Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 37 : WBA 3 - 0 Chelsea (18.05. pon) [0]

Matchday 37 : WBA vs. Chelsea (18.05. pon) [21:00h] 10 članova je glasalo

1. 1.

• Da
      100%
      9
    • Ne
      0%
      0

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

zNXyCoT.png

U okviru 37. kola lider tabele i već novi prvak Premier Lige Chelsea gostuje protiv West Bromwich Albiona na Hawthronsu. Utakmica bez bilo kakvog značaja i za WBA i za goste iz Lonodna, postavljeni ciljevi su već ostvareni, WBAje obezbijedio opstanak, dok je Chelsea osvojio novu titulu prvaka Engleske. Odluka sezone za ekipu sa Hawthronsa bila je dovođenje Tonya Pulisa na mjesto trenera, čovjeka koji je doktorirao na spašavanju klubova od ispadanja, to je uradio i sa WBA. Bodovi spasa su na vrijeme osvojeni tako da WBA nema nikakvih problema u finišu sezone, takođe forma u posljednje vrijeme i dalje je na zavidnom nivou a kao „šlag na tortu“ došla je pobjeda na Old Traffordu. U posljednje 4 utakmice WBA je bez poraza uz 8 osvojenih bodova, ipak forma kod kuće nije tako sjajna jer na Hawthronsu nisu pobjedili u posljednje 3 utakmice. Sa druge strane Chelsea već neko vrijeme slavi titulu, tri kola prije kraja sezone titula je i matematički potvrđena tako da „Plavci“ u slavljeničkom raspoloženju igraju u finišu sezone. Jose Mourinho i njegovi igrači konačno mogu odahnuti i dati sebi malo prostora za opušteno raspoloženje dok čekaju dodjelu trofeja na Stamford Bridgeu u posljednje kolu. Chelsea u Premier Ligi nije izgubio od prvog dana Nove Godine tako da njihovi rezultati nikada nisu dolazili u pitanje, u prošlom kolu „Plavci“ su remizirali sa Liverpoolom. Chelsea ima više uspjeha u međusobnim mečevima protiv WBA, ipak podatak koji ide u prilog domaćinu je da Chelsea na posljednja 3 gostovanja Hawthronsu nije pobjedio. Bilo kako bilo, utakmica bez imerativa rezultata i sa jedne i sa druge strane, prilika da Tony Pulis i Jose Mourinho isprobaju neke nove kombinacije na terenu.

>MEĐUSOBNE UTAKMICE<

h8nGQ9s.png

C9rQbY7.png

>FORMA<

OehZfhF.png

RCvtFti.png

>POSLJEDNJA MEĐUSOBNA UTAKMICA NA HAWTHRONSU<

dAXocur.png

>TIMSKA STATISTIKA<

hLDYonQ.png

JFgYEi9.png

>WBA<

2JaVxNf.png

>CHELSEA<

PqCmUPD.png

>OÄŒEKIVANI POÄŒETNI SASTAVI<

9zAcATh.png

>POVREDE/SUSPENZIJE/IZOSTANCI<

8p0JuqC.png

>SUDIJA<

DNyautq.png

U posljedenje 3 utakmice kada je Jones bio sudija Chelsea ima 3 pobjede.

PREVIEW: King Chelsea

• Odgovori 59
  • Pregledi 5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

• Autor

Malo je anketa glupa, jer je najavljeno za Izzya i Akea da ce igrati, pa je nelogicno pitanje :D Bolje da je bilo, hoce li dobiti vise od 45 minuta :D

Jbg, bio sam u gužvi i to sam nekako sklopio, nisam uopšte razmišljao o tome ko je najavljen :D

Ocekujem Cuadrada,Rlc i Solanke/Brown u pocetnih 11.Takodjer Cech,Zouma,Ake,Luis b. mogli zaigrati po mom misljenju.Rezultat je nebitan samo da akademci pokazu sta znaju

Rekao Murinjo da ce Ake i RLC poceti u prvoj postavi.Za Izzija je rekao da vjerovatno nece zapoceti utakmicu ali da ce igrati sigurno jer je to njegov bivsi klub i da mu to zadovoljstvo da zaigra u Premier ligi protiv bas tog kluba nece uskratiti.

Loftus-Cheek, Ake, Brown, Solanke, neka bar dvojica budu u prvoj postavi..

Samo znam da bi bio malo glup potez ako bi Costa bio u početnih 11.

Rekao Murinjo da ce Ake i RLC poceti u prvoj postavi. Za Izzija je rekao da vjerovatno nece zapoceti utakmicu ali da ce igrati sigurno jer je to njegov bivsi klub i da mu to zadovoljstvo da zaigra u Premier ligi protiv bas tog kluba nece uskratiti.

Dovoljno je citirati i ništa ne napisati.

Imamo igrača manje zbog gluposti koju je napravio Fabregas, a svemu je prethodila glupost Coste, koji u potpuno nebitnoj utakmici još jednom dokazuje da čovjek može otići iz prašume, ali prašuma nikada ne može iz čovjeka.

Evo da i ja citiram objavu s Facebooka... Točno. Glupost Fabregasa, kojoj je prethodila glupost Coste, a najveću od svih gluposti je napravila konjusina od trenera kojem u POTPUNO NEBITNOJ UTAKMICI igra 7-8 igrača koji se tu uopće nisu trebali pojaviti ni u svlačionici, a kamoli na terenu. I onda se jasno desi to da ti Fabregas popuši crveni karton, da ti Costa riskira novu ozljedu itd.

Da ima imalo mozga u glavi stavio bi danas na gol Cecha koji se mogao lijepo oprostiti od kluba u zadnja 3 kola. Stavio bi u igru uz Loftus-Cheeka joÅ¡ i Christiansena, Luisa, Akea, Zoumu, Oscara, Obi Mikela, Cuadrada, Remya, Browna i ispao bi faca, a ovako je samo ispao glup i doživio nepotrebnu blamažu... 

I ono što najviše boli, takvom lakoćom se razjebe niz od 20 utakmica bez poraza...

• Autor

Teško je bilo i očekivati nešto bolje kada igrači između utakmica imaju po 5 dana odmora, mozak i noge već davno na odmoru, prosto izgubila se radna atmosfera.

Nije mi teško pao ovaj poraz, gledao sam u tv ko tele u šarena vrata, što bi se ja potresao ako se vidi da se samo čeka podizanje trofeja i da su igrači na ovu utakmicu došli iz japanki.

WBA iskoristio trenutak i ubio nas ko rasadu, rezultat i nije toliko realan ali eto nek bude.

Costa nije ni trebao igrati, baš kao ni Fabregas , Hazard, Matić itd. crveni smo popušili baš glupo, gužva i tenzija bez potrebe.

Na stadionu svi navijači sve vreme pevaju, briga ih za poraz, posle utakmice ih Murinjo i navijači pozdravili, a oni su i dalje aplaudirali.

A ovde se maltene jebu mame.

Razlika u klasi. #BalkanKonza

Cudna tekma i to je sve sto cu reci.

Steta sto nije vise klinaca igralo, kad smo vec pukli 3 komada... Jedino to, a ostalo je nebitno.

Ovde neki reaguju kao da smo ispustili titulu :D

Uređeno , autor izmjene: UziceCFC

Na stadionu svi navijači sve vreme pevaju, briga ih za poraz, posle utakmice ih Murinjo i navijači pozdravili, a oni su i dalje aplaudirali.

A ovde se maltene jebu mame.

Razlika u klasi. #BalkanKonza

Nije maltene, nego se jebu mame. I trebaju da se jebu mame. DobijeÅ¡ 150 hiljada funti sedmično, ima da pojedeÅ¡ travu i na treningu. 

A Mourinho ga može podudlat samo našim navijačima, nisu mu valjali prije a sad bi im lizao guzu malo kad je izgubio. Razlika u klasi njega i njih.

• Autor

Treba vidit sa ovim FA koja je procedura za pokretanje postupka za vraćanje titule savezu, mislim da treba izjava svakog igrača, ali nisam siguran.

Ko spominje titulu? To je iza nas već, šta vi znate jesam li ja uživao u tituli ili nisam.. To je prošlost, svaka utakmica se igra za sebe.

Nadam se da će se Sunderland posrati u ćejf tako što će pobijediti portugalskog stručnjaka koji će opet izvesti najjači sastav u zadnjoj utakmici. Molim Boga samo da legenda Cech stoji na golu i oprosti se od publike, jedino mi je to želja za kraj sezone.

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.