Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Group G: Chelsea 2 - 0 Porto (09.12. sri) [3]

8 članova je glasalo

1. 1.

• Pobjeda CFC-a
      37%
      3
    • Poraz CFC-a
      37%
      3
    • Remi
      25%
      2

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Nisam vidio jadnijih navijača od celzijevih, ako ih mogu nazvati navijačima. Da li su navijači oni koji žele poraz da bi se otjerao trener? Ovakve nazovi navijače sam vidio na Chelsea Balkan fan pageu na fejsbuku.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

svim srcem samo za pobjedu, za bolje dane, za što brži kraj ove frustrirajuće sezone, za preokret, i za ulazak u novu sezonu kako Bog zapovijeda!!!

Nisam vidio jadnijih navijača od celzijevih, ako ih mogu nazvati navijačima. Da li su navijači oni koji žele poraz da bi se otjerao trener? Ovakve nazovi navijače sam vidio na Chelsea Balkan fan pageu na fejsbuku.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Zašto se ti suzdržavaš od alkohola, kocke, kurvanja i bluda? Pa da bi na onom svijetu mogao uživati, a ne gorjeti u vatri. Razmišljaš kao vjernik dugoročno po tom pitanju.

E pa isto tako mi realni navijači Chelseaja razmišljamo da će nam poraz protiv Porta donijeti dugoročno više koristi nego štete. Zapravo, možda na taj način i možemo da se nadamo da iduće sezone igramo Ligu prvaka. Možda na taj način možemo da se nadamo da nam se Akademija neće pretvoriti u njivu krumpire. Da da, tako ti je to. Razmišljamo dugoročno!

Za poraz Chelseaja kuca plavo srce ;-)

nažalost slažem se da bi bilo najbolje za klub da ispadnemo, ne zbog mou-a (dobit će otkaz ubrzo i ovako i onako) već zbog toga što je situacija takva da je top 4 praktički već izgubljen, što znači da bi nam odlazak u EL bio posljednja nada za lp dogodine. Da se razumijemo ni osvajanje el neće bit mačiji kašalj, ali vjerujem da uz novog trenera i eventualno koje pojačanje na zimu imamo poprilične šanse, sigurno veće nego kroz ligu ili lp. A mislim da ne moram ni govorit od kolike je važnosti ne dopustit s sezonu bez lp. Ne zbog nas navijača, čak niti toliko iz financijskih razloga koliko će nam to otežat dovođenje bilo kojih igrača pa i trenera.

Istina ružno je navijat protiv chelsea ali bojim se da je ovog puta to stvarno najbolje moguće za klub.

Bojim se da nam sutra sledi ista sudbina kao Junajtedu,igraci su pod velikim pritiskom mnogo losih rezultata od pocetka sezone...

Bojim se da nam sutra sledi ista sudbina kao Junajtedu,igraci su pod velikim pritiskom mnogo losih rezultata od pocetka sezone...

Jel se "bojis" kao da prizeljkujes ili se "bojis" kao ocekujes? :D

Dobijamo Porto šta vam je. (i šef ostaje, što me doduše dovodi do ludila, ali hajde)

Šta mislite koju će postavu izvesti?

Courtois - Ivanović, Zouma, Cahill, Azpilicueta - Matić, Fabregas, Ramires - Willian, Hazard, Costa

Ustvari, ovdje su svi sigurni osim Ramiza i Coste, ostalih 9 igrača će 95% istrčati na teren (jedino možda Terry uleti ako se oporavio).

Šta mislite koju će postavu izvesti?

Courtois - Ivanović, Zouma, Cahill, Azpilicueta - Matić, Fabregas, Ramires - Willian, Hazard, Costa

Ustvari, ovdje su svi sigurni osim Ramiza i Coste, ostalih 9 igrača će 95% istrčati na teren (jedino možda Terry uleti ako se oporavio).

Igrat ce Pedro umjesto Ramiresa.To je 10 sigurnih.Onaj jedan ce eventualno biti Costa umjesto Oscara.

BT Sport 2 - SD - Englezi acestream://ccfa7549f7837e3e2c7cb646562e77c1aac6f0c9 NTV+ Football - HD - Rusi acestream://79a0621b799ba7993693e0af2d1b9bf68ef44386 HD - Španci acestream://3489e2c840b890b52cbaa6f53c6faff98b5ed3eb acestream://226a136156bcbfb38b7ffb0c006ff8057a3a2b71 Sopcast - HD - Španci sop://broker.sopcast.com:3912/258920 sop://broker.sopcast.com:3912/258921 Et uživajte ;)
  • Autor

BT Sport 2 - SD - Englezi acestream://ccfa7549f7837e3e2c7cb646562e77c1aac6f0c9 NTV+ Football - HD - Rusi acestream://79a0621b799ba7993693e0af2d1b9bf68ef44386 HD - Španci acestream://3489e2c840b890b52cbaa6f53c6faff98b5ed3eb acestream://226a136156bcbfb38b7ffb0c006ff8057a3a2b71 Sopcast - HD - Španci sop://broker.sopcast.com:3912/258920 sop://broker.sopcast.com:3912/258921 Et uživajte ;)

Kači za svaku utakmicu ovako, npr. ovaj prvi od BT 2 odlično radi. Hvala.

Nista od LS sledece sezone... ali bar smo konacno odigrali normalnu utakmicu

Čudo, čak i clean sheet da upišemo i to bez bunkera.

Bez futavog Fabregasa, ali opet limitirani sa Costom u napadu koji može ladno na klupu do početka prelaznog roka, dati šansu Loicu. Bez bunkera ali opet posjed prepustili protivniku, bez zaljetanja i propuha u odbrani, odbrana i Matić perfektni, Ramiz isto sjajan samo nek ne ide u napad neka ga pozadi, trio iza Coste također jako dobar i Haze se razigrao. 2:0 zasluženo

Dobro je i dalje mu je stalo, bojao sam se da mu se sve ne smuci. To je ono sto je vazno.

Da li se sad necega bojite? Cae care za koga navijas sad, za ciju dobrobit? Relo ocemo li bunkerice? Da li Murinjo dobija otkaz u sledecoj tekmi? MURINJO PISAJ PO NEVERNICIMA. Igraci su pokazali da nema svadje ovom pobedom. Kriza i dalje traje, da mi neko ne stavi u usta da sam rekao da je prosla kriza. Ova kriza ce jos trajati, ali pojavljuju se dobri znaci i dobre stvari. Ima nade.

Kad je najteze Celsi dobija, to je u DNK kluba. IDEMO BRE DO KRAJA, SAMO JAKO

Srcani, borbeni, ubojiti Celsi (izuzev Dijega, Dijego nadrogiran). Jebo seksi fudbal, daj ovo prosipanje krvi do kraja sezone bre.

Izvinjavam se korisniku Igiju zbog par nespretnih reci od mene od pre par dana, bio sam pod utiskom poraza i cinjenice da je forumas koga postujem dobio ban ni zbog cega, istrolovan je i dobio je ban na kraju. Razocaran sam bio tom odlukom administracije foruma, smanjio sam aktivnost zbog vasih gluposti i trolanja svih koji misle drugacije od vas. Nije bilo na meni da komentarisem.

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.