Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Group G: Chelsea 2 - 1 Dynamo Kyiv (04.11. sri) [3]

12 člana su glasala

1. 1.

• Pobedom
      41%
      5
    • NereÅ¡eno
      0%
      0
    • Porazom
      0%
      0
    • Sudijskim zviždukom
      58%
      7

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Steta, izgubili smo poslednju sansu da igramo LS sledece godine zato sto cemo proci grupu i ispasti odmah u 1/8 finala, da smo ispali u LE postojala bi mnogo veca sansa da to osvojimo nego da udjemo u top 4 u PL.

• Odgovori 56
  • Pregledi 5,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Ja ću se radovati kad vidim promjene. Kada ne damo golove nakon slobodnjaka i grešaka protivnika, već kada odigramo utakmicu u kojoj pokažemo karakter, jasnu namjeru i ono po šta smo pošli. Briga me ko će biti na klupi, neka to bude i Mou, i najviše bih volio da bude on, ali on koji će se drugačije ponijeti kada gubimo i igramo loše. Mogu ja sad skakati i veseliti se ovome, maskirati sam sebi oči i lagati samoga sebe da sam srećan i da ovo ide nekud, a ustvari ne ide nidje. Brod koji tone polako je zastao, voda ga izbacila malo pa sad svi treba da budemo fascinirani?

To je super?

Postoji razlika izmedju padanja u euforiju i biti zadovoljan pobjedom.Od neceg se mora krenuti.Meni je svaka pobjeda nada za neko bolje sutra.

Ja ću se radovati kad vidim promjene. Kada ne damo golove nakon slobodnjaka i grešaka protivnika, već kada odigramo utakmicu u kojoj pokažemo karakter, jasnu namjeru i ono po šta smo pošli. Briga me ko će biti na klupi, neka to bude i Mou, i najviše bih volio da bude on, ali on koji će se drugačije ponijeti kada gubimo i igramo loše. Mogu ja sad skakati i veseliti se ovome, maskirati sam sebi oči i lagati samoga sebe da sam srećan i da ovo ide nekud, a ustvari ne ide nidje. Brod koji tone polako je zastao, voda ga izbacila malo pa sad svi treba da budemo fascinirani?

To je super?

Ma jos jedan u nizu komentara za anale. U sta li ti gledas jbt sve

Nego jebote kolko mourinhovaca na stadionu ccc jos su i glasni. Odlicno za vidjet. Zadovoljan ovakvom pobjedom.

Samo mi nije jasno sta indijanci rade kad dodje do zavrsnice. Lose, prelose. Fabregas nista, Costa nista. Pa kako zabit jbt, trebali i mogli hladno rijesit ovu tekmu ali eto

Steta, izgubili smo poslednju sansu da igramo LS sledece godine zato sto cemo proci grupu i ispasti odmah u 1/8 finala, da smo ispali u LE postojala bi mnogo veca sansa da to osvojimo nego da udjemo u top 4 u PL.

Istina brate. Za sve prave Plavce ova pobjeda včrs bi trebala biti tragična.

• Autor

Bilo bi fenomenalno da navijači podršku koju pružaju Murinju pružaju i ekipi kada joj ne ide, a ne da napuštaju stadion u osamdesetom minutu kada gubimo.

Bilo bi fenomenalno da navijači podršku koju pružaju Murinju pružaju i ekipi kada joj ne ide, a ne da napuštaju stadion u osamdesetom minutu kada gubimo.

Jebiga ima i na tribinama svakakvih. To se ne moze promijenit, stas

To je 3.2% navijaca na SB.

Murinju pruza podrsku 96.8% navijaca na SB.

• Autor

Pa to je i najsmešnije.

Veću podršku dobija trener nego ekipa. I to nije ništa novo, otkako se vratio je tako. Ne znam da li igde drugde u svetu navijači dolaze da navijaju za trenera.

Čovek nije zaslužio ovakvu podršku,jedino što je pohvalno bilo kod njega je to što je dao neku kolko tolko normalnu izjavu posle utakmice.
PONOVO je sramno vodio tim,nama dolazi ekipa koja je 3x slabija od nas i mi se branimo,lik priča kako je zadovoljan opcijama na klupi a izmene radi tek u 79 min.Koja je poenta da napokon vidimo neke pozitivne strane toga da nam desni bek igra desnog beka ako će dotični ponovo da stavi Zumu na RB protiv Stouka.

Ne zna lik kako da se zahvali navijačima,evo ja ću da mu kažem,treba ovog momenta da ode do zamrzivača i izvadi ona muda koja je tamo zaboravio nakon one petarde od Totenhema.

Mi smo od ratničkog kluba postali najveće kukavice u top 5 liga ,ne nije mi ni tolko problem što loše igramo,nego to što igramo kao kukavice a i ne može drugačije kad te najveća fukara vodi.
Jose fukara Mourinho. Opaaaaaaaa bato idemo dalje dajemo vise

Poslano sa mog GT-I9301I koristeći Tapatalk

Ne kontam kera, cuj smeta mu sto smo dali nakon greske i nakon slobodnjaka, to lahko zabiti slobodnjak, to nije neki vid akcije u prvom golu, to nismo pravili akcije. Samo je kod nas zabranjeno davati golove nakon gresaka, nakon slobodnih, nakon penala (iako nismo imali njih), a svi drugi klubovi pobjedjuju iz nekih nenormalnih akcija, gdje odbrana nista nije mogla vjerujem :D

Ne smeta meni gol iz slobodnjaka i greÅ¡aka, meni smeta Å¡to ne možemo dati gol koji je produkt dobre igre. Ne pobjeÄ‘uju svi tako, ali mi ne pobjeÄ‘ujemo nikako na taj način (u zadnje vrijeme). Spinujete previÅ¡e, jasno je Å¡ta sam htio reći. 

• Autor

Ne smeta meni gol iz slobodnjaka i greÅ¡aka, meni smeta Å¡to ne možemo dati gol koji je produkt dobre igre. Ne pobjeÄ‘uju svi tako, ali mi ne pobjeÄ‘ujemo nikako na taj način (u zadnje vrijeme). Spinujete previÅ¡e, jasno je Å¡ta sam htio reći. 

Ko bre spinuje tebi je samo mega krivo što bunkerinjo pobeđuje i što će ostati do kraja univerzuma na klupi hehehe

Da se razumemo(a i da nerviram advokate). Ono sto je sinoc donelo prevagu je promena pristupa utakmici, od strane igraca. Prvi put ove sezone su izgledali kao da svim silama zele pobedu. To dokazuje jedino da nisu odustali od Lige Sampiona, nista osim toga.

Sada, ako takvi izadju i na utakmicu protiv Stouka, moze se pricati o nekom kolektivnom napretku, koji ukljucuje i trenera.

Da se razumemo(a i da nerviram advokate). Ono sto je sinoc donelo prevagu je promena pristupa utakmici, od strane igraca. Prvi put ove sezone su izgledali kao da svim silama zele pobedu. To dokazuje jedino da nisu odustali od Lige Sampiona, nista osim toga.

Sada, ako takvi izadju i na utakmicu protiv Stouka, moze se pricati o nekom kolektivnom napretku, koji ukljucuje i trenera.

NIsi me iznervirao, odusevio si me sad. Ozbiljno. Ocekivao sam napad na Murinjov lik i delo. A onda je usledio sok.

(da nerviram advokate) - nasmejalo me ovo, dobar uvod u post :D

Posle toga si rekao da su svim silama zeleli pobedu. Jedino okoreli antiMurinjovac moze da prica da smo katastrofalno igrali i da se opet zali. Svim silama zeleti pobedu. To je dovoljan razlog da budemo zadovoljni igrom.

Nisu odustali - ovo je srz Celsija i identiteta kluba. Pobedjujemo i kada ne bi bilo normalno pobediti. tipa Barselonu na vrhuncu moci sa igracem manje i drugim timom. Znaci rec "odustati" ne postoji u nasem recniku. Mi ne shvatamo taj pojam. Sta je to uopste?

I jos jedna stvar. Napisao si "ako ____nesto nesto nesto_____ moze se pricati o kolektivnom napretku ".

Pritajeni optimizam i vera u bolje sutra se prozima ovim postom.

Dobar post. Quality stuff.

Malo si promenio nacin razmisljanja rekao bih

Mešaš babe i žabe prijatelju. Ja ću uvek navijati za Čelsi, ko god da sedi na klupi. Tako je od Ranijerija do dana današnjeg. Murinja sutra da smene, trepnuo ne bih.

Mešaš babe i žabe prijatelju. Ja ću uvek navijati za Čelsi, ko god da sedi na klupi. Tako je od Ranijerija do dana današnjeg. Murinja sutra da smene, trepnuo ne bih.

Tako i treba, klub je veci od svih.

Tako i treba, klub je veci od svih.

Ne i od Murinja, što se tiče tebe.

Zbog tvoje zalepljenosti njime nisi razumeo moj post.

Forma je već druga priča, ali želju, htenje može da pokaže svaki igrač, kad god hoće. Zašto su igrači, uprkos svim teškoćama to uradili tek sada, pitanje je za tvog gospodina posebnog. Kao trener, on je zadužen za kontrolu svlačionice, a to mu baš ne polazi za rukom.
Ako je "one of us" ili "odlučuje Roman" tvoj odgovor, ni ne trudi se da ga pišeš, jer si toliko izlizao te dve fraze, da one nemaju nikakvu težinu.

Ne i od Murinja, što se tiče tebe.

Zbog tvoje zalepljenosti njime nisi razumeo moj post.

Forma je već druga priča, ali želju, htenje može da pokaže svaki igrač, kad god hoće. Zašto su igrači, uprkos svim teškoćama to uradili tek sada, pitanje je za tvog gospodina posebnog. Kao trener, on je zadužen za kontrolu svlačionice, a to mu baš ne polazi za rukom.
Ako je "one of us" ili "odlučuje Roman" tvoj odgovor, ni ne trudi se da ga pišeš, jer si toliko izlizao te dve fraze, da one nemaju nikakvu težinu.

Klub je veci od Murinja. Vi antimurinjovci pogresno gledate na stvari. U interesu kluba je da Murinjo ostane jer je najbolji, barem sa tacke gledista nekoga ko nema uvid u unutrasnja desavanja u klubu. To se slucajno poklapa i sa interesima Murinja da ostane.

U trenutku kada (ako) klub odluci da je Murinjo bivsi, podrzacu ih 100%. Nikada u zivotu ne bih rekao nesto tipa "uprava napolje". Postoji neko pametniji od mene ili bar, ako sam sujetan i ne mogu to da prihvatim, postoji neko ko ima vise informacija od mene.

Ovo za kontrolu svlacionice je idiotizam koji ne mogu da shvatim. Nema svadje, apsolutno sam siguran. Jer da ima pozar bi buknuo i pukla bi bruka. Svi bismo znali za to. Nemoguce je sakriti tako nesto. Kada je bilo koji klub u krizi mediji izmisljaju price i dolivaju ulje na vatru, pogotovo sto je u pitanju Celsi koji bas i ne lezi medijima.

Pre bih rekao da si ti zaslepljen misljenjem da sam ja idiot kome je Murinjo religija i idol.

Majstore petnaesti ne znači isto Å¡to i najbolji, Imma out. 

Zaboravljate mnogo brzo vi skeptici. Kao narod izmedju izbora.

• Autor

U trenutku kada (ako) klub odluci da je Murinjo bivsi, podrzacu ih 100%. Nikada u zivotu ne bih rekao nesto tipa "uprava napolje". Postoji neko pametniji od mene ili bar, ako sam sujetan i ne mogu to da prihvatim, postoji neko ko ima vise informacija od mene.

Drugim rečima nemaš svoje mišljenje, poyy.

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.