16. april 2016.10 god. Autor comment_255310 Chelsea - Man City (Premier League) (16.04.'16) Anketa Rezultati Prijavi
14. maj 2016.10 god. Autor comment_256500 Hocu izvlaciti statistiku iz ovoga da vidimo ko je najbolji, najgori, prosjecne ocjene igraca i to? Prijavi
14. maj 2016.10 god. comment_256502 Ako je bilo iole ozbiljnog glasanja, Willian ce i ovdje biti POTY Prijavi
23. maj 2016.10 god. Autor comment_256747 Izvukao sam tabele u Excelu sad joÅ¡ samo statistiku izvući, a mrsko mi jer nisam igraÄe uvijek isto nazivao na anketi pa treba pretragom jer formule teÅ¡ko da rade. Uglavnom pazite samo tabelu kakva je i to ovo je samo za ona osnovna 3 pitanja. https://drive.google.com/file/d/0B3mL5YVjyzdTRXFzZ2F2aWNmbGc/view?usp=sharing Prijavi
14. august 2016.10 god. Autor comment_258720 Hoćemo ove godine? Ima li ko da pomogne ako hoćete? +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ RIP CB POTS ANKETA 2015.-2016. ------------------------------------------------- Ipak niÅ¡ta od ankete ove godine, nema zainteresovanosti ni za glasanje samo, a ni za pripomoć pri realizaciji. Nema smisla zezati se sa njom, zakljuÄati temu i to je to. Prijavi
15. august 2016.10 god. comment_258741 Dugo je trajala :( Meni mrsko, a volio bih da smo nastavili. Prijavi
15. august 2016.10 god. Autor comment_258770 Dugo je trajala :( Meni mrsko, a volio bih da smo nastavili. Moglo je, ali najviÅ¡e mi smetalo kad odem van grada pa je na telefonu moram prepravljati i to pa zakasnim i onda ode u kurac. Ovako dok ne smislimo Å¡ta bolje neka stoji. Da je bio neko da podijelimo to pa da objavljuje kad ne mogu i da neko sabere rezultate, izvuÄe grafike. Ali nema, slaba zainteresovanst da bi se neko sam baktao mnogo sa tim. Prijavi
25. juli 2020.6 god. comment_298050 Moglo je, ali najviÅ¡e mi smetalo kad odem van grada pa je na telefonu moram prepravljati i to pa zakasnim i onda ode u kurac. Ovako dok ne smislimo Å¡ta bolje neka stoji. Da je bio neko da podijelimo to pa da objavljuje kad ne mogu i da neko sabere rezultate, izvuÄe grafike. Ali nema, slaba zainteresovanst da bi se neko sam baktao mnogo sa tim.sta si ovo pravio, da se krene ponovo :D Prijavi
26. juli 2020.6 god. Autor comment_298061 Šta si kontao? Moglo bi se iskombinovati. Tipa dogovorimo se kad će ko koju, jedino ne znam gdje bi dijelili to (fb?). Prijavi
28. juli 2020.6 god. comment_298393 Å ta si kontao? Moglo bi se iskombinovati. Tipa dogovorimo se kad će ko koju, jedino ne znam gdje bi dijelili to (fb?).pa od sledece sezone, nesto na ovaj fazon. Neka diabola dijeli, tako mozemo muÄki svaku tekmu forum reklamkrati, tj. Provuci ga kroz pricu Prijavi
29. juli 2020.6 god. Autor comment_298398 Sjebano je Å¡to moraÅ¡ stalno na anketi dodavati igraÄe, tj. mene je zajebavalo Å¡to u 93. minuti moram da ubacujem izmjene, a net mi loÅ¡ ako sam npr. van kuće negdje u nekoj zabiti. Generalno anketa ko anketa, odeÅ¡ na google forms i napraviÅ¡ to za 3 minuta, osim na telefonu, tad jebeÅ¡ bogove. Ali možemo napraviti Å¡to da ne. ProÅ¡li put kad sam radio otežao sam sebi posao pa nekad u anketi igraÄa nazovem Luiz, a nekad David Luiz i onda kad sam statistiku izvlaÄio bila smaraÄina, morao mijenjati jedno po jedno. Prijavi
17. maj 2022.4 god. comment_328389 U toku je glasanje na sluzbenoj stranici za Player of the Season. Koga vi vidite kao najboljeg u protekloj sezoni? Prijavi
17. maj 2022.4 god. comment_328390 Ja sam glasao za Thiaga Silvu i Samanthu Kerr. :D Hoćemo li napraviti neko ocjenjivanje, glasanje, bodovanje ovdje? Prijavi
17. maj 2022.4 god. Autor comment_328391 Može, al trebalo bi smisliti kategorije. Evo nekih pa dopunite najbolji igraÄ, najbolji odbrambeni igraÄ, najbolji igraÄ sredine terena, najbolji ofanzivni igraÄ, najveće iznenaÄ‘enje (dobro), najveće iznenaÄ‘enje (loÅ¡e) Prijavi
17. maj 2022.4 god. comment_328392 najbolji igraÄ - Rudiger najbolji odbrambeni igraÄ - Rudiger Najbolji igraÄ sredine terena, niko posebno se nije istakao al eto nek bude Kova najbolji ofanzivni igraÄ - R. JAMES :D ak ne moze, onda Havertz najveće iznenaÄ‘enje (dobro) Kepa najveće iznenaÄ‘enje (loÅ¡e) Lukaku Prijavi
17. maj 2022.4 god. Autor comment_328393 hajd i ja ću najbolji igraÄ - reece james najbolji odbrambeni igraÄ - reece james najbolji igraÄ sredine terena - kovaÄić najbolji ofanzivni igraÄ - većinu sezone je bio dobar pa moram njega, kai havertz najveće iznenaÄ‘enje (dobro) - rudiger (iako je to poÄelo sa dolaskom tuchela, popravio se dodatno i u ovoj sezoni) najveće iznenaÄ‘enje (loÅ¡e) - lukaku, za njim odmah saul ako hoćete napravićemo anketu pa da se može podijeliti, samo neka neko pomogne tipa koji igraÄ spada u koju kategoriju, da ja ne lupam Prijavi
17. maj 2022.4 god. comment_328394 Ne znam misliÅ¡ li na ovo, ali ja bih ovako rasporedio. Odbrana: James, Azpilicueta, Rudiger, Christensen, Silva, Chalobah, Sarr, Chilwell, Alonso Sredina: Jorginho, Kante, KovaÄić, Loftus-Cheek, Barkley, Saul Napad: Lukaku, Werner, Havertz, PuliÅ¡ić, Ziyech, Mount, Hudson-Odoi Može se google forma napraviti da ne piÅ¡emo puno postova. Prijavi
18. maj 2022.4 god. comment_328402 najbolji igraÄ - Kova i Rudi najbolji odbrambeni igraÄ - Rudiger najbolji igraÄ sredine terena - KovaÄić najbolji ofanzivni igraÄ - Kai Havertz/ Mount najveće iznenaÄ‘enje (dobro) - niko najveće iznenaÄ‘enje (loÅ¡e)- Lakaka Prijavi
18. maj 2022.4 god. comment_328404 najbolji igraÄ - Kova i Rudi najbolji odbrambeni igraÄ - Rudiger najbolji igraÄ sredine terena - KovaÄić najbolji ofanzivni igraÄ - Kai Havertz/ Mount najveće iznenaÄ‘enje (dobro) - niko najveće iznenaÄ‘enje (loÅ¡e)- Lakaka istog sam misljenja. Prijavi
19. maj 2022.4 god. comment_328457 Ja sam glasao za Maunta, bio je konstantno dobar. Razmisljao sam ze izmedju njega i Silve. Da probamo ovako: Odbrambeni: Tiago Sivla Sredina: Kovacic Napad: Maunt Iznenadjenje: Ruben L Cik Razocaranje: Lukaku, Verner, Zorzinjo, Zijeh, Pulisic :D . Prijavi
25. maj 2022.4 god. comment_328680 Najbolji igraÄ: Thiago Emiliano da Silva Najbolji odbrambeni igraÄ: Thiago Emiliano da Silva Najbolji veznjak: Mateo KovaÄić Najbolji ofanzivni igraÄ: Mason Tony Mount Najveće iznenaÄ‘enje (dobro): Trevoh Tom Chalobah Najveće iznenaÄ‘enje (loÅ¡e): Romelu Menama Lukaku Bolingoli Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.