Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 12: Stoke 1 - 0 Chelsea (07.11. sub) [0]

6 članova je glasalo

1. 1. Pobjeda, remi, poraz?

• Pobjeda
      66%
      4
    • Remi
      0%
      0
    • Poraz
      33%
      2

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Stoke-vs-Chelsea.jpgSusret dvije ekipe koje su očajno usli u novu sezonu. Stoke je trenutno 14. tim na tabeli sa 13 bodova, dok je Chelsea jedno mjesto ispod njih sa 11 bodova.

f3ddQmk.png

Zbog povrede iz Stokea za utakmicu nece konkurisati Muniesa i Given, dok kod Chelsea utakmicu ce propustiti Courtois, dok su pod znakom pitanja Ivanovic i Falcao.

Takodjer utakmicu sa klupu nece predvoditi Jose Mourinho.

Sudac: Anthony Taylor

referee-taylor-61364-1156991_613x460.jpg

• Odgovori 58
  • Pregledi 5,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

• Autor

Bice teska utakmica, mi smo trenutno uz Sunderland najlosija ekipa u premiershipu.

Jedva čekam da opet čujem kako naši navijači skandiraju Mourinhu :x

Rezultat naravno nije bitan, koga boli kurac za rezultat i onako ćemo dobiti mjesto u LP kao specijalni gosti, Mourinho ima još mnogo kredita tako da udobno se smjestite i gledajte još jedan horor uz skandiranje Mourinhu u pozadini, taj efekat nema ni u kinima.

Očekujem jako visoku pobjedu Chelseaja. Jedno 5 ili 6-0, a ne bi bilo zgoreg ni da bude 7 ili 8-0. Može se. Treba se. Vrijeme je. Mikel tri komada, Mou na tronu.

• Autor

Najjace, relo misli da ce dobiti otkaz ako ovdje kiksa :D Iako mislim da ce ovo biti pobjeda rutinska, bez puno problema. Butland je dobar golman mamu jebo, ali u odbrani jedino valja shawcross i to je slaba tacka!

A inasa odbrana je dobra da trebamo knjige o njoj pisati.

Idemo na tesko gostovanje da pokazemo od cega smo napravljeni.

Navijaci su vec rekli svoje. Strucnjaci su vec rekli svoje. Murinjo ce igracima i asistentima reci sta je potrebno.

Posle toga ce igraci pokazati kroz igru i rezultat sta misle o svemu.

11 ljudi na zadatku da nas izvuku iz blata. Ja znam da ova ekipa moze sve. Sada je na redu da to i pokaze.

COME ON CHELSEA!!!

Idemo na tesko gostovanje da pokazemo od cega smo napravljeni.

Navijaci su vec rekli svoje. Strucnjaci su vec rekli svoje. Murinjo ce igracima i asistentima reci sta je potrebno.

Posle toga ce igraci pokazati kroz igru i rezultat sta misle o svemu.

11 ljudi na zadatku da nas izvuku iz blata. Ja znam da ova ekipa moze sve. Sada je na redu da to i pokaze.

COME ON CHELSEA!!!

Od plastike, simple as that.

Ako bi kiks donio otkaz Mourinhu, nek kiksamo. Ako ne, onda nek pobijedimo jbg.

Prevedi onaj tekst što sam ti poslao, znam da se to kosi sa vašim stavovima jer kritikuje odbranu a ne Murinja. Jedine vijesti koje pišete su o Murinju.

ReLo = Balkan PVC supporter

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Prevedi onaj tekst što sam ti poslao, znam da se to kosi sa vašim stavovima jer kritikuje odbranu a ne Murinja. Jedine vijesti koje pišete su o Murinju.

ReLo = Balkan PVC supporter

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Prevedi pa pošalji, nisam ja certificirani prevoditelj da prevodim sve što se izbaci na netu nit sam plaćen za to.

Prevedi i objavićemo.

Od plastike, simple as that.

Ako bi kiks donio otkaz Mourinhu, nek kiksamo. Ako ne, onda nek pobijedimo jbg.

jeb'li te englicizmi baj d vej :D

Hvala Bogu na normalnim bekovima.
E ljudi ima li neko kakav HD link za tekmu?

• Autor
Previse grijesimo u predaji lopte, pogotovo Matic sjebo je dva dobra napada.

Dobar sastav prilično, al igra opet nikakva. Sad imamo neki posjed, meÄ‘utim jalovo je to, svi stoje na 30-ak metara od gola i pokuÅ¡avaju neke kombinacije s malog fudbala izigrati. 

Dobar sastav prilično, al igra opet nikakva. Sad imamo neki posjed, meÄ‘utim jalovo je to, svi stoje na 30-ak metara od gola i pokuÅ¡avaju neke kombinacije s malog fudbala izigrati. 

Samo bez rizika baki moj, bolje bod u ruci nego 3 na grani.

Slažem se, nekako nemamo okomitost i utrčavanja u prazan prostor, sve se svodi na dodavanje 30tak metara od gola, treba biti konkretniji, brži i okomitiji..

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.