Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 07 - Bolton Wanderers (A) 02.10.2011, 14:30h

Istaknuti odgovori

Chelsea will line-up in the following 4-3-3 formation:

1 Petr Cech

17 Jose Bosingwa

4 David Luiz

26 John Terry ©

3 Ashley Cole

7 Ramires

16 Raul Meireles

8 Frank Lampard

23 Daniel Sturridge

11 Didier Drogba

10 Juan Mata

Subs: 22 Ross Turnbull, 2 Branislav Ivanovic, 6 Oriol Romeu, 12 John Mikel Obi, 15 Florent Malouda, 18 Romelu Lukaku, 39 Nicolas Anelka.

čudi me što nema ivanovića u prvoj već dvije tekme zaredom, a nema ni kalua na klupi B)

• Odgovori 55
  • Pregledi 4,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

• Autor

E svašta :) Uživam u igi Chelseaja trenutno kao što sam uživao i u prvoj sezoni pod palicom gospodina Carla Ancelottija :) pogođena formacija.

Igra je odlicna mada je ovo ipak ove sezone jako slab Bolton, prezadovoljan sam, Sturridge, Lampard i Luiz najbolji, u drugom poluvremenu ocekujem da ubaci Lukakua malo ranije i da vidimo jos jedno 2-3 gola

Moze jos bolje, treba vaditi Matu i Drogbu, posebno Matu treba cuvati!

Lukaku i Oriol bi trebala uci.

odlična utakmica.. Počinjemo da zabijamo više golova na utakmici što je svakako za pohvalu, ali nikako da imamo clean sheet. AVB stvarno mora sa igračima opraditi na prekidima.

Lamps odličan. Proradio je u njemu inat i ev ga, u 5 dana 4 gola.

Sturridge takodjer odličan, sa 2 pogotka.

Malo su mi Mata i Ramires zakazali ali nema veze.

Sa današnja 3 gola Lampard došao do brojke 143 u PL. Još 4 i prestiže Sheringhama i dolazi na 7.poziciju najboljih strijeleca PL svih vremena

Rezultat sve govori, nema potrebe da se tu puno šta priča. Pročepilo nam je i ulazilo sve živo ovaj put. Moralo nam se vratiti poslije uniteda i Valencie. ;)

Super khm khm Frankie ! :D

1-5

Strijelci:

Davies (Bolton)

Drogba x2

Anelka

Ivanovic

Sturridge

moj neki predosjecaj xD

Pogodio si rezu, ne i strijelce ;)

• Autor

Tri gola Franka Lamparda, pobjeda od 5-1 u gostima, opet se približili Manchesterima - svaki navijač Plavaca bi trebao biti prezadovoljan, kao što sam i ja sam :D ali zabrinjava me reagiranje obrambenog dijela ekipe u pojedinim situacijama. Čekam dan kada ćemo postići više od tri gola a ne primiti u isto vrijeme niti jedan.

Sad s rahatlukom ulazimo u ovu pauzu. Poslije toga igraju United i Liverpool, pa onda dva Manchestera. Prilika da smanjimo razliku... :D

Samo bez nekih glupih povreda. :)

Drugo poluvrijeme nisam gledao jer sam izasao, maloprije usao gledam rezultat i vidim da je opet primljen gol iz prekda sto se zaista mnogo puta desilo ove sezone, steta sto Lukaku nije dobio priliku, mogao je lagano citavo drugo poluvrijeme odigrati

Odlična utakmica, nitko nije bio loš na terenu, svi su bili ili solidni ili vrhunski. Šteta zbog primljenog gola a i zamjene su mogle biti puno bolje, mogao je AVB bar Lukakua staviti u igru a ne Anelku

Ocekivao sam Josa ili Lukakua da bi mogli odigrati nekoliko minuta u ovoj utakmicu ali nista...

Uglavnom sretan sam zbog pobjede ali ja ocekujem da poderemo Arsenala za 3 kola ako se ne varam, ovo do sada su sve pussy smoke...

to je to ! :D OVO je Chelsea samo treba popravit igru u odbrani jos .. ! :D

Nevalja Lampard treba u penziju , gotovo je njegovo vrijeme , josh treba umjesto njega , ! :D

Sve je Lampard danas dokazao da je klasa , samo opusteno , moramo pobjedjivati od utakmice do utakmice pa ce sve na svoje doc i mi na prvo mjesto :D

COME ON CHELSEA

otvaranje je bilo savršeno, baš ono što sam napominjao-što prije je trebalo riješiti utakmicu i u tome se uspjelo :)

kasnije je bila potpuna kontrola, i prebacivanje u nižu brzinu nakon 30. minute

lampard odličan, na pravom mjestu svaki puta, mata malo nevidljiv u ovoj utakmici te mi je žao drogbe malo što se nije upisao u strijelce.

sada izbjeć ozljede tjekom stanke te ozbiljno shvatit everton., već su tradicionalno neugodni

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.