Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 07 - Bolton Wanderers (A) 02.10.2011, 14:30h

Istaknuti odgovori

• Odgovori 55
  • Pregledi 4,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Vise sam se "plasio" za Swansea nego za Bolton, lose su krenuli tako da pobjeda ovdje ne smije doci u obzir

Nedjeljna tekma opet. :rolleyes:

Biće zanimljivo koga će AVB odabrati ovaj put. Jedno je sigurno: Kaloua neće. :lol:

Bolton imao veoma težak raspored, utakmice s velikim ekipama na poÄetku. Sve je gubio, uvjerljivo, a mi samo trebamo završiti tu njihovu rutu i naravno pobijediti. InaÄe to je ekipa koja nam leži, oduvijek je tako. Nerijetko smo dobijali i po 4:0, pa i prošle sezone kad smo bili u užasnoj formi a oni hit sezone uzeli smo ih glat. B) Al ne mora to puno znaÄiti, ovo je potpuno nova utakmica.

oÄekuem laganu utakmicu, trebalo bi ju usmjeriti već na poÄetku tako da kasnije samo kontroliramo te pojaÄavamo tempo, a ne da jurimo rezultat i stalno gledamo na sat.

oÄekujm svakako drogbu u napadu, te vraćanje lamparda u pvih 11 odpoÄetka.

Kao što @wisey reÄe, redovne su nam mušterije, tako da bih ja furiozno krenuo i pocijepo ih do kraja. Šteta, neće Fernanda biti, ali eto tu je naš Tito.

Dakle pobjeda i ništa osim pobjede.

I da, naš dragi Salomon mora igrati, da bude zanimljivija utakmica. Vjerovatno oni (Bolton) neće moći ništa sami napraviti, pa da im pomogne.

Baš me zanima koju će trojku AVB odabrati za ofanzivu, mada poznavajući njega će to biti Malouda-Anelka-Mata

Osobno, ja bih volio vidjeti ovu postavu:

1 Petr ÄŒech

2 Branislav Ivanović

4 David Luiz

26 John Terry

3 Ashley Cole

12 John Obi Mikel

16 Raul Meireles

8 Frank Lampard

10 Juan Mata

39 Nicolas Anelka

11 Didier Drogba

--------------------------------

40 Henrique Hilario

17 Jose Bosingwa

6 Oriol Romeu

20 Josh McEachran

7 Ramires

15 Florent Malouda

18 Romelu Lukaku

Obrana će biti Bosingwa, Luiz/Bane, Terry, Cole

Mislim da Lampard neće startati ovu tekmu jer je poÄeo u LP pa oÄekujem: Ramires, Mikel, Meireles

Napad će biti Mata, Drogba, Kalou. Šalim se ^^ Mata, Drogba, Anelka/Sturridge

Ovo bi morali pobjediti.

@Dubrovcaninu, ja ne bih mogao zamisliti sutra ekipu bez Ramiresa... volio bih da Josh dobije vecu minutazu nego obicno, nadam se da ce Drogba u spic, lijevo Mata, desno Sturridge i naravno negdje iza njih Ramirez itd... Nadam se da ce i Romeu dobiti sansu

@Dubrovcaninu, ja ne bih mogao zamisliti sutra ekipu bez Ramiresa... volio bih da Josh dobije vecu minutazu nego obicno, nadam se da ce Drogba u spic, lijevo Mata, desno Sturridge i naravno negdje iza njih Ramirez itd... Nadam se da ce i Romeu dobiti sansu

Stavio sam ga na klupu jer ga malo je*e ozljeda.

sutra u napadu drogba sigurno, nadam se lukakuu da će ga zamijeniti u drgom pol, također romeu da zamjeni nekoga iz vezne linije.

ali što prije riješiti utakmicu, to je ono što se mora.

Stavio sam ga na klupu jer ga malo je*e ozljeda.

mozda bi bilo dobro da ga malo i odmori, bio je vrijedan...

a zasto smo kupili Romeu-a ako ga nece stavljati, on i Josh igraju skroz druge pozicije tako da tu nema dvojbe, ja mislim da bi oni obojica trebali dobiti sanse ako igra bude tekla po nasim planovima... kazes dok Josh ne dobije mjesto u pocetnoj, znaci Romeu ne bi trebao igrati jos najmanje 2 godine.. hehehe

Moramo pobijediti i prikljuÄiti se na tri boda Manchesterima pred ovu reprezentativnu pauzu. ;) Nebitno je kako, samo uzeti tu tricu.

Danas idemo po pobjedu, ja msm da nece biti ispod 0 - 3, samo može vise.

Golove daju Drogba, Mata i Lukaku (ako uđe, a mislim da ce ga AVB uvesti u II. poluvremenu)

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.