Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 14: Tottenham 0 - 0 Chelsea (29.11. ned) [1]

9 članova je glasalo

1. 1.

• Piletina nema Å¡anse, pohovat Ä?emo je ko filete: Pobjeda Bluesa
      33%
      3
    • Piletina Ä?e pobjeÄ?i ko koka ispred nahoroženog pjevca: Remi
      22%
      2
    • Postat Ä?emo fil za piletinu ko Å¡unka i sir u KaraÄ?orÄ?evom odresku: Pobjeda Spursa
      44%
      4

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 54
  • Pregledi 5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Očekujem remi, nadam se pobjedi. 

Tottenham, bez obzira na to da ima skoro pa dvostruko više bodova od nas, neće u nedjelju biti nepobjediv. Smatram da je ključ u našim rukama te da ako Mourinho nekim čudom uspije oporaviti psihu igrača, uspraviti ih na noge, da Spudsi nemaju šanse.

Da sam na Abramovicevom mjestu, zaposlio bih milijun psihologa, radio bih s njima 24 sata dnevno, kako s igračima tako i Mourinhom i cijelim strucnim stozerom, jer ova kriza je rezultat psiholoÅ¡kog pada, a ne pada u nogometnoj kvaliteti ili fizičkoj spremi. Treba probuditi jebeni bijes u njima da se naježiÅ¡ kad vidiÅ¡ kako grizu na terenu, a ne da su mlaki, nezainteresirani, bezidejni. 

Očekujem tvrdu utakmicu, mi malo zabijamo, oni malo primaju. Ipak, nije nogomet matematika, niti ta statistika mora iÅ¡ta značiti kad se izaÄ‘e na teren. Želim samo da se promijeni pristup igrača, da ne budemo statični, da ne donesemo loptu na protivničkih 20 metara i onda je držimo ne znajući Å¡to uraditi s njom; želim vidjeti bekove kako ih siluju, kako nam krila otvaraju prazan prostor, želim vidjeti jebenog Fabregasa kako daje loptu s centra u prazan prostor, da uključi taj svoj mozak viÅ¡e i počne igrati u dva smjera, i napad i obranu, želim vidjeti Costu koji prati naÅ¡e akcije, koji posprema prizemnu loptu s 5 metara u gol, a ne promatra je s vrha 16, ne igra krilo na 35 metara od gola i tako stvara joÅ¡ veću gužvu, želim ga vidjeti kako se napokon kreće kako bi se jedan napadač morao kretati. Želim vidjeti Mourinha koji ne igra pičkasto, koji pri vodstvu 1:0 ne zatvara utakmicu nego ih tjera da idu po drugi, koji ne da da se povučemo u 60. min. 

Ajde Jozo ako već ostaješ, zasluži taj ostanak pobjedom ovdje, da ovim mrtvacima iskopamo grob i spremimo ga u njega, a ne da se jebena perad poigra s nama.

Ovo mi je biti ili ne biti ove sezone, moramo dobiti, remi mi je jednak porazu. Vidjet ćemo

Ovo je utakmica koja bi nam mogla preokrenuti sezonu i vratiti igracima samopouzdanje koje je dosta poljuljano.Takodjer moze nas baciti u jos vecu dubiozu, pogotovo ako bi poraz bio nekom vecom razlikom.

Ne vjerujem bas toliko da je problem iskljucivo psiholoske prirode kao sto Brane kaze, ali upravu je za ovu utakmicu, jer se ovo moze dobiti na sirovu zelju, trud i hrabrost.
Ovo je pravi test, jebes Norwich kuci i Maccabi, mene zanima kako ce postaviti i kakav ce pristup imati u nedjelju. Bude li pickarenje opet ne pise nam se dobro.

Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk

Da mi je samo da Baba ili Kenedy igraju na lijevom beku jer mi se Azpi vise ne gleda na toj poziciji.Iako je u defanzivi neprikosnoven kod nas, zelim da u napadu imamo vise opcija po toj strani, a sa njim to necemo moci.

Totenhem igra fenomenalan fudbal,prosto gledao sam njihovi zadnjih nekoliko utakmica jako se brzo krecu,razmenjaju pasove,menjaju pozicije necu biti iznenadjen ako nam nabiju 3 komada.

Tottenham je ovdje favorit, to je realnost, eh sada šta naši imaju za reći ostaje da vidimo..

Oni su u boljoj formi, bolje igraju, čim izađu na teren već će im u glavi biti ona petarda koju su nam uvalili prošle sezone, znaju da smo mi odlična prilika za osvajanje velika 3 boda, tako da očekujem motivisane Spurse.

Najbolji Totenhem ikada protiv najgoreg Celsija ikada. (ovo sam video u komentaru na wagnh. nije bas bukvalno "ikada", to stoji zbog estetike)

Bice zanimljivo, nadam se dobrom rezultatu. :)

Matić i Mikel u sredini, Ramires na krilu, RLC navijač, kvota 1,10. Vraćaju se drvo i Azpili u odbranu.

Falcao Kenedy Oscar Ramires Mikel Zouma Azpi Cahill Terry Bane Da ga ne primimo, a neko će ga valjda uvaljati slučajno. Bitno ga je ne primiti a ako se šta uvali dobro je. Sent from my SM-G900F using Tapatalk
Costa Hazard Oscar Willian Matić Fabregas Azpi Cahill Zouma Bane Terry je vjerovatno povrijeđen pa će umjesto njega Zouma početi. Garantujem da će izvesti ovaj sastav. Smije li se ko kladiti u produženje hostinga? Sent from my SM-G900F using Tapatalk
Umjesto Oscara mislim da ce staviti Ramiza i Fabregasa gore gurnuti, ostalo se slazem sve s tim da ako Terry bude spreman sigurno ce zaigrati. A smijesno koliko je predvidljiv, bas evo ako bude takav sastav.

Tottenhama se može iskontrirati, fizički su dobra ekipa, ali imaju dječje bolesti u igri svejedno. Ne vjerujem da će biti puno golova, mislim da ćemo minimalno pobijediti na neki individualni lucky punch tipa Hazardov juriÅ¡ ili neka kontra 3 na 3. Tipujem na 1-2 ili 0-1. Žalosno je jedino da je Costa nespreman cijele sezone i da nam nema tko zabiti. Pobjeda ovdje znači okretanje momentuma na naÅ¡u stranu I mirniji nastavak sezone.  

Ocekujem bunker i double decker autobus, mozda cak postava bez napadaca (ramires u vrhu). Dosadna utakmica u kojoj ce se Tottenham ispromasivat a mi jedva spasit bod izvrsnim obranama Begovica.
Ipak, nadam se pobjedi jebiga, ko i svaki put. Gazi Spudse!!!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Dobra stvar je sto su koke putovale bruku, pa ce biti malo umorniji :D

s čime, sankama? :D

inače, djilobodji od danas piše novu historiju chelsea, vrlo moguće da debitira danas

Debitirao je Djilo protiv Walsalla, odigrao minutu. :D

Inace sastav odozgo naravno opet pogodjen, jedino sto se genijalac dosjetio je da ne izvede klasicnog napadaca na teren. Hazard, Pedro, Oscar, Willian su tu pa ce jedan glumiti napadaca.

Odbrana i vezni red katastrofa u najavi, navijacki se nadam da ipak nece biti ali realno je tako. Vidjecemo.

Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk

nevjerovatno je to kako kad ima remya na raspolaganju, uvjek ce costu ostaviti u prvih 11, a kad remya nema onda costa preseli na klupu

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.