Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Asmir Begović (2015-2017, 33 nastupa)

35 članova je glasalo

1. 1.

• Ponos BoÅ¡njaka i svjetskog ummeta
      8%
      2
    • Ponos BoÅ¡njaka i Chelseaja
      20%
      5
    • Ponos BoÅ¡njaka, svjetskog ummeta, Chelseaja i svih drugih biÄ?a
      72%
      18

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Autor

Izbacit ga iz prve može ako Courtois stane Mourinhu na žulj. Ako ga nije izbacio Čech kojeg je Mourinho i doveo u Chelsea i s kojim je toliko toga osvojio, onda neće ni Begović. Courtois je naša jedinica i jedini igrač u ekipi pored Edena koji ima zagarantovano mjesto bez obzira na sve.

• Odgovori 446
  • Pregledi 30,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

• Autor

Pa upravo zato što je imao povjerenje Mourinha i kad je primio gol sa 60 metara, pa par golova kroz uši. To je Mourinho, kad mu se neki igrač sviđa ima da igra.

Ma ko jebe kurtonju, Asmir je isto tako golmancina i zasto ga ne bi uz malo srece skinuo s gola

Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk

Sto da ne, Begovic ima kvalitet da brani za bilo koji veliki klub kao prvi golman i to bez problema
A zna se i da ga je Chelsea prije nekolilo godina htio dovesti, prije kurtona su ga pikirali za Cechovog nasljednika..

Ne kazem da ce tako biti ali nije nemoguce. Iste su sanse i da Falcao skine Costu s prvog napadaca.
A kurton daleko od toga da je ulivao sigurnost prosle godine, cak naprotiv bolji golman od njega je sjedio na klupi i otisao radi buducnosti

Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk

Begović da skine Courtoisa sa mjesta prvog golmana. #-o

Hajde ljudi budite realni, i sam taj Begović zna da će biti rezerva i vjerovatno je dobio obećanje da će braniti u Kup takmičenjima.

Begović da skine Courtoisa sa mjesta prvog golmana. #-o

Hajde ljudi budite realni, i sam taj Begović zna da će biti rezerva i vjerovatno je dobio obećanje da će braniti u Kup takmičenjima.

Pa realni smo svi. Što je Čech otišao iz Chelseaja? Otišao jer nije bio zadovoljan minutažom, jer je svjestan da je jedan od pet najboljih golmana na svijetu i nije želio sjediti na klupi. A ionako je branio puuno više nego što bi prosječan rezervni golman branio. I to sve zato što Mou ima respekta prema njemu, što je toliko dobar, što je legenda kluba i što se znalo da će ići. Dolazi Begović koji će braniti u ligu kupu, eventualno koje kolo FA kupa ali to je upitno. Courtois je uz Neuera najbolji golman svijeta. Ja samo ne znam čemu se nada Wisey. A i ne znam gdje je Begoviću pamet ako je istinski želio napredak u karijeri. BH reprezentativcima izgleda želja uhljebit se na klupi, primati novce i ništa ne raditi. Ne napreduje se tako.

Bravo Asmire !!! I steta za Asmira sto ce propast :P Ne moze se covjek izjasnit, nit ti je drago nit ti je zao, jer uzece pare, naigrat se nece...

Pa realni smo svi. Što je Čech otišao iz Chelseaja? Otišao jer nije bio zadovoljan minutažom, jer je svjestan da je jedan od pet najboljih golmana na svijetu i nije želio sjediti na klupi. A ionako je branio puuno više nego što bi prosječan rezervni golman branio. I to sve zato što Mou ima respekta prema njemu, što je toliko dobar, što je legenda kluba i što se znalo da će ići. Dolazi Begović koji će braniti u ligu kupu, eventualno koje kolo FA kupa ali to je upitno. Courtois je uz Neuera najbolji golman svijeta. Ja samo ne znam čemu se nada Wisey. A i ne znam gdje je Begoviću pamet ako je istinski želio napredak u karijeri. BH reprezentativcima izgleda želja uhljebit se na klupi, primati novce i ništa ne raditi. Ne napreduje se tako.

Pare i trofeji tj. titule.Mnogi bi govna jeli za te pare a ne sjedili na klupi.

Ne kapiram kakvih  41 nastup Ceha i kakvih  67 za Begovica ? Najgorih Cehovih i najboljih Begovicevih :D ? Kakva glupost od statistike.

Svi nastupi u PL u posljednje 2 sezone kme kme i2 na aparatima kmeeeeeeeeeeeee

Pa jbt ovo je presmijesna statistika a ti jos smjesniji kad se palis na nju

Naravno da ce Ceh da ima manje uspjesnih odbrana, kad ima 26 utakmica manje i ima zvijeri ispred sebe, a ovaj brani za mrtvi Stouk, takodje ista stvar i sa  uspjesnim hvatanjima.

Asmir Begovic je golmančina, zaslužuje da brani u prvoj postavi Reala, a ne da grije klupu, ali šta je tu je, meni je drago da imamo opet dobrog drugog golmana.

Dobrodošao.

• Autor

Pa jbt ovo je presmijesna statistika a ti jos smjesniji kad se palis na nju

Naravno da ce Ceh da ima manje uspjesnih odbrana, kad ima 26 utakmica manje i ima zvijeri ispred sebe, a ovaj brani za mrtvi Stouk, takodje ista stvar i sa  uspjesnim hvatanjima.

Izračunaš postotak i vidiš da je opet statistika na Begovićevoj strani.

PIŠAJ PO SIROTINJI OPAAAAA

Nastupi                 Clean Sheetovi        Postotak Clean Sheetova

Z88eIFZ.png
98zPzX4.png

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.