Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 14: Tottenham 0 - 0 Chelsea (29.11. ned) [1]

9 članova je glasalo

1. 1.

• Piletina nema Å¡anse, pohovat Ä?emo je ko filete: Pobjeda Bluesa
      33%
      3
    • Piletina Ä?e pobjeÄ?i ko koka ispred nahoroženog pjevca: Remi
      22%
      2
    • Postat Ä?emo fil za piletinu ko Å¡unka i sir u KaraÄ?orÄ?evom odresku: Pobjeda Spursa
      44%
      4

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 54
  • Pregledi 5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Azar treba da igra spica ovo mi se svidja,mogao bi da postane novi Aguero.

Whisper, imal tvoju dozvolu da sam sebe uvrijedi?! :D

Nije Totenham neki bauk od ekipa ovo se moglo dobiti danas ali druga stvar sto je Mourinho unaprijed racunao na bod pa nije ni isao na pobjedu.

Trojac Matic-Fabregas + Oscar su rekreativno dosli na utakmicu, nisu uradili nista dobro za citavu utakmicu.

Prvo poluvrijeme Totenham puno bolji ali u drugom nisu imali nista.

Od igraca  koji su dobro odigrali izdvojio bih Begovica, Hazarda i donekle Pedra a ostalo jako slabo, Azpilicueta katastrofalan na lijevom beku.

S ovim pristupom nema sanse da izborimo top 4, realnost je 10. mjesto.

Matic i Hazard maestralni, Willian solidan, ostatak napadackog dijela potjerati iz kluba komotno zajedno s trenerom koji ih dovodi i gura iz utakmice u utakmicu.

Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk

Nisam gledao prvo poluvreme ali cim sam ukljucio drugo poluvreme i kaze komentator Celsi nije imao sut u okvir gola sve mi je bilo jasno i znao sam sta da ocekujem do kraja..

Da zivim u Engleskoj usao  bi na pres konferenciju,rasturio bi portugalskog ciganina pitanjima.

Nista mu nebi mogao jer bi na svako pitanje odgovorio sa i have nothing to say

https://twitter.com/ChelseaFC/status/670971719159439360

Jednom smo šutnuli u okvir gola, kakav klovn :O) =)) =))

https://twitter.com/ChelseaFC/status/670972331020414976

Da zivim u Engleskoj usao  bi na pres konferenciju,rasturio bi portugalskog ciganina pitanjima.

Ne bi ti mogao prici toj pres konferenciji.

Pochettino ne shvata da mi zapravo gradimo "imperiju" čija će osnova biti ponašanje i igra na nivou malog kluba, imperija sa Mourinhom samo takva može i biti.

Pochettino pogodio u sridu - kaže da je Chelsea danas izgledao kao mali klub. A ko je kriv za to?

Gde si našao to? Bacio sam pogled na konferenciju, nigde nisam čup da je tako nešto rekao.

http://www.tottenhamhotspur.com/spurs-tv/interviews/players-all-heroes---mauricio/

Na 1:03, kaže nešto, zvuči kao a real team?

“This is a good thing. We play the champions. It’s good. You got the feeling that Chelsea were a small team and Tottenham can win every game we play,” Pochettino said. “It’s very difficult, though. Not easy. We’re the youngest team in the PL and the maturity we showed today we have shown in different games. We have to feel happy. It’s a good thing that, maybe, we are a bigger club than Chelsea or that we deserve more. We showed good performances in the last few games, and I’m happy, but we have to keep working hard. We’ve only had 14 games in the PL and it’s too early to think about the end of the season.”

http://soccer.nbcsports.com/2015/11/29/pochettino-trolling-you-got-the-feeling-that-chelsea-were-a-small-team/?

Uzevsi u obzir formu tothama u zadnje vrijeme, rezultate koje postizu i igru koju prikazuju ovo je sasvim normalan ishod. Za one koji ne znaju ovdje je cak i trenutno prvi na tabeli stradao, imaju dobar sastav i igrace koji su daleko u boljoj formi od nasih.

Nije Totham kiksao, nego smo mi odlicno postavili tekmu i onemogucili ih totalno u svemu. Pochetino moze da cucla kurac, vjerovatno mu je krivo sto smo ih limitirali na par nerezonskih suteva, na kojima mogu zahvalit iskljucivo Cescu i Oscaru.

Cuj Kinga s Joseom mozemo samo izgledat kao mali klub. Ha haaa koja licemjernost. Pa idi bre navijaj za seksi fudbalere koji ti je kurac. Jebo me isus krvavi ako bi iko od vas a rekao da mi uvaljamo neki gol za 1:0, a igramo samo u odbrani. Uostalom mnogo puta do ove sezone smo to radili i znate sta? Sutili ste

Pa idi bre navijaj za seksi fudbalere koji ti je kurac.

Omiljeni argument  :x :x :x

Tvoj mali mozak je to prepoznao kao argument? Hahaha o Boze, svaki put se sjebem koliko je maliiiiiiii

Kako je moguće da je ovaj lik i dalje nije dobio trajni ban ovde? Da ne vređa ovoliko glumeći nekog stručnjaka, bio bi primećen ko klicko. Zapravo, ne znam koliko dugo je ovde, ali sam ga tek skoro primetio.

Za sta cu dobit trajni ban? Moze me banovat zbog tebe koliko hoce jer si odvratan lik i uvijek cu ti to direktno rec. Bice mi ban slatkog okusa svaki put. A to sto si ti namjerno citirao moj post o tome necemo, bezobrazan si jebiga znam

Hmm, sa gotovo svima (ne samo ovde) imam pristojan odnos, jedino sam tebi odvratan lik, zapitaj se da nije problem u tebi. :) A i kako ti ne bih bio odvratan kad se lako ložiš na sve što pišem. :) I meni je preslatko kad vidim da me neko poput tebe naziva glupim. :D

Hmm, sa gotovo svima (ne samo ovde) imam pristojan odnos, jedino sam tebi odvratan lik, zapitaj se da nije problem u tebi. :) A i kako ti ne bih bio odvratan kad se lako ložiš na sve što pišem. :) I meni je preslatko kad vidim da me neko poput tebe naziva glupim. :D

Ajde, idi sad varaj svoju curu.

Jesi bezobrazan, pišeš mu ovo kad je banovan. Mislim da bi i ovo moglo biti za bana :D

Jesi bezobrazan, pišeš mu ovo kad je banovan. Mislim da bi i ovo moglo biti za bana :D

Haha, nisam znao, jbg. :D

Da se vratimo na tekmu, dok ne vidim pomak u napadu, ništa.

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.