Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 37 : WBA 3 - 0 Chelsea (18.05. pon) [0]

Matchday 37 : WBA vs. Chelsea (18.05. pon) [21:00h] 10 članova je glasalo

1. 1.

• Da
      100%
      9
    • Ne
      0%
      0

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Nije maltene, nego se jebu mame. I trebaju da se jebu mame. Dobiješ 150 hiljada funti sedmično, ima da pojedeš travu i na treningu. 

A Mourinho ga može podudlat samo našim navijačima, nisu mu valjali prije a sad bi im lizao guzu malo kad je izgubio. Razlika u klasi njega i njih.

I posle ti nekome pričaš "tipičan Balkanac" zato što kaže da je Đeko prosečan...

Bože sačuvaj, ne mogu da verujem da ovo pišeš, mada si i ranije imao tragikomične ispade.

• Odgovori 59
  • Pregledi 5,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Ja se nimalo nisam nervirao.Gledao tekmu radi reda,i ja se slazem da mu bespotrebno igraju Hazard,Costa,Fabregas i ostali prvotimci neka ubaci ove mladje pa nek guve 8-0 ali neka igraju.RLC-odlican danas povukao par puta ali vidi se da jos nema slobodu kada krene naprijed nadam se da ce i to doci sa vremenom.Kako stvari stoje jedino on ima sansu da izgradi karijeru u Chelsea jer mu mourinho daje minute(iako je kraj sezone ipak je to mourinho)

Imamo igrača manje zbog gluposti koju je napravio Fabregas, a svemu je prethodila glupost Coste, koji u potpuno nebitnoj utakmici još jednom dokazuje da čovjek može otići iz prašume, ali prašuma nikada ne može iz čovjeka.

Moze covek otici sa Balkana (a ponekad i ne moze), ali Balkan nikad iz coveka.

I posle ti nekome pričaš "tipičan Balkanac" zato što kaže da je Đeko prosečan...

Bože sačuvaj, ne mogu da verujem da ovo pišeš, mada si i ranije imao tragikomične ispade.

Pojasni kakve veze ima sad ta izjava s bilo čim što sam ja pisao.

Ako išta, prosječnom Balkancu ne smeta ovo večeras. 

Pojasni kakve veze ima sad ta izjava s bilo čim što sam ja pisao.

Ako išta, prosječnom Balkancu ne smeta ovo večeras. 

Mislim da si pametniji od toga, nema potrebe da ti objašnjavam.

Onda su tribine bile pune prosečnih Balkanaca xexe.

https://twitter.com/ChelseaFC/status/600413389979033600

POSVEĆENO :*****

Jedina utakmica koju sam propustio ove sezone.I haman sam pogodio kad da ne gledam.Zar je moguce da smo ovoliko izgubili?Jesu li nas ljudi rasuli igrom ili je rezultat nepravedan?I nije mi jasno koji kurac pa maltene najjaca postava?

Takodjer previse se pljuje po Murinju i igracima u ovim komentarima,pretjerano je taman i da smo 10:0 izgubili.

Čovjek (Wisey) jednostavno nije uživao u utakmici. Ne doživljava utakmice kao vi. Nije mu svejedno za poraz kao vama. Nije mu svejedno što su igrali igrači koji nisu trebali igrati U POTPUNO NEVAŽNOJ UTAKMICI. 

Jedino je Murinju ova utakmica bila važna iz nekog nama nepoznatog razloga.

Posljednje dvije utakmice su trebale biti opuštene, trening utakmice za igrače koji nisu igrali a posebno za mlade.

Solanke je morao biti nagrađen za odličnu sezonu u mlađim kategorijama.

da ga jebem,meni se nekako kroz maglu čini i da mi nismo baš nešto loše igrali

WBA se bukvalno nije video na terenu

utakmicu obeležili nastupi Koste i fabregasa

sjebaše nas u našem stilu,rutinski 

pa sad bas gledam na stranici Troll football sljedece:

11146621_1437687889604756_20684121411682

a nije baš tako bilo,ovo je očito pravio kakav hejter čelzija il murinja koji nije ni gledao utakmicu 

nego,što li i ja branim sad nekog od trol stranice  :D

videlo se jednostavno da igrači nisu bili motivisani

Azar se trgo bogami tek posle crvenog kartana,za Remija neću da grešim,pokušavao je nešto,Matić igra u prvu,RLC nešto slično kao prošlu utakmicu samo sad je imao malo više prostora tako da je nanizao par igrača WBA bez problema,lepo prenosio loptu al dodavao mahom na sigurno sve

Berahinjo zabio lep gol,čudi me da Kurta nije skinuo tu loptu nego ajd

rekoh već ,u centru pažnje Kosta koji bez potrebe napravi gužvu i Fabregas iz čista mira napuca loptu u njihovog igrača,ono kako dete neko

posle smo uglavnom imali inicijativu,mogli čak i da izjednačimo da smo imali malo sreće dok je WBA imao danas što se kaže 3 od 3 

totalno Kurta nezainteresovan bar sam tako imao dojam da bi u suprotnom odbranio one šuteve al ajd sad

šteta i za te klince jer kad su ušli,manje više bio raspad sistema plus Kvadrado vidi se da ima želje al kad ti pola tima pogubljeno ne možeš ti sam nešto da promeniš tek tako

baš sam hteo da vidim kako bi to funkcionisali sa Matićem i RLC te Fabgregasom ali AVAJ otišlo sve u kurac  :D  posle se razbila koncepcija ako je i bilo  :D

Fabregasu će sad žena produdlati kitu i zabole ga za nas

Mourinho izjavio da su za ovu igru krivi United, Arsenal i City zato sto su dopustili da osvojimo rano prvenstvo. Izjavio je da bi pobednici trebali odmah po osvajanju otici na odmor, a ne sa igraju revijalne utakmice, a vec su na odmoru. Nema motiva, nema volje.

Nisam se nesto puno iznervirao. Neki potezi su obelezili utakmicu.. igrac manje, manjak motiva i eto ga. Trebao je dati priliku klincima da igraju i rezervama.. ali nije. jos ovo da otaljigamo i odmor, transfer period i sklapanje tima za sledecu sezonu.

Igrali su klinci kao što je obećao, to što su neki očekivali da će svi odigrati 90 minuta je drugi problem. :D

Ma sta se nervirate sampioni smo, ova tekma je tebala da bude nebitna i nama i igracima. Jedino sto je Murinjo napravio gresku sto nije pustio prvotimce da odmaraju a umesto njih da ubaci jos vise klinaca i igraca koji su manje igrali, ali kazem zabole me i za rezultat i za igru. Sto se mene tice mozemo da izgubimo 5-0 od Sanderlenda sledeci vikend imali smo dobre rezultate kad je bilo najpotrebnije tako da sad mozemo da ladimo jaja i mi i igraci i Murinjo...

• Autor

Jedina utakmica koju sam propustio ove sezone.I haman sam pogodio kad da ne gledam.Zar je moguce da smo ovoliko izgubili?Jesu li nas ljudi rasuli igrom ili je rezultat nepravedan?I nije mi jasno koji kurac pa maltene najjaca postava?

Takodjer previse se pljuje po Murinju i igracima u ovim komentarima,pretjerano je taman i da smo 10:0 izgubili.

U većini utakmice smo držali loptu i diktirali tempo, WBA nas nije nadigrao već su ljudi imali jednu od onih utakmica kada ulazi sve što šutneš na  gol, niti su nas sabili nekom svojom igrom niti su nas nadigrali na terenu, jednostavno imali su noć brutalne realizacije, da večeras opet igramo sa njima vjerovatno nam ne bi dali 3 gola ni za 3 dana. Problem je što ovde neki ne mogu shvatiti da su naši već na odmoru, ljudi ne treniraju uopšte, sve dane između utakmica imaju slobodno, ekipu koja par kola prije kraja osvoji titulu je teško motivisat jer je cilj ispunjen, pogledaj šta se dešava Bayernu koji je toliko dominantan u Bundes Ligi. To ti je isto kao kad odeš na matursku ekskurziju i neko ti daje da radiš zadatke iz matematike..

To da se pljuje po igračima i Mourinhu je DNK ovog foruma, da smo osvojili 12 titula ove sezone neki bi opet pljuvali po svemu što je urađeno, sinoć kada sam ušao na forum nisam mogao da vjerujem koliko se omalovažava titula koja je osvojena, titulu koju smo čekali 5 godina je spuštena na nivo osvajanja Emirates Kupa. Posle se kao žalimo što nas prozivaju neki navijači rivala da smo plastika, pa nije ni čudo, da recimo navijač Uniteda uleti ovde kod nas i vidi šta se piše čovjek bi uzeo kokice i nastavio se smijati glupostima i omalovažavanju titule, nama niko sa strane nije potreban da omalovažava uspjeh Chelseaja mi to sami radimo. Nije mi jasno kako neko može pogaziti sve ono što su uradili igrači kroz sezonu i da sere po tituli koja je osvojena, mene bi bilo sramota...

ovo se sad izvrću reči,niko ništa sinoć nije reko za titulu nego za pristup utakmici

ako već Kosta ima povredu,većina tima dobila odmor šta ih koj kurac trpaš na teren kad utakmica nema nikakav značaj posle ti kriv djavo kad te Toni jebani Pulis počisti sa 3:0

Nije problem ni u rezultatu,mogli smo i da izgubimo sa 15:0 ,jebe mi se za to,al bar stavi Kvadrada na teren od prve minute,daj priliku ljudima da osete prem

a ne jebanog Fabregasa koji se ponaša ko raspuštena banda,ono što je on juče napravio je vrhunac neprofesionalnosti

i na kraju ono licemerno uvlačenje u guzicu navijačima koje je kritikovao u onom delu sezone kad nam je Siti disao za vratom

ovo se sad izvrću reči,niko ništa sinoć nije reko za titulu nego za pristup utakmici

A poraz želim jer će uraditi isto, zato je zaslužio da mu se poseru ljudi u tu titulu onako kulturno.

Gledate ono kao uvlačenje navijačima u guzicu, vau. Nema on razloga da im se uvlači, nije on konobar, oni ga obožavaju i nikad nisam čuo bolje navijanje u Engleskoj, domaći se nisu čuli tokom 90 minuta. Al eto, licemerni Murinjo se uvlači navijačima u guzicu lol.

Smešno je više kako se nakon svakog poraza pljuje svaka sitnica.

• Autor

Hajde navedite samo jedan jedini razlog zašto bi se Mourinho uvlačio u guzicu navijačima Chelseaja?

Mourinho kada je kritikovao atmosferu na Bridgeu i to sa razlogom navijači su skandirali njegovo ime, i sada kao Mourinho se uvlači u guzicu navijačima Chelsea hajde nemoj te biti smješni, ako neko nema potrebe da se uvlači onda je to Mourinho. Čovjek normalno izašao na teren da pozdravi navijače koji su došli na gostovanje u raspoloženju osvajanje titule i to mu se uzima za zlo, pa znate li šta bi navijači nekih drugih klubova dali da mogu vidjeti onakvu sliku.

Na kraju će ispasti da je ekipa osvojila titulu kako bi se uvlačila navijačima u guzicu.

Jbt šta čovjek sve može pročitati...

bolji njega tuki za navijače,tad ih je kritikovao jer je tako prikrivao prave probleme za "loše" rezultate isto kao što to sad radi kad ih pozdravlja

prošli put se smorio polovinom treće sezone,baš da vidim kolko će sad izdržati ,ako neke stvari ne promeni napustiće nas laganim hodom

Ma pusti chiba, to znaju samo kontru udariti, preuveličati i opaliti neki sarkazam jer sam u pravu za sve ono što sam napisao 100%. Pa onda izvrću riječi, šupljiraju da ne znam proslaviti titulu, da ne znam uživati... Al ono puca mi pravo k. :D

Murinjo je ''vredjao'' domace navijace jer su debili(kao i vecina navijaca u PL) i nisu pruzali podrsku kad je bilo najpotrebnije, a juce juce je pozdravio nase gostujuce navijace koji su mozda i najbolji u ligi i u mnogo tekmi su bili glasniji od navijaca ekipe protiv koje igramo. E sad sto se ovde generalizuje pa ce jos ispasti da je Murinjo vredjao sve navijaca Celsija u Engleskoj i van nje kao i svakog ko je ikad gotivio Celsi...

prošli put se smorio polovinom treće sezone,baš da vidim kolko će sad izdržati ,ako neke stvari ne promeni napustiće nas laganim hodom

Ma najbolje da on ode pa da napadamo titule u PL i LS sa Gvardiolom na klupi i Dzekom i sa ko zna jos kim u timu

Ma pusti chiba, to znaju samo kontru udariti, preuveličati i opaliti neki sarkazam jer sam u pravu za sve ono što sam napisao 100%.

Dadada, ti psuješ trenera, vređaš  igrače koji su bili ključni u borbi za titulu, a mi preuveličavamo, u pravu si 100%, bravo majstore.

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.