16. februar 2016.10 god. Autor comment_250962 PSG vs CHELSEA (CL 1/8 1st) (16.02.'16) Link za anketu. Link za rezultate. Prijavi
21. februar 2016.10 god. Autor comment_251542 Chelsea vs Man City (FA CUP) (21.02.'16) Link za anketu, Link za rezultate. Prijavi
27. februar 2016.10 god. Autor comment_251997 Southampton vs Chelsea (League) (27.02.'16) Link za anketu. Link za rezultate. Umjesto glasanja za menadžera, sada se u anketi nalazi samo Conte pa ocijenite koliko vam se sviđa njegovo dovođenje. Anketa je objavljena ranije jer imam nekih obaveza pa da ne zakažem kasnije. Glasajte kad završi. Prijavi
1. mart 2016.10 god. Autor comment_252313 Norwich vs Chelsea (League) (01.03.'16) Link za anketu. Link za rezultate. Ostavio sam i sad ovo za Contea, ne znam šta bih stavio. Sljedeće sedmice biće i glasanje za najbolju/najljepšu ženu prvotimaca, prijedlog cijenjeog forumaša niknejma MASKO. Prijavi
1. mart 2016.10 god. comment_252329 Norwich vs Chelsea (League) (01.03.'16) Link za anketu. Link za rezultate. Ostavio sam i sad ovo za Contea, ne znam šta bih stavio. Sljedeće sedmice biće i glasanje za najbolju/najljepšu ženu prvotimaca, prijedlog cijenjeog forumaša niknejma MASKO. Nema potrebe da se glasa zna se da je Banetova ubedljivo najbolja :D Sent from my SM-G920F using Tapatalk Prijavi
2. mart 2016.10 god. Autor comment_252399 Ako neko ima prijedlog kako bi uspjeli povećati broj glasova neka navede. Smeta mi jer je bilo po 300 glasova u prvom dijelu sezone, sada je to jedva preko 100, a broj se i smanjuje. Kad bi u anketu ubacili i manji Älanak gdje bi mi sa foruma opisali koji igraÄ je koju ocjenu zaslužio, kako je odradio svoj dio posla ili Å¡ta. Naravno od toga sumnjam da će biti Å¡ta jer Relo sam ionako radi sve ovo pa bi mu ovo bilo previÅ¡e, ali ako je neko zainteresovan za ovo te ako ima neki prijedlog slobodno neka kaže. Da izvuÄemo iz govana ovu anketu. Zato jer je ostalo neÅ¡to manje od 20 utakmica do kraja sezone pa da to privedemo kraju i napravimo finu infografiku sa dobrom statistikom - kako je glasao ovaj u svijetu cijenjeni forum. Prijavi
2. mart 2016.10 god. comment_252414 Ma to vjerovatno, jer imamo navijace koji gledaju malo "bolje" tekme, ne gledaju protiv Norwicha i sl. Koliko je bilo npr. protiv uniteda, PSGa i tako tih? Prijavi
2. mart 2016.10 god. Autor comment_252416 Junajted - 155 Njukesl - 140 Pariz - 155 Siti - 140 Mislim tu je to negdje, ali sve je to slabo. Prijavi
3. mart 2016.10 god. comment_252450 Nisam ni ja na svaku anketu glasao, jbg kriv sam. To ti je jedini problem, a ne kvalitet protivnika :D Prijavi
3. mart 2016.10 god. comment_252451 Ako neko ima prijedlog kako bi uspjeli povećati broj glasova neka navede. Smeta mi jer je bilo po 300 glasova u prvom dijelu sezone, sada je to jedva preko 100, a broj se i smanjuje. Kad bi u anketu ubacili i manji Älanak gdje bi mi sa foruma opisali koji igraÄ je koju ocjenu zaslužio, kako je odradio svoj dio posla ili Å¡ta. Naravno od toga sumnjam da će biti Å¡ta jer Relo sam ionako radi sve ovo pa bi mu ovo bilo previÅ¡e, ali ako je neko zainteresovan za ovo te ako ima neki prijedlog slobodno neka kaže. Da izvuÄemo iz govana ovu anketu. Zato jer je ostalo neÅ¡to manje od 20 utakmica do kraja sezone pa da to privedemo kraju i napravimo finu infografiku sa dobrom statistikom - kako je glasao ovaj u svijetu cijenjeni forum. Izbaci poÄetak gdje se mora kliknut na continue, i izbaci pojedinaÄne ocjene igraÄa. Probaj tako za Stoke da vidimo. Prijavi
12. mart 2016.10 god. Autor comment_253383 Nije mi se dalo kaciti poslije svake pa sad odjednom sve, bile su na fb stranici poslije utakmice svakako. Nisam eksperimentisao vec ostavio ovakve kakve jesu sem ove sa Stokeom koja je prnula u fenjer. Ne smije se ovo nista mijenjati dok ne smislimo neki stvarno dobar nacin. Chelsea vs Stoke (League) (05.03.'16) Link za anketu. Link za rezultate. Chelsea vs PSG (UCL) (09.03.'16) Link za anketu. Link za rezultate. Everton vs Chelsea (FA) (12.03.'16) Link za anketu. Link za rezultate. Prijavi
12. mart 2016.10 god. comment_253421 ne možeÅ¡ ovako niko se sad ne sjeća tekme protiv stokea postavi to veÄe ili ujutro Prijavi
12. mart 2016.10 god. comment_253424 Nekad se zapitam da jel mi svi koji glasamo gledamo istu tekmu. Prijavi
12. mart 2016.10 god. Autor comment_253435 ne možeÅ¡ ovako niko se sad ne sjeća tekme protiv stokea postavi to veÄe ili ujutro Postavljena je anketa odmah nakon utakmice. Na FB pageu Benjamin objavi Äim zavrÅ¡i tekma. Samo sam je ovdje kasnije stavio. Prijavi
19. mart 2016.10 god. Autor comment_254212 Evo anketice i za danaÅ¡nju utakmicu, malo ranije, ali znate proceduru. Chelsea vs West Ham (League) (19.03.'16) Link za anketu. Link za rezultate. I dalje za Contea anketa, biće mergeovana sa rezultatima koje imam prethodno za ovo pitanje. Ne pada mi na pamet Å¡ta da stavim kao sljedeće pitanje jer je sezona ispucana, transferi se nagaÄ‘aju, ali nije poÄelo to - tako da može neko i da predloži Å¡ta (mada u redu je, znam da vas boli kurac za ovo). Prijavi
27. mart 2016.10 god. Autor comment_254570 Bliži se kraj sezone, a treba već da poÄnemo sa sumiranjem ovih vragova, a ja bih da to uradimo fino i profesionalno jer glupo je da ovo samo ostane ovako bez nekog konaÄnog viÄ‘enja. Tj. treba mi neko ko zna uraditi dobru infografiku u photoshopu na osnovu ovih rezultata, neÅ¡to tipa (slika ispod) whoscored infografika. Mislim radiću i ja polovinu toga, ali previÅ¡e je da radim sam za svakog igraÄa posebno, trenera, najboljeg, najgoreg igraÄa jer bih morao da ih sam uradim 30 komada minimalno. Recimo Cae ili ko se joÅ¡ bavi time? NeÅ¡to tipa: Samo prilagoÄ‘eno statistici izvuÄenoj na naÅ¡oj anketi. Mislim ne mora tu bog zna Å¡ta posla, neko odradi u photoshopu, Å¡ibne mi PSD ili ubaci statistiku sam. Jedan PSD može pokriti po 5-6 fudbalera, nećemo za svaku budalu posebno praviti. Plus kad možete po troli srati po cijele jebene dane i sliÄnim temama, možete odvojiti i sat vremena za neÅ¡to korisno, da se unaprijedi forum i dobije na kvaliteti. Prijavi
27. mart 2016.10 god. comment_254573 Morao se Higuain staviti da ga jebes :D Ma cae to zna, jedino ako se moze onog lespu pronaci. Prijavi
27. mart 2016.10 god. comment_254583 Ako ne Cae odradiću ja, nisam pretjeran skiller al znam napravit da to fino izgleda Prijavi
1. april 2016.10 god. Autor comment_254724 Hajde neka neko bude dusa i odradi anketu za sutra. Ne mora ovo za svakog igraca posebno samo za najboljeg i najlosijeg pa neka posalje Relu na FB page u inbox. Ja sam sutra na planinarenju tako da nista od toga. Prijavi
3. april 2016.10 god. Autor comment_254754 Kako bi na planinarenju? Nije loše, za jedan dan onoliko koliko možeš da se ishodaš. :P Prijavi
9. april 2016.10 god. Autor comment_254969 Swansea - Chelsea (Premier League) (09.04.'16) (L: 1:0) >>Glasajte na anketi<< >>Pogledajte rezultate ankete<< Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.