Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Community Shield: Arsenal 1 - 0 Chelsea (02.08. ned) [L]

Community Shield : Arsenal vs. Chelsea (02.08. ned) 16 članova je glasalo

1. 1.

• Pobjeda Chelseaja, leže nam u svako doba
      46%
      7
    • Poraz, ako Ä?e nas nekada pobjediti neka to bude sada
      53%
      8

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 89
  • Pregledi 5,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Slazem se.Pa idealno od Murinja bi bilo da izmiksa sastav,bar 5-6 igraca.Imas win-win situaciju.Pobjedem bi dotukao Wengera al bas,porazom ima alibi :D

• Autor

Koliko god je ova utakmica kao što Mourinho kaže na granici između prijateljske i takmičarske, jbt nema šanse da igramo protiv Arsenala a da čovjek može biti ravnodušan..

Mi u prošlosti i nismo bili majstori za Community Shield, valjda se protivnici više napale na utakmicu, ko će ga znati.

Valjda ih ponovo pobjedimo uz već standardne sastojke i začine :D

Moses ili Oscar igrači odluke, pazite šta sam vam rekao. :D

Hahaha pazi diabole jest se nafuro,moramo naci kakav lokal dje se smije hljeb psovati :D

Vodi ga Hamco u Sagitarius taj je najskuplji lokal koji ja poznajem.

Meni su pobjede protiv Arsenala najdraze, još bih volio da im uvalimo minimalno 3-4 gola, ono nagovještaj za pocetak novi sezone i uz to da ušutkamo navijače Arsenala, imam pajdu koji je strastveni navijac istog, steta sto ova utakmica nije nekad kasnije kad je faks

Meni su pobjede protiv Arsenala najdraze, još bih volio da im uvalimo minimalno 3-4 gola, ono nagovještaj za pocetak novi sezone i uz to da ušutkamo navijače Arsenala, imam pajdu koji je strastveni navijac istog, steta sto ova utakmica nije nekad kasnije kad je faks

Najjace utakmice i najveci derbi je protiv Liverpula.

• Autor

Oni će biti više napaljeni od nas na ovu utakmicu i pobjedit će nas, baš kao što je to bio slučaj prošle godine kada je City igrao preko kurca a Arsenal dušu dao.

Ali opet jedva čekam utakmicu, nisam pošteno gledao Chelsea još od kraja prošle sezone, na ovim pripremama sve neke ludačke satnice utakmica.

Molim gospodina Cecha da ako je nekako moguće da nas poštedi providne patetike.

Hajdeeeeeee :sal:

• Autor

Kao da gledam nastavak drugog dijela prošle sezone, znači kao da je 39. kolo, bez ideje bez konkretne prilike..

Nadao sam se da možemo više.

Igramo presporo, bekovi su katastrofa,Ivanovic tri puta centrira u igraca a Azpilicueta od samog pocetka puse na njegovoj strani. Ocekujem Oscara I Falca odmah na pocetku da udju u igru.
  • Autor

Isti problemi kao i u drugom dijelu prošle sezone, znači ni jedan jedini problem nije rješen, pasivna igra bez konkretnog učinka, ako Hazard ne igra nema ni gola. Ja se još nadam da možemo napuniti onog papka na golu, a mi za cijelu utakmicu uputili jedan kršten šut i to Oscara iz slobodnog udarca. Nema oslobađanja, nema stvaranja praznog prostora, već nam je konstantno protivnik za vratom

Pročitani smo ko upustvo za upotrebu na kesici supe

Naravno mi ćemo se sakrivati iza riječi BALANS, lako se izgovara a i dobro zvuči.

Nastavak od onih izdanja iz drugog dijela prošle sezone. Već sam dosadio i sam sebi koliko puta ponovih da je ova igra pročitana, al kurac očekujem sad one jebače da nam pričaju ponovo kako smo igrali tako jer smo morali.

Ovo je igra pojedinaca postala, sistem je tanak, strane nisu izbalansirane, puno ovisimo o nekim igračima, nema širine u igri i prodora, ide se na silu sve.. Pa jbt čak smo od zaostalog Wengera dobili lekciju u igri.

Propustili smo dva zicera, moglo je ladno da bude rezultat u našu korist, ali eto, nije me Arsenal danas nešto oduševio.

Što se nas tiče, ovo je bilo opet jalovo, nije me podsetilo na partije iz prošle sezone, nego na partije iz 13/14, ekipa deluje mnogo ležerno, pričaju kako gore od želje da se dokažu i osećaju glad za trofejima, ali to se nije dalo primetiti na terenu. Napad zakazao opet, a odbrana je propuh, napadi preko bekova retko daju rezultate. Mora nešto da se menja, inače odbranu titule možemo samo da sanjamo, o LŠ da ne pričam.

Ljudi nema igre,nisam  video ekipu u Evropi da zadnja linija toliko drzi loptu u svojim nogama i vraca golamnu,sistem igre je za kurac jako malo se igra kroz sredinu mi smo jedina ekipa kojam su bekovi krila u sistemu igre...Ono sto je najgore od svega sto ekipa igra bez presinga i Simeone sa Atletikom igra defanzivno ali vrse presing 90.minuta..Ova sezona bi mogla biti kosmarna i mucna daj boze da gresim.

Kakva Liga prvaka. Ne budite ludi. Jednom se desila sretna 2012-ta za nas i neće više nikad. Ako želimo LP osvojiti treba imati IGRU i KVALITET za to. S raznoraznim Ramiresima na krilu, Mosesima, Cuadradima, Oscarima, Willianima i sličnim mi nemamo tu šta tražiti pored jedne Barcelone koja s triom Messi - Suarez - Neymar predstavlja doslovno svemirski brod klase Galaxy za nas. I tu sva priča mora stati.

Što se tiče današnje igre duboko sam razočaran. Kao da nije bilo ljeta. Kao da je sezona jučer završila, a mi nastavili gdje smo stali - stagnirati. Igra nam je dosadna, neinovativna, a postala je i bezopasna. Čak nas je i Wenger neutralizirao. Sve vam je jasno.

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.