25. april 2015.11 god. Autor comment_214762 Ne znam kolko sam foruma pretrazio 97% se o njemu prica na osnovu "rekla kazala" i youtube klipova Hahahahahhah A nije mi to nista cudno,pa i azar mi je bio anonimus dok ga nismo doveli Bitno mi da zna igrati levom nogom zato sam malo i napumpao pricu u uvodu za temu :)) Prijavi
25. april 2015.11 god. comment_214764 Ja za ovog igraÄa Äuo nisam. Ako je ko Cuadrado onda nemoj. Prijavi
25. april 2015.11 god. comment_214768 Igra on odliÄno, gledao sam ga par puta i to Å¡to sam gledao je bio uvijek najbolji pojedinac na terenu. TakoÄ‘er i u zadnjoj utakmici protiv Genoe, imao je asistenciju i jednom je preÄku pogodio.. 99% je on Juventusov, sam je rekao da bi želio ostati u Italiji, da je Juve veliki klub, da bi se lagano prilagodio te da ne govori ni rijeÄ engleskog ni francuskog. Prijavi
25. april 2015.11 god. comment_214797 te da ne govori ni rijeÄ engleskog Savrseno bi se uklopio u Chelsea. Kakav crni Juventus. Zamparini ce ga prodati bilo gde drugde samo ne tamo, cak i po nizoj ceni. Coveku drazi kes nego da posluje sa tim lopurdama. Svaki klub koji moze da proda igraca van cizme ne ulazi u poslove s Juventusom. Prijavi
25. april 2015.11 god. Autor comment_214798 Meni se bar cini da je dobar na malom prostoru,levak To me jedino i interesujeA ovo za te njegove izjave,ne obracajte mnogo paznje,ne znam sta sve nije izjavio kako on tako i zamparini "Voleo bi da igra van ali i da ostane u Italiji" :)) Drugim recima ko prvi devojci(vise plati) njemu devojka Prijavi
25. april 2015.11 god. comment_214799 "Napoli u utrci za Dybalu? Istina je. Predsjednik Aurelio De Laurentis je sa mnom osobno razgovarao i vjerojatno je da će oni na ljeto pojaÄavati momÄad, Äak i ako se ne plasiraju u Ligu prvaka. Predsjednik Napolija me je nazvao i uskoro ćemo se osobno sastati, ali meÄ‘u nama postoji meÄ‘usobno poÅ¡tovanje i duboko prijateljstvo. Jasno je da je odnos koji ja imam s Aureliom poseban i nadam se da on može uzeti Dybalu, jer je on novi Messi." rekao je Zamparini za Radio CRC Prijavi
17. maj 2015.11 god. comment_217599 Ofenzivac Palerma Paulo Dybala od sljedeće sezone igrat će za Juventus. Potvrdio je to i njegov trenerBeppe Iachini nakon pobjede kod Cagliarija 1:0. "Paulo Dybala je vrlo blizu da postane Juventusov igraÄ"; kratko je rekao je Iachini. Za Dybalu su interes pokazali mnogi europski klubovi, ali stara dama je oÄito bila najbrža pa će Argentinac na kraju sezone preseliti u Torino. Dybala je ove sezone zabio 13 golova, a Juve će za njegove usluge platiti 40 milijuna eura. Prijavi
17. maj 2015.11 god. comment_217610 Citao sam negde da visina transfera nece preci 30 miliona, i to s bonusima, al dobro, nije ni vazno. Katanac :D Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.