Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 12: Stoke 1 - 0 Chelsea (07.11. sub) [0]

6 članova je glasalo

1. 1. Pobjeda, remi, poraz?

• Pobjeda
      66%
      4
    • Remi
      0%
      0
    • Poraz
      33%
      2

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Majstori logike, promijenili bi 10 igrača, a ne trenera. I nije izgovor kao, a pričate o Å¡utevima, stativama i kako nismo imali sreće. Jarane nije ovo tombola ovo je fudbal, ako si bolji i kvalitetniji sreća ti i ne treba. Nego sa ovim portugalskim krÅ¡em na klupi mi navikli na sreću da igramo. 

To nije sve, još bi hteli mlade igrače, a kada neko od njih napravi kiks odmah je rupčaga i ne sme više nikada da kroči na teren, još likuju nad forumašima koji su tražili da zaigraju (Baba juče). Sa takvim razmišljanjem navijača, nije ni čudo što je Čelsi poslednjeg dobrog igrača iz svoje akademije izbacio u prošlom veku.

• Odgovori 58
  • Pregledi 5,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Ko koristi statistiku kao izgovor? Statistika je da potktrepi koliko-toliko recenicu da nismo imali srece. U prilog tome ide i ona Pedrova stativa.

Taman posla da je statistika izgovor. To nije stil Celsijevaca

time su se vodili i gore pomenuti timovi... tj izgovorom.. nismo imali srece, bili smo bolji.

Ja mislim da su navijači Chelseaja u posljednje tri sezone bili navijači sa najmanje interesa za statistiku, ali sada kada treba opravdati Mourinha i njegov cirkus eh sada nam daj statistiku nakon što nas je Stoke opet pobjedio..

Majstori logike, promijenili bi 10 igrača, a ne trenera. I nije izgovor kao, a pričate o Å¡utevima, stativama i kako nismo imali sreće. Jarane nije ovo tombola ovo je fudbal, ako si bolji i kvalitetniji sreća ti i ne treba. Nego sa ovim portugalskim krÅ¡em na klupi mi navikli na sreću da igramo. 

Sad i ti ideš iz krajnosti u krajnost, ok, upravu si u prvom dijelu, ali da ti ne treba sreće je glupost, Bayern je bio i kvalitetniji i bolji od nas u finalu, ali je sreća bila na našoj strani i osvojili smo LP, a ovakvih primjera ima more, tako da nisi upravu što se toga tiče, a i ovako vrijeđati nekoga u koga si se kunio do prije godinu dana je odvratno. Nema potrebe za vrijeđanjem, reci da mu ne ide, da nije više pravi izbor za nas, da je lošiji ove sezone, ali nazivati ga kršem i još drugim imenima koje koriste ostali forumaši je sramotno.

Sad i ti ideš iz krajnosti u krajnost, ok, upravu si u prvom dijelu, ali da ti ne treba sreće je glupost, Bayern je bio i kvalitetniji i bolji od nas u finalu, ali je sreća bila na našoj strani i osvojili smo LP, a ovakvih primjera ima more, tako da nisi upravu što se toga tiče, a i ovako vrijeđati nekoga u koga si se kunio do prije godinu dana je odvratno. Nema potrebe za vrijeđanjem, reci da mu ne ide, da nije više pravi izbor za nas, da je lošiji ove sezone, ali nazivati ga kršem i još drugim imenima koje koriste ostali forumaši je sramotno.

Pa pretjerao sam kad sam na granici zivcanog sloma. Vrtimo stalno istu pricu u krug ko mentalno zaostali, argumenti blijedi ko Robert Pattinson, a mi o sreci i nesreci razglabamo. Naravno sreca te moze posluziti na par meceva pa i zaredom kako se nama desilo, ali mi ne smijemo u to da se uzdamo, vec da mijenjamo igru i filozofiju po kojoj igramo fudbal. Inace nema napretka.

• Autor

Evo ovako:

1. Izmjene su kasnile definitivno, uvodis dva igraca u 75. minuti, to je definitivno Mourinhov mentalitet

2. Mozda poraz nismo zasluzili, ali nismo ni pobjedu. 

3. Sudjenje je bilo isto slabo, bilo je 2-3 puta gdje su bili cisti prekrsaji gdje nam sudac nije nista svirao.

4. Sansu koju je propustio Remy je sansa utakmice, od svih mogucih poteza on odabere dribling na metar od gola.

5. Izveli smo 9 kornera od kojih ni jedan nije bio ni polu sansa, ne mogu da vjerujem da ekipa moze toliko kornera prokockat od kojih je svaki centarsut Wiliana zavrsavao na prvoj stativi.

6. Gol koji smo primili je greska odbrane tacnije B. Rahmana i Zoume

7. Posle ove utakmice ako trener ne dobije otkaz nevidim kad bih ga mogao dobiti, nismo mi prosjecna ekipa ali cemo postati kako je krenulo, razbijaju nas prosjecne ekipe.

Pa neki na forumu kazu da smo osvojili EPL na srecu. Kako to da sad ne treba sreca kad nam je okrenula ledja?

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.