali protiv ozbiljne ekipe (i.e. PSG) sumnjam da bismo pobedili. Kakva crna čvrsta odbrana, Sančez čim je ušao počeo je da pravi probleme, u poslednjih pola sata je u nekoliko navrata vladala tolika konfuzija u odbrani da nismo primili gol samo zbog nesposobnosti Arsenalovaca.

Sa druge strane, nije da nismo imali prilika za drugi gol. Kolektivno je dobro odigrana utakmica, 3 boda su tu, idemo dalje, 13. mesto, mislim da nam je ovo najveći plasman od početka sezone. :D

Standardno samaranje Arsenala. Ocekivano. Dobro smo odigrali i verovatno bi pobedili i sa igracem vise, ali bilo je losih momenata medjutim vidi se da smo bolji u poslednje vreme. U odbrani je bilo problema cim je usao Sancez ali nije imao ko da ga isprati pa nije bilo vecih problema. Poslednjih 10ak minuta smo imali par lepih sansi i kontri ali realizacija je bila nula. Jeste da je vec bila resena utakmica ali moraju da se resavaju tako izgledne situacije jer cemo najebati vec protiv protiv PSZ-a(najebacemo svakako) ako se to ne popravi jer oni ce svaku svoju sansu da iskoriste.

you'll never sing thaat
you'll never sing thaat
you'll never sing thaaaaaaaaaat
Champions of Europe
you'll never sing thaat

:sal:  :sal: 

Kakvo karanje u prvom poluvremenu, mislim karali smo ih, dobro smo ih karali ali u prvom smo ih baÅ¡ pokarali. 

Dakle Arsić koji se svake godine bori za titulu, svima igra lijepo na oko ali iz godine u godinu glođe kurac i koske na četvrtom mjestu a naravno da ne spominjemo komplekse koje im na godišnjem nivou nabiju plave komšije.

Chelsea koji igra nikad gore, koji mora mnogo toga da promijeni u startnoj postavi (nadam se i u stručnom štabu čitaj Emenalo) ih u obje utakmice ove sezone stavi u džep.

Naravno slijedi vjerovatno vađenje na to da su oni jadni u obje utakmice imali igrača manje zbog divljaka iz Amazonije Diega Coste, koji ih je danas devastirao i podsjetio ih na vremena Didiera Drogbe, bolnim vremenima o kojima ne žele da se priča...

Jedino mi je žao Å¡to ih nismo viÅ¡e dobili, prerano smo počeli čuvati tri boda ali da se i to razumjeti nismo trenutno u poziciji da igramo na gol viÅ¡e pogotovo protiv ovih "jačih  =)) " klubova.

Pohvaliti sve a ponajviše, Kostu, Matića, Fabregasa...

Arsenal se bori za titulu, Čelsi da sačuva obraz. Pobeda u takvim okolnostima može biti dragocena.
Ima nekih pomaka, igrači se ne plaše da krenu s loptom ka golu. Raznovrsnije napadamo, lopta se je fino kretala u našem posedu, akcije su imale smisla...
I dalje problem prave lopte koje padaju u kazneni ili koje se odbijaju negde oko ivice istog. To je nešto što hitno treba popraviti.
  • Autor

Vrijedno je spomenuti da smo ove sezone dobili u obije utakmice Arsenal i to bez primljenog gola.

Kaze komentator Arsenal ima do sada dva poraza u sezoni oba protiv timova iz Londona Chelsea i West Hama a ja se kesim i gvorim evo i treceg za komsije iz Londona.

Vrijedno je spomenuti da smo ove sezone dobili u obije utakmice Arsenal i to bez primljenog gola.

Kaze komentator Arsenal ima do sada dva poraza u sezoni oba protiv timova iz Londona Chelsea i West Hama a ja se kesim i gvorim evo i treceg za komsije iz Londona.

*Obje. "Obije" se koristi u trećem licu jednine glagola "obiti". 

moglo je ovde više biti da oni nisu imali brze štopere, koliko su nas puta hvatali u ofsajdu siguran sam da mertezaker nije dobio crveni da bi dali minimum 3 komada.

• Autor

Prva pobjeda kad sam ja otvorio temu.

*Obje. "Obije" se koristi u trećem licu jednine glagola "obiti". 

Kad si tako pametan zasto nisi napisao, da je u bosanskom jeziku ispravno obje ali i obadvije utakmice samo sto je drugi arhaicni oblik.

Kad si tako pametan zasto nisi napisao, da je u bosanskom jeziku ispravno obje ali i obadvije utakmice samo sto je drugi arhaicni oblik.

PreviÅ¡e ti je dva da zapamtiÅ¡. 

Obadvije ne moze nikako biti tacno, obje utakmice moze.

moglo je ovde više biti da oni nisu imali brze štopere, koliko su nas puta hvatali u ofsajdu siguran sam da mertezaker nije dobio crveni da bi dali minimum 3 komada.

I mi smo njih isto :D

I mi smo njih isto :D

pa logično kad je volkot špic koliko i ja, lik sam sebe hvata u ofsajdu

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.