Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Group G: Chelsea 4 - 0 Maccabi T.A. (16.09. sri) [W]

8 članova je glasalo

1. 1.

• Da
      87%
      7
    • Ne, remi
      12%
      1
    • Ne, poraz
      0%
      0

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

champions-league-2015-2016-qualificate.j

C_116_articolo_12927_articolo.gif

Nova sezona najelitnijeg klubskog fudbalskog takmičenja je pred nama, Liga Šampiona je ponovo tu. Naš Chelsea je relativno dobro prošao po pitanju protivnika u grupi, jedina jača ekipa je Porto, dok su tu još Dinamo Kyiv i Maccabi Tel-Aviv

2015-16-UEFA-Champions-League-Draw.jpg

Prvo da se posvetimo gostujućoj ekipi koju predvodi nekadašnji menadžer Partizana i Watforda, Slaviša Jokanović, ekipa koja je napravila možemo reći malu senzaciju plasmanom u grupnu fazu, ekipa koje je autsajder grupe. Tim iz Izraela ima solidan početak sezone, pored plasmana u Ligu Šampiona i eliminacije Bazela, Jokanovi izabranici solidno igraju i u domaćem prvenstvu, 7 bodova u prva tri kola.

što se tiče domaćina, ekipe Chelsea

jose-mourinho-009.jpg?w=620&q=85&auto=fo

Najgori mogući start u novijoj istoriji nije prekinut u subotu protiv Evertona, naprotiv, agonija se produžava, kako rezultatska, tako i igračka. Poraz očajnog Njukastla protiv West Hama spriječio je pad Chelsea u opasnu zonu, ali prošlogodišnji šampion se nalazi na čak 17-om mjestu nakon prvih pet kola.

Rezultati su više nego očajni, ali to nije ono što nas najviše brine, alarmantno stanje je u samoj taktici i igri izabranika Josea Mourinha. Počevši od odbrane, koja igra amaterski, dovoljno govori činjenica, da je do sada primljeno 12 golova, Ivanović, Terry neprepoznatljivi, Cahill isto ispod svojih mogućnosti, mladi Baba Rahman još uvijek nije dobio priliku da se dokaže, možda se Jose smiluje i u srijedu započne sa njim na lijevom beku, Azpi naravno desno i stoperski dvojac Zouma-Terry(Cahill, Ivanović)

Na sredini terena ništa bolja situacija, naznake bolje igre i dizanje forme se jedino vide kod Nemanje Matića, također Pedro iz utakmice u utakmicu nosi Chelsea po bokovima, ali to je premalo za neke bolje rezultate, Oscar je nažalost van stroja, Willian hendikepiran kada je učinak u pitanju, Hazard i Fabregas, su izgleda, još uvijek na Maldivima, Bahamima, ko zna gdje, jedno je sigurno, na terenu su samo fizički prisutni, a sa onakvom igrom, bolje da sjednu malo i na klupu, ne bi nam škodilo. Mladi Kenedy i Ruben Loftus-Cheek, možda dobiju šansu i od prve minute, barem jedan od njih, da se stavi doznanja našim all-star igračima da je krajnje vrijeme da pokrenu svoje dupe i da ozbiljno zaigraju.Diego Costa je jop jedan u nizu koji se uklopio, u sivilo na početku sezone, samo jedan gol za sada na početku sezone, da li će ga Mourinho čuvati za Arsenal i šansu dati Remy-u ili Falca-u, ostaje da vidimo.

RECENT FORM

CHELSEA

34b0b19e595c57eca67fae36bfcd2399.jpg

MACCABI

415033b7b2f85a6325c3227cdaa89ec4.jpg

Uvod: Kun Aguer0

• Odgovori 61
  • Pregledi 7,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Napišem sve i sačuvam kad kuraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaac. Nešto se tako sa vremena na vrijeme pojebe pa umjesto slova š stoji neki scaron kurac i na kraju svakog reda <p> i onda se jebi i ispravljaj. Jebem ti boga u pičku kad sam puko ovaj napaćeni laptop šakom pola slova mi je ispalo, f5 više nemam t sam mora zalijepiti pa sad upirem ko konj kad ga moram pritisnuti, jebem ti hljeb u pičku da ti jebem, jebo vas makabi ako ih ne dobijete 4:0 vješajte se za muda odma jebo vam Isus mater u pičku

Ovo za nas nije prvo kolo grupne faze Lige Prvaka već još jedan u nizu pokušaja da se dođe do bilo čega što se zove pobjeda.

Više nije bitno ni protiv koga igramo, jer razlike nema, protivnici nas iz utakmice u utakmicu kantaju kako hoće, jedino što naši rade to je da misle da zaslužuju više dok naš trener daje izjave kao da imamo +11 u odnosu na City.

Očekujem opet isti kurac od sastava.

Oscar će se vratiti u sastav Chelseaja za njihovu sutrašnju utakmicu protiv Maccabi Tel-Aviva, ali Mourinhu na raspolaganju neće biti Falcao zbog povrede koju je zadobio na treningu.

Portugalac je potvrdio da će Oscar biti u konkurenciji za sutrašnju utakmicu, iako se nije u potpunosti oporavio od nedavne ozljede.

U konkurenciji za utakmicu će biti i Rahman Baba, te se očekuje da će sutra zabilježiti svoj debi za klub. 'Oscar je spreman, ali ne u vrhunskoj kondiciji. Ali, igrat će sutra. Biće mi na raspolaganju', rekao je Portugalac.

Ramires, koji je van terena već mjesec dana, takođe je trenirao sa ostatkom ekipe, i od njega se očekuje da će Mourinhu biti na raspolaganju.

Falcao je, u međuvremenu, zadobio ozljedu zbog koje će propustiti sutrašnju utakmicu, ali se ne očekuje da će dugo biti van terena. 'Falcao ima mali problem sa tetivom. Propustit će samo ovu utakmicu', kaže Mourinho.

Source: http://chelseabalkan.com/index.php/201509155438/vijesti/izjave-i-intervjui/mourinho-otkrio-ko-mu-nece-biti-na-raspolaganju-za-sutrasnju-utakmicu.html

Nek nas se Evropa ponovo plaši...
Ova utakmica je jedina šansa da se klub trgne pred Arsenal. PL je druga dimenzija, ali kiks protiv nekog tamo Makabija...

Napišem sve i sačuvam kad kuraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaac. Nešto se tako sa vremena na vrijeme pojebe pa umjesto slova š stoji neki scaron kurac i na kraju svakog reda <p> i onda se jebi i ispravljaj. Jebem ti boga u pičku kad sam puko ovaj napaćeni laptop šakom pola slova mi je ispalo, f5 više nemam t sam mora zalijepiti pa sad upirem ko konj kad ga moram pritisnuti, jebem ti hljeb u pičku da ti jebem, jebo vas makabi ako ih ne dobijete 4:0 vješajte se za muda odma jebo vam Isus mater u pičku

Samo da znas to je sve do foruma, zato udari relu sakom kada ga vidis :D

Popraviiiii forum relo :D

Navodno ali navodno izostaju Bane, Fabregas i Kosta.
U tom, malo verovatnom scenariju, najbolja rešenja su Matić i Oskar na sredini, a Kenedi ispred. Sirov je on, i to debelo, ali utakmica je za igrača takvih karakteristika.
Makabi je rival po mer za takav vid promene.

Nema ništa od toga, al ajd sad....

Koji god da igraci izadju na teren, puna podrska od mene! Vreme je da prekinemo krizu. COME ON CHELSEA!

Begović

Azpilicueta - Zouma - Cahill - Baba

RLC - Matić

Pedro - Oscar -Hazard

Remy

Jedna od 3-4 promena koje sam napravio da se ostvari i biće ok, izjavio je Murinjo da će Baba igrati, al znajući njega, možda ga ubaci u 80+. Falcao je navodno out.

Remy i rlc jel to toliko tesko odraditi. Costu malo ohladiti, rlca ko mladu nadu gurati, protivnik mjera. Ne znam, sva nasa politika pada kad vidis postavu prije tekme. Nit idu na hladjenje penzioneri nit se guraju mladi igraci. Ko se ba sprda s nama koji kurac

Poslano sa mog GT-I9301I koristeći Tapatalk

Ni Matić, umjesto njega RLC od prve minute (Daily Mail)

Kakva je to debilcina umesto da upari Loftus Cika sa Maticem,zakuca onog kilavog sporaca Fabregasa na klup.

Spominje se i da će Pedro na odmor.

Sada se vidi koliki je hendikep što nije doveden taj četvrti štoper. Dvojac koji je prošle sezone držao odbranu je potpuno van forme. Ostaju ništa bolji Kajhil i Zuma, koji ipak nije tako pouzdan, kako se očekivalo. To će možda i proći večeras, ali ako kapiteni ne podignu nivo igre, ugasili smo.
Zar ce fakat gurnuti Loftusa mjesto Matica?
To je recept za fail mladica, ne mozes od njega praviti novog Mikela. On treba da igra zajedno sa Maticem i Oscarom, tek u tom sistemu bi dobio najbolje od sve trojice.

Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk

Najbolji stoperski dvojac bi bio Tery-Cahil. Proslo utakmicu protiv Evertona Zouma je imao puno gresaka.

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.