17. april 2015.11 god. comment_213605 Paulo Dybala,omaleni argentinac,naslednik Mesija,Aguera privuko je pažnju svih velikih klubova ove godine,iza sebe ima fantastiÄnu sezonu te nije ni Äudo Å¡to postoji veliko interesovanje za njega. Pokriva praktiÄno sve pozicije u napadu,neverovatno je brz,fiziÄki jak,odliÄan izvodjaÄ prekida,levak(možda reÅ¡enje za "whisperovo Äuveno kontra krilo"). Poslali smo službeno ponudu za njega Å¡to je potvrdio/preneo i sky sports Å¡to znaÄi da smo se ukljuÄili u trku za njegov potpis pored Arsenala,Juventusa koji su navodno favoriti za njegovo dovodjenje. LiÄno,ne oÄekujem mnogo,zadnji put kad smo pregovarali sa Zamparinijem(Pastore) to se pretvorili u pravi cirkus i verujem da će tako biti i ovog puta,njegovi predstavnici/posrednici su izjavili da je ÄŒelzijeva ponuda "slaba" i da neće pustiti svoju najveću zvezdu ispod 40 miliona evra,Å¡to i nije neka cifra s obzirom na savremene "modne" trendove. Sam Dybala je izjavio da je njegov san da zaigra za Barselonu ili Siti,klubove koji se do ovog trenutka nisu oglasili i malo je verovatno da će se neÅ¡to tako i desiti,Barsa pre svega zbog zabrane vezane za transfere a i drugih faktora,Siti zato Å¡to ima druge prioritete,mada se sve to može promeniti do kraja prelaznog roka. Prijavi
17. april 2015.11 god. comment_213609 aj za barselonu, al sine Ä‘e će ti san biti da igraÅ¡ za siti inaÄe, Ä‘asvi mi se lik Prijavi
17. april 2015.11 god. comment_213618 Pa njemu istiÄe ugovor sledeće godine. InaÄe ne verujem u pojaÄanja iz Italije Prijavi
17. april 2015.11 god. Autor comment_213621 interesantno da Zamparini tvrdi da je Arsenal jedan od favorita Å¡to se kosi sa nekim informacijama naime Venger je poznat po svojoj filozofiji/pravilu da " ne trpa kvalitet preko kvaliteta" te dokle god raspolaže sa igraÄima na odredjenoj poziciji guraće njih a trenutno se na spisku Arsenala nalaze Ox,SanÄez,Volkot,mali Gnabri pa i Velbek koga Profesor viÅ¡e gura na krilo a sky sports je nedavno preneo i to kao "proverenu" vest da je Volkotu ponudjen novi ugovor ili se bar radi na tome Po mom skromnom miÅ¡ljenju Äini mi se da je Zamparini "oÄajan" te me i ne Äudi Å¡to smo mi poslali navodno slabiji ponudu Prijavi
17. april 2015.11 god. comment_213624 gdje bi ga vi ugurali kod nas, na krilo ? Poslano sa mog Nexus 4 koristeći Tapatalk Prijavi
17. april 2015.11 god. comment_213660 Koliko ja znam, ovaj lik je napadac, nesto kao aguero, tako da krilo ne dolazi u obzir. Meni nekako zvuci kao precijenjen igrac, ali sta znas. Prijavi
18. april 2015.11 god. comment_213696 Koliko ja znam, ovaj lik je napadac, nesto kao aguero, tako da krilo ne dolazi u obzir. Meni nekako zvuci kao precijenjen igrac, ali sta znas. ja ga znam kao napadaca, ali procitah negdje da moze da pokriva sve pozicije u napadu, pa me to zbunilo. Ako je igrac tipa Kun (poziciono), transfer ne dolazi u obzir. Costa, Bamford, Remy. Poslano sa mog Nexus 4 koristeći Tapatalk Prijavi
18. april 2015.11 god. Autor comment_213700 ma ovo je igraÄ za nas,neće igrati klasiÄnog Å¡pica nego RWF Prijavi
19. april 2015.11 god. comment_214033 Navodno smo poslai ponudu od 29 miliona funti za njega. Prijavi
20. april 2015.11 god. Autor comment_214096 Cuj, Dybala da nas kosta kao Costa... pa za Kostu smo "sjebali" atletiko,tu nema greške,da nije bilo nekih mutljavina oko njegovog ugovora sigurno bi koštao i do 50 miliona funti Prijavi
20. april 2015.11 god. comment_214109 Ovo leto je posednja prilika da Paleermo zaradi na njemu. Od spominjanih interesenata, igrac tog profila je najpotrebniji Mourinhu. Wenger i LVG su zatrpani ofanzivcima, City ocekuje smena trenera.... Male su sanse da Marina istrci pred rudu i iskesira im tolike pare. Predvidjam mu PSG. Prijavi
20. april 2015.11 god. Autor comment_214110 a psg nije pretrpan ofanzivcima ja bih rekao da zamparini kuka ne veliko i da ga prima analno u ovom trenutku dajem glavu da ne postoji toliko interesovanja kolko se piše po medijima Prijavi
20. april 2015.11 god. comment_214114 a psg nije pretrpan ofanzivcima ja bih rekao da zamparini kuka ne veliko i da ga prima analno u ovom trenutku dajem glavu da ne postoji toliko interesovanja kolko se piše po medijima Jeste, al njima rezon nije isti kao klubovima u PL. Normalno da nema, ali bez reklame nema ni prodaje. Problem je sto zainteresovani nece da mucnu glavom i cekaju januar. On nece da produzi ugovor pa nece. Onda svi lepo po 15 miliona, pa ovaj naduvenko nek crkne od muke :D Prijavi
20. april 2015.11 god. comment_214116 Pa nije, Samo moura, ibra i cavani. Lavezzi kurcina, pastore kurcina i eto. Prijavi
20. april 2015.11 god. comment_214176 Gotovo svi ostrvski mediji preneli da smo krenuli po ovog lika decko vredi 40.miliona mislim da je dobar kao Sancez ako ne i bolji... Celzi bi dobio uz Kostu i Azara igraca koji moze da zvizne bez problema 15-20 golova po sezoni,ako se uzme u obzir da Oskar i Vilijan ne mogu postici vise od 7-8 golova po sezoni. Prijavi
20. april 2015.11 god. comment_214233 http://football-talk.co.uk/101976/agent-confirms-chelsea-have-tabled-e40m-bid-but-player-prefers-arsenal-move/Izgleda da ne voli Autobus mali. Prijavi
20. april 2015.11 god. Autor comment_214234 ma to je stara izjava,joÅ¡ pre ovoga da smo poslali ponudu od 40 miliona on ako dodje kod nas,mora imati slobodu kao az,jednostavno takav tip igraÄa,ne možeÅ¡ od njega tražiti da radi prljav posao kao vilijan,oskar Prijavi
20. april 2015.11 god. comment_214252 ma to je stara izjava,joÅ¡ pre ovoga da smo poslali ponudu od 40 miliona on ako dodje kod nas,mora imati slobodu kao az,jednostavno takav tip igraÄa,ne možeÅ¡ od njega tražiti da radi prljav posao kao vilijan,oskar sukurac, jebo te igrac koji se ne uklapa u bus to je smeće Poslano sa mog Nexus 4 koristeći Tapatalk Prijavi
20. april 2015.11 god. comment_214253 Jebote svi pricaju o ovom liku ko da je neki masterclass igrac a ja ga ni jednom nisam gledao :D Moracu da gledam Palermo za vikend da ga malo skautiram Prijavi
20. april 2015.11 god. comment_214255 Jebote svi pricaju o ovom liku ko da je neki masterclass igrac a ja ga ni jednom nisam gledao :D Moracu da gledam Palermo za vikend da ga malo skautiram Jebeno je dobar po meni jako podseca na Sanceza mislim da je cak i bolji. ma to je stara izjava,joÅ¡ pre ovoga da smo poslali ponudu od 40 miliona on ako dodje kod nas,mora imati slobodu kao az,jednostavno takav tip igraÄa,ne možeÅ¡ od njega tražiti da radi prljav posao kao vilijan,oskar To je igrac koji uz Azara moze Celziju da ponudi 15-20 golova po sezoni bez problema,koliko takvih igraca imamo samo Azara brata Kostu nece da racunam on je napadac. Vilijan i Oskar tesko da mogu vise od 6-7 golova po sezoni mislim daj e to malo za klub kao sto je Celzi. Prijavi
21. april 2015.11 god. comment_214337 Jebeno je dobar po meni jako podseca na Sanceza mislim da je cak i bolji. To je igrac koji uz Azara moze Celziju da ponudi 15-20 golova po sezoni bez problema,koliko takvih igraca imamo samo Azara brata Kostu nece da racunam on je napadac. Vilijan i Oskar tesko da mogu vise od 6-7 golova po sezoni mislim daj e to malo za klub kao sto je Celzi. WTF? Koji bre Dybala, dao desetak golova i sad odma novi Messi, novi Aguero, bolji od Sancheza. Oladite malo. Prijavi
22. april 2015.11 god. comment_214357 Ma meni ovaj lik nimalo ne opravdava te silne milione sto traze, za 15tak normala. Prijavi
25. april 2015.11 god. comment_214752 Iako Arene redovno prenose Seriu A, nikako da upecam da pogledam Palermo.... Je l ima nekog ovde da ga je uopste gledao kako igra ? Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.