Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Group G: Porto 2 - 1 Chelsea (29.9. uto) [L]

6 članova je glasalo

1. 1.

• Pobjedu Chelseaja
      16%
      1
    • Pobjedu Porta
      33%
      2
    • Remi
      50%
      3

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 63
  • Pregledi 6,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Fabregas,Pedro,Costa,Ivanovic i ovaj zadnju sut.  5 izglednih prilika za postizanje golova.Kako i zasto mislim da zaista nije tu Murinjo kriv.Krivim Murinja samo za stavljanje Ivanovica,pa sto mu on igra veca je misterija od crnih rupa u svemiru.Cahil takodjer.Pa nije Terry odjednom zaboravio igrati fudbal jebemu majku.Stavi i Babu Rahmana,zasto si ga kupio jebemu sve.

Veceras smo sasvim OK igrali,zaista tako mislim.Kostaju nas individualne greske pojedinaca.Pa oba gola smo primili zbog tih gresaka.Nevjerovatno.Pitam se kako i ocekivati pobjede kad svaku utakmicu primamo 2+ gola po mecu.

AAAAAAAAAAAAAA KOJI KURAC VIŠE BRE JEBOTE SVE

Ivanovic je preterao sad i za sva vremena. A u picku materinu vise. Salji ga na klupu, ma u rezerve salji kad ne moze da se sabere. Fabregas ko da nijedan zalogaj nije stavio u usta danas, sav je mlitav.

Murinjo sada si kriv, sto ti igra Ivanovic ako vec nije u formi. Daj Babu malo jbt. Ne znam sta se vise desava..............

Dijegu svaka cast

Ono kad je i Uzice prso. :D

Ma gde smo bili ok ljudi, Porto nas je u svakom delu terena pojeo. Gledam statistiku, imamo duplo veći posed, a oni samo vrše presing i mi vraćamo loptu nazad, ne znamo šta ćemo dalje s njom, ne znamo da iznesemo loptu, strašno. I bili su realno mnogo bliži trećem golu, nego mi bodu.

Porto nas je sabijao i na 2:1 za njih. A zamislite samo da Mourinho ima 2:1 protiv Porta na Bridgeu, odmah bi usao Mikel i svih 10 igraca iza lopte. To je najveca razlika.

Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk

Igra je ocaj, Ivanovic je najgori igrac definitivno. Primili smo 2 naivna gola. U pravu je Predrag Pasic kad je sad gostovao na BHT1, nemozes samo napadati zadnja 3 minuta i stvarati pritisak, nismo stvorili nikakav pristisak u citavoj utakmici, gol smo dali iz prekida. Previse idemo kroz sredinu koja je losa bila  u ovoj utakmici. Previse imamo individualnih gresaka. Penal je bio u nadoknadi i trebo ga je svirati ali glavni nije mogao vidjeti samo onaj sudac kod gola.

Uništavaju sezonu lagano.

Nikada nisam mogao ni zamisliti da će kod mene u ovoj mjeri biti prisutna kurcobolja kada su utakmice u pitanju, više se apsolutno ne nerviram, nema više smisla gubiti živce iz sedmice u sedmicu.

Sve je već toliko puta rećeno, mislim ostaviti Ivanovića u sastavu a na Hazardu pokazivati petlju je kriminal.

Meni je sasvim realno bilo što je izostavio Hazarda koji ne pruža niti soldine partije i Matića koji nije ni blizu onom igraču od prošle sezone. Šta je to Hazard uradio ove sezone? Ništa! Willian je bio mnogo bolji od njega na lijevom krilu večeras nego on u svim svojim utakmicama zajedno ove sezone.

Jedino što mi nije jasno šta sve ovo vrijeme radi Ivanović u svim utakmicama?!

Pedro je imao šansu u prvom poluvremenu koju je morao iskoristiti.

Krivce za poraz bih tražio u odbrani koja je otkako pratim Chelsea, najlošija.

chelsea-rating.jpg

Ja nisam bio u mogućnosti gledati utakmicu, ali kompletno je u ekipi problem NE obrana, nego obrambena igra. Dakle zajedno s Nemanjom i Cescom i dakako obrana, koja je jos kolko-tolko i dobra izuzev Baneta, ali na njegovoj strani pušta nemilo. Tu treba tražiti rješenje, a Mourinho je dovoljno učinio u karijeri da bi vjerovao u njega i njegovu sposobnost da od ovoga napravi uspješnu sezonu.

Iznervirao sam se samo zato sto sam ih imao navijacki x2 na tiketu... inace ne bi bio ni najmanje iznerviran i to su me jedini srusili za nekih 70e na 5.

Ipak 10 meseci ocajne igre uzimaju danak i prestanak nerviranja.
Match report.

http://www.chelseafc.com/news/latest-news/2015/09/match-report--porto-v-chelsea.html?extcmp=SOCIA_TW_ENG_NEWS_REPORTS

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

ali jos ne vjerujem da nisu penal svirali :O koji kurac, nije moglo biti ociglednije :S

Dugorocno gledano, bolje da nije sviran.

Wisey možeš li pojasniti kako misliš dugoročno? Što će nam taj nedosuđeni penal donjeti?

Bolje 2:1, nego 2:2 :)

Zato sto bi remi zamaskirao katastrofalno vodjenje ekipe i managera koji nije u stanju sloziti igru u napadu, kao sto je to bilo protiv Newcastlea gdje smo dosli do boda zahvaljujuci majstoriji pojedinca i prekidu, tako bi i ovdje dosli do boda zahvaljujuci penalu i prekidu.
Dugorocno gledano mozda mu dodju neke stvari iz guzice u glavu, ali sumnjam. A ako nista ima Klopp slobodan.

Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.