Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Group G: Chelsea 4 - 0 Maccabi T.A. (16.09. sri) [W]

8 članova je glasalo

1. 1.

• Da
      87%
      7
    • Ne, remi
      12%
      1
    • Ne, poraz
      0%
      0

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 61
  • Pregledi 7,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Zar ce fakat gurnuti Loftusa mjesto Matica?
To je recept za fail mladica, ne mozes od njega praviti novog Mikela. On treba da igra zajedno sa Maticem i Oscarom, tek u tom sistemu bi dobio najbolje od sve trojice.

Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk

Nazalost upravo je ovo uradio Mourinho. Hoce da od Loftusa napravi novog Mikela, jebo li ga on u pakac.

E jbga Wisey,i ti sve nesto pesimisticno u zadnje vrijeme.Mozda Ruben razvali veceras sto se nadam od srca.

A dobro je kako je dosad bilo, al ne mogu onog invalida Fabregasa gledati vise. Nadam se da se neki igraci mogu dokazati i ostati u sastavu protiv Arsenala.

Dobar je sastav, naravno da je Pedro zdrav bio bi u prvoj, te trebalo je Fabregasa na klupu a Matič da igra uz Rubena, ali dobro je i ovako..  Konačno pravi bekovi, Bogu hvala.

Dobar sastav, jebat ga... Bar igra Remy i Baba i Loftus.. To je najbitnije, mora se od nečeg krenut

A sta je s pedrom? Svidjaju mi se promjene al s willianom desno i loftusom s nekim cudnim zadatkom i fabregasom ovakvim kakav je, djeluje mi da ce to bit patnja opet... Ajde da pobjedimo, da vidimo kakav je baba, da se rlc malo okurazi, da se hazz probudi malo, da vidimo azpija po desnoj strani. Mnogo dobrih stvari se iz ovog moze izvuci. Ajdeee

Poslano sa mog GT-I9301I koristeći Tapatalk

Loftus pojeo prvo poluvrijeme. On i Matic bi harali zajedno u velikim utakmicama, Fabregasa protiv bunkera da dijeli pasove. Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk

Loftus tačno, daleko najbolji, u oba pravca igra, jedino što bih mu ja zamjerio je to što ovo pred kraj u 2 navrata nije šutao na gol, svaka mu čast. Ma ovaj momak mora igra skoro svaku utakmicu, ako ne u prvoj onda s klupe, kakav Mikel ba, džaba kreten uzima minute ovakvom talentu.

Loftus tačno, daleko najbolji, u oba pravca igra, jedino što bih mu ja zamjerio je to što ovo pred kraj u 2 navrata nije šutao na gol, svaka mu čast. Ma ovaj momak mora igra skoro svaku utakmicu, ako ne u prvoj onda s klupe, kakav Mikel ba, džaba kreten uzima minute ovakvom talentu.

Potpisujem.

Loftus pojeo prvo poluvrijeme. On i Matic bi harali zajedno u velikim utakmicama, Fabregasa protiv bunkera da dijeli pasove.

Sta sam reko,moze mali.Ima nesto sto mi se svidja kod njega al ne znam sta :D

Nazalost upravo je ovo uradio Mourinho. Hoce da od Loftusa napravi novog Mikela, jebo li ga on u pakac.

Dobro je pa si pogrešno procijenio. :D

RLC svakako odlično odigrao.

--> U pobedi se ne ponesi, u porazu se ne ponizi. <--

Baba dobar igrac, Loftus-Obraz dobar, za mene je igrac utakmice Azpilicueta. Kupio me svojom borbenoscu.

Kakva je to debilcina umesto da upari Loftus Cika sa Maticem,zakuca onog kilavog sporaca Fabregasa na klup.

Očekujem stručno miÅ¡ljenje i detaljniji osvrt na utakmicu ovog gospodina.

Napokon prvi clean sheet ove sezone.

Ovo neki napredak ali i protivnik nije bio po mjeri.

Baba solidan,loftus i azpilicueta odlicni,remyu bi dao priliku u napadu,dobro ce doci ova pobjeda za dalje...

Vazna pobjeda za samopouzdanje i nista vise. Protivnik nije po mjeri. Dobra stvar je takodjer sto su bili razliciti strijelci  za samopouzdanje. Najbolji su bili Lofuts Check i Fabregas.

Nije me ni ova partija nešto oduševila, rezultat nerealan. Jeste naš tim individualno daleko bolji, na tu kartu su i pobedili, ali ne treba se zavaravati da smo odigrali sjajno. Prvi gol veliki kiks golmana, drugi sumnjiv penal, treći majstorija Koste, četvrti pristojno istrčana kontra (za promenu). RLC mora više minuta definitivno da dobije u budućnosti, pri tom ne mislim protiv Walsalla samo.

Nadam se da ćemo u sličnom sastavu početi i protiv Arsenala, pre svega mislim na Babu i Cesara, da vidimo kako kako će to izgledati protiv Arsenalovih krilnih igrača koji su među najboljima u ligi.

Istina protivnik je loÅ¡, ali eto ubjedljiva je pobjeda, pa čovjek mora biti zadovoljan, jel..   

OduÅ¡evljen Rubenom, te s nestrpljenjem očekujem utakmicu kada će ponovo Azpilicueta i Baba biti bekovi.  Protiv Arsenala Ruben i Nemanja kao centralni vezni, niÅ¡ta drugo, niÅ¡ta treće. Ima da pojedu Wengerovu nejač.

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.