Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Group G: Chelsea 2 - 1 Dynamo Kyiv (04.11. sri) [3]

12 člana su glasala

1. 1.

• Pobedom
      41%
      5
    • NereÅ¡eno
      0%
      0
    • Porazom
      0%
      0
    • Sudijskim zviždukom
      58%
      7

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Chelsea-vs-Dynamo-Kyiv.jpg

How's the form?

Chelsea's is... Not so great. A straightforward 4-0 over Maccabi Tel Aviv in this competition was followed by defeat at Porto and a draw against Kiev. They lost 3-1 to Liverpool on Saturday too, apparently.

Dynamo are unbeaten in this competition, beating Maccabi away, drawing 2-2 with Porto and holding Chelsea. Their Saturday fixture against Metalist Kharkiv ended in a 2-0 for Dynamo.

Likely teams

Chelsea: Begovic; Ivanovic, Cahill, Terry, Azpilicueta; Ramires, Matic; Willian, Fabregas, Hazard; Costa.

Dynamo Kiev: Shovkovskiy; Da Silva, Dragovic, Khacheridi, Vida Rybalka; Sydorchuk, Yamolenko; Buyalskiy, Gonzalez, Ribeiro; Morales Junior.

• Odgovori 56
  • Pregledi 5,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Ovo se mora dobiti i to bez ikakvih kalkulacija, bojkotovanja i slično. Isto kao Å¡to Mou mora dobiti otkaz, isto tako se i ovo mora dobiti. 

Ajde momci, igrajte fudbal, nemojte slusati naredbe s klupe vec napadnite i pregazite ovu ekipu. Sretno

Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk

Jel Costa spreman?

Ajmooooo decki, ajmo hazarde brate, ajmo mikel brate ajmo mou brate ajmo braco!!!

Poslano sa mog GT-I9301I koristeći Tapatalk

Dobro je sto se Ivanovic oporavio jer je bolja opcija od Zoume. Idemo po pobjedu.

Jeste se Bane oporavio. ali ne verujem da ce igrati veceras. bar ne od starta. Ni pre povrede nije bio najspremniji...

A tako smo lepo i krasno igrali bez njega...

• Autor

https://twitter.com/FootballFanCast/status/661947691321135105

Prodali smo utakmicu. :D

Ajmo napast ko da nema sutra pa sta bude! Sad smo dosli do one tocke di vise niko ni ne ocekuje da dobijemo, tako da bi se igracima moga probudit neki prkos i zelja za dokazivanjem...btw nadam se da nece igrat ni costa ni bane ali vjerojatno ce oba startat veceras :D

Sudijskim zviždukom hahahhahahaha jel ovo Cae smislio da ga odmah okačim na zid

Kako će se završiti utakmica?
  1. Pobedom (2 glasova [40.00%])

2. NereÅ¡eno (0 glasova [0.00%])

3. Porazom (0 glasova [0.00%])

4. bullet_star_rated.png Sudijskim zviždukom (3 glasova [60.00%])

• Autor

Sudijskim zviždukom hahahhahahaha jel ovo Cae smislio da ga odmah okačim na zid

Kako će se završiti utakmica?
  1. Pobedom (2 glasova [40.00%])

2. NereÅ¡eno (0 glasova [0.00%])

3. Porazom (0 glasova [0.00%])

4. bullet_star_rated.png Sudijskim zviždukom (3 glasova [60.00%])

Verovao ili ne, ja sam smislio. :D

Bekovi odlicni. Bio je penal nad Costom,ipak je bio u situaciji da postigne gol. To je njegova reputacija kod sudija, da je Roney bio u ovoj situaciji dobio bi penal.

Ma kakav crni penal. Trebao je sutnuti a ne gledati kako ce pasti. 

Nije penal, al igra je okej, ništa spektakularno ali solidno. Naježio sam se na ono skandiranje Mourinhu, svaka čast navijačima <3

Nije penal, al igra je okej, ništa spektakularno ali solidno. Naježio sam se na ono skandiranje Mourinhu, svaka čast navijačima <3

isto. vidi se da smo proper club sa pravim navijacima. najezio sam se, zamalo nisam zaplakao kada su prikazali Murinja kako se bije pesnicom u srce kojim tece plava krv i na kome pise CAREFREE.

Zelim da se izvinim Willianu sto sam ga potcenjivao sve vreme i sto sam mislio da je Schurrle bolji igrac.

King je sve vreme bio u manjini i jos par ljudi i na kraju su ispali u pravu. Evo sad priznajem.

Bio sam u vecini i ismevao sam ove sto podrzavaju Williana.

Mislim da "Willianoljupci" (sramotan izraz, sada tek vidim) znaju kako se osecaju "Bunkerinjoljupci".

Hocu da kazem, verovatno znate kakav je osecaj biti u manjini na forumu. :D

WILLIANE LEGENDO VOLIM TE <3

Uređeno , autor izmjene: UziceCFC

Odoh se dobro iskenjat.

Ovaj post ce imati mnogo lajkova, sto implicira da moj nece, sto implicira da si mi ga suknuo... ALI!

Meni je najbitnije da smo pobedili i da su navijaci opet pruzili podrsku Murinju.

Ja sam veceras na sedmom nebu i nista me ne moze iznervirati ni smanjiti raspolozenje! IDEMO BRE

JESTE LI VI SVJESNI DA SMO POBIJEDILI DINAMO NA STAMFORDU????????

ne barsu, već DINAMO

I to treba da bude senzacija, treba zbog toga da skačem od sreće? Pa mi smo propali načisto. 

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.