Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 05: Everton 3 - 1 Chelsea (12.09. sub) [0]

8 članova je glasalo

1. 1.

• Pobjeda i postepeni izlazak iz krize
      50%
      4
    • Remi
      12%
      1
    • Poraz i nastavak agonije
      37%
      3

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 65
  • Pregledi 4,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Slažem se, ako Bane opet bude starter onda se može reći da je Mourinho puko definitivno, ako on nema petlje da ostavi igrača van forme na klupi onda se nema o čemu pričati.

On ne mora praviti radikalne promjene samo neka realno prema formi sastavi prvu postavu, ne shvatam da čovjek nije u stanju napraviti promjene na mjestima gdje smo katastrofa.

Kennedy neka opet igra, bar imamo nešto od njega.

Sanjao sam da Bane igra levog beka.

Inače očekujem novi poraz ovde, 2-0 (Lukaku, Ivanović autogol).

Slažem se, ako Bane opet bude starter onda se može reći da je Mourinho puko definitivno, ako on nema petlje da ostavi igrača van forme na klupi onda se nema o čemu pričati.

On ne mora praviti radikalne promjene samo neka realno prema formi sastavi prvu postavu, ne shvatam da čovjek nije u stanju napraviti promjene na mjestima gdje smo katastrofa.

Kennedy neka opet igra, bar imamo nešto od njega.

Pa onda treba i Hazarda i Fabregasa na klupu staviti bez po muke.

@Igi

Pa nema te covjece na forumu u zadnje vrijeme,ljudi su pozeljeli malo gotivnih i konstruktivnih postova od starog dobrog Igija a njega nigdje.

Pa onda treba i Hazarda i Fabregasa na klupu staviti bez po muke.

Pa neka stavi, nisu ni oni Bogovi, ako nisu u formi neka malo osjete koliko je udobna klupa.

U 4 kola od njih nismo dobili gotovo ništa.

Za Fabregasa nisam uopšte iznenađen, i prije početka sezone sam pisao da on neće ponoviti ni blizu prošlu sezonu.

Trenutno nas ne treba zanimati ni City, ni Arsenal, ni bilo koji drugi tim da prosipa bodove jer sve je to uzalud ako mi ne mozemo pronaci igru, formu i rezultat na kraju krajeva, pocevsi od danas na Goodisonu gdje nikad nismo lako pobjedjivali.

Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk

evo moj sastav pošto je oscar out još uvijek,

Begovic
Azpi     Zouma            Terry     Baba

Loftus   Kennedy

Pedro                                       Hazard
                         Falcao

Fali ti jedan igrac. Imas 10 igraca u sastavu.

Došli smo do faze da bi ja mislim 99% ekipa prije izabralo da igra protiv nas na Bridgeu nego protiv Arsenala na Emiratesu ili Uniteda na Old Traffordu.

Danas će Everton pokazati mnogo više nego recimo protiv Citya, već vidim kako su nas sabili u kazneni prostor, dok ih je City ugušio i nije im dao bilo kakvu šansu.

Kada pogledaš i vidiš da nemaš igrača na kojeg možeš računati sve ti je jasno.

Kud se Beslic povredi..udje ovaj plavi ludak, uvek utrpa gol jebo sebe.

A za ove nase pacere treba na goli otok poslati... ne zna se ko je gori..odbrana busna kao sir ili sterilni napad...

Evo Begovic blista na golu, mogli smo jos 2 popusiti za 3 minuta... sva sreca pa Blackman ne brani... vec bi popili petardu... jebem ti fudbal.

Malo je da smo 4 gola primili u prvom poluvremenu. Pricajte sta hocete ali Costa je nikakav napadac, pogledajte mu samo kontrolu lopte i pokusaj driblanja igraca.

Izvest 15 kornera od kojih ni jedan nije bio polu sansa je za nepovjerovati. Odbrana kastrofa opet, stoperski dvojac Tery-Zouma je najlosiji dvojac, ispali su kod prvog gola koji je promijenio utakmicu. Bekove nemamo nikako. Galowey neki igra prvi pu i zaustavi sve nase igrace po lijevoj strani.

Sta tek reci za Costu amatera, lik je idiot nevidjeni, prvo udara Colmana bez potrebe i rizikuje karton, kontrola lopte je takva da je za njega Ibisevic golgeter. Da nije bilo Begovica primili bi jos 2-3 gola. Pad forme kod Hazarda je nesvatljiv, ja nikad nisam vidio da je Ronaldo odigrao 5 losih utakmica za redom.

Izvest 15 kornera od kojih ni jedan nije bio polu sansa je za nepovjerovati. Odbrana kastrofa opet, stoperski dvojac Tery-Zouma je najlosiji dvojac, ispali su kod prvog gola koji je promijenio utakmicu. Bekove nemamo nikako. Galowey neki igra prvi pu i zaustavi sve nase igrace po lijevoj strani.

Sta tek reci za Costu amatera, lik je idiot nevidjeni, prvo udara Colmana bez potrebe i rizikuje karton, kontrola lopte je takva da je za njega Ibisevic golgeter. Da nije bilo Begovica primili bi jos 2-3 gola. Pad forme kod Hazarda je nesvatljiv, ja nikad nisam vidio da je Ronaldo odigrao 5 losih utakmica za redom.

Smiješno je što uspoređuješ Hazarda i Ronalda... Hazard ne može u istu rečenicu sa Ronaldom, Ronaldo je klasa više

Smiješno je što uspoređuješ Hazarda i Ronalda... Hazard ne može u istu rečenicu sa Ronaldom, Ronaldo je klasa više

Neuporedjujem uopste, samo kazem da kad je neko glavni igrac ne moze odigrati 5 utakmica za redom lose, da je 5, odigrao je i vise od toga.

Ubijaju nas po netu. Chelsea pada toliko da ce uskoro naleteti na naftu

Twiter nalog Chelsea je napisao da je 3:1 i da je lopta prosla pored Courtoisa hahahha

Kaze lik ni admin twiter naloga im nije u formi

Ubise nas u svakom pogledu..

Koji raspad od ekipe.
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.