Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Paulo Dybala (Argentina, 1993)

Istaknuti odgovori

Igra on odlično, gledao sam ga par puta i to što sam gledao je bio uvijek najbolji pojedinac na terenu. Također i u zadnjoj utakmici protiv Genoe, imao je asistenciju i jednom je prečku pogodio..
99% je on Juventusov, sam je rekao da bi želio ostati u Italiji, da je Juve veliki klub, da bi se lagano prilagodio te da ne govori ni riječ engleskog ni francuskog.

te da ne govori ni riječ engleskog

Savrseno bi se uklopio u Chelsea.

Kakav crni Juventus. Zamparini ce ga prodati bilo gde drugde samo ne tamo, cak i po nizoj ceni. Coveku drazi kes nego da posluje sa tim lopurdama.

Svaki klub koji moze da proda igraca van cizme ne ulazi u poslove s Juventusom. 

• Autor
Meni se bar cini da je dobar na malom prostoru,levak
To me jedino i interesuje
A ovo za te njegove izjave,ne obracajte mnogo paznje,ne znam sta sve nije izjavio kako on tako i zamparini

"Voleo bi da igra van ali i da ostane u Italiji" :))

Drugim recima ko prvi devojci(vise plati) njemu devojka

"Napoli u utrci za Dybalu? Istina je. Predsjednik Aurelio De Laurentis je sa mnom osobno razgovarao i vjerojatno je da će oni na ljeto pojačavati momčad, čak i ako se ne plasiraju u Ligu prvaka. Predsjednik Napolija me je nazvao i uskoro ćemo se osobno sastati, ali među nama postoji međusobno poštovanje i duboko prijateljstvo. Jasno je da je odnos koji ja imam s Aureliom poseban i nadam se da on može uzeti Dybalu, jer je on novi Messi." rekao je Zamparini za Radio CRC

• 4 sedmice kasnije...

Ofenzivac Palerma Paulo Dybala od sljedeće sezone igrat će za Juventus. Potvrdio je to i njegov trenerBeppe Iachini nakon pobjede kod Cagliarija 1:0.

"Paulo Dybala je vrlo blizu da postane Juventusov igrač"; kratko je  rekao je Iachini.

Za Dybalu su interes pokazali mnogi europski klubovi, ali stara dama je očito bila najbrža pa će Argentinac na kraju sezone preseliti u Torino.

Dybala je ove sezone zabio 13 golova, a Juve će za njegove usluge platiti 40 milijuna eura.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.