Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 29: Chelsea 1 - 1 Southampton (15.03. ned) [1]

Matchday 29: Chelsea vs. Southampton (15.03. ned) [14:30h] 16 članova je glasalo

1. 1.

• Pobjeda, očekujem pravu i pozitivnu reakciju, jednostavno moramo pobjedit
      60%
      9
    • Podjela bodova, kako je počela sedmica ovde Ä?e bod biti vrh
      20%
      3
    • Poraz, joÅ¡ jedno razočarenje
      20%
      3

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Samo kad počne Mane pretrčavat Cahilla :D

E to, to. Pa ja nzm sta je u glavi Murinja, jebo te konj stavi Zumu koji je brzi 3x od Kejhila, a i u boljoj je formi. Pa vidi se iz aviona da je to ogromna greska koja nas moze skupo kostati.

• Odgovori 95
  • Pregledi 7,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Kuman bolje pripremio utakmicu od Oca a nije samo to problem,napokon Ton igra kao na početku prvenstva

Moralo se više rotirati,stvarno ne znam šta je više Ocu,al bez zajebancije,ovo uopšte nije dobro

Vilijan je hendikepiran na tom desnom krilo,Oskar je PRSO,PUKO,treba Vilijana u sredini,Oskara van,Kvadrada unutra. Ivanovića van,Azpi na njegovo mesto,Luis levo,Kejhil van,Zuma unutra.

Pročitani smo,predvidivi,Vilijan nema rešenja,Oskara nema i na kraju lopta uvek završi kod Baneta.

Kosta pokazao da zna i glavom igrati,jedini segment gde dominiramo trenutno a od početka prvenstva nismo to koristili sem u par situacija.

Ajd biće bolje valjda u drugom poluvremenu.

ps:NIkako Faba na 10,poješće ga Vanajama i Šnajderlin

Lose lose lose lose...

Costa solidan kao i Hazard, Willian blago receno retardiran, Cuadrado se gubi k'o abdest.

skupina debila eto sta su oni, debili nevidjeni... sem Aspia i Courtisa, svi do jednog na celu sa retardiranim Fabregasom

I danas iako imam 5 predmeta spremat ja uzmem gledat utakmicu, a vi ovako, uzmete mi piti krv na slamku 90 minuta. Jebem vam pleme mrtvo pa imate li dostojanstva? Niko vam nista ne bi rekao da odigrate momacki, da se trudite i ginete, ali ne, vi ne zelite da trcite, ne zelite da sutate, ne zelite da se borite. Dabogda vas djeca nervirala onoliko koliko vi mene nervirate i dabogda vi morali trpiti nekog u zivotu koliko trpim ja vas zadnjih mjesec dana. Sad ne mogu ni da ucim, ne mogu da spavam, jedino mi ostaje da sjedim ostatak dana i razmisljam o tome koliko ste retardirani i koliko bez truda vi idete kroz zivot, dok cu ja za svaki svoj sledeci korak, da bi nesto napravio u zivotu, morati poginuti. Hvala i jos jednom jebem vam mater mrtvu.

Bravo deckima, svaka cast! Posebno na drugom poluvremenu. Zaslužili smo pobjedu, nismo je dobili, nema veze. Golman im je bio kao na drogama i zato nije završilo 3:1. Ne mogu se otetit dojmu da nije bio penal. Svi su dali sve od sebe, nemamo pravo nikome srati.

NEMOJTE DA VIDIM DA PIŠETE PROTIV MOURINHA, BILO KOJEG IGRAČA ILI KLUBA! 

Bravo deckima, svaka cast! Posebno na drugom poluvremenu. Zaslužili smo pobjedu, nismo je dobili, nema veze. Golman im je bio kao na drogama i zato nije završilo 3:1. Ne mogu se otetit dojmu da nije bio penal. Svi su dali sve od sebe, nemamo pravo nikome srati.

NEMOJTE DA VIDIM DA PIŠETE PROTIV MOURINHA, BILO KOJEG IGRAČA ILI KLUBA! 

JEBEM MATER I MOURINHOU I OSCARU I WILLIANU!

Kako smo losi, prvo poluvrijeme osim gola sanse nismo stvorili, u drugom smo stvarali sanse ali realizacija je zakazala, previse se oslanjamo na igrace poput Oscara i Wiliana a panjevi su nevidjeni.

Ali ne mogu da vjerujem da smo pustili Salaha i Schurrlea a ostavili Williana i jos plus doveli Cuadrada...kakav fail.

Koji jad od postavke, mentaliteta, ekipe, kakva banda raspuštena u pm.. 

Izbaci Edena i mi se borimo za Evropsku Ligu, tako izgleda ova igra u drugom dijelu sezone.

Ali ne mogu da vjerujem da smo pustili Salaha i Schurrlea a ostavili Williana i jos plus doveli Cuadrada...kakav fail.

Dodaj jos Matu i Debruynea.

Dodaj jos Matu i Debruynea.

Da...kad vidim koga smo sve pustili a kakve panjeve ostavili odnosno doveli dodje mi da placem.

• Autor

Kako mi unište dan pa to je nevjerovatno, više sam razočaran sada nego nakon PSG-a, prvi pratilac izgubi od davljenika i mi umjesto da sve završimo pobjedom danas mi podbacimo ~X(

Govorili smo da FA i sudije žele zanimljivu završnicu sezone, ali izgleda da to i mi želimo..

Konstantno ostavljamo rivale u životu to nam dođe kao zanimanje.

Stanje na tablici je još uvijek odlično. Neću pljuvati momke zbog "nedostatka želje", meni se čini ds su željeli pobijediti ovo. A to što im na terenu nejde druga je stvar.

Kao što chiba kaže, pročitani smo. Ne možemo više normalnu akciju složiti protiv postavljene obrane.
Moraju se promijeniti neki igrači u ekipi, nešto, bilo što. Tu sad nastupa Mou.

Ja zadovoljan, terry je trebao zavrsiti ono na kraju, jos jedna tekma ostala zaostatka, mozemo i na 9 bodova razlike :D

TI zadovoljan,sa ovakvom igrom u naredna 3-4 kola zbogom titulo!

Normalna trener kad vidi da ekipi ne ide promeni sistem igre formaciju,isti fudbal na istu foru se igra kao prose sezone...

jos-mourinhotrener-stran.png

Mourinho je muško :/

Postali smo bezidejni u napadu.Mislim da je razlog tome skup ovih 11 igraca koji su igrali 95% utakmica.Sa Svabom i Salahom danas smo mogli pokusati malo raznovrsnije zaprijetiti golu Svetaca,ili sutanjem iz daleka ili zasjecanjem unutra.Ali nazalost ti igraci vise nisu s nama i nema nam druge nego osloniti se na jednolicnu igru Williana i Oscara.

Murinjo je  morao napraviti par izmjena.Danas se ubila utakmica za Filipea i njegove centarsuteve.Takodjer je i Zouma mogao igrati i Cuadrado.Ocigledno je bilo da je ekipa umorna a on je opet izveo isti sastav.Steta sto nismo pobjedili.Ipak bodovna prednost je povecana.

Postali smo bezidejni u napadu.Mislim da je razlog tome skup ovih 11 igraca koji su igrali 95% utakmica.Sa Svabom i Salahom danas smo mogli pokusati malo raznovrsnije zaprijetiti golu Svetaca,ili sutanjem iz daleka ili zasjecanjem unutra.Ali nazalost ti igraci vise nisu s nama i nema nam druge nego osloniti se na jednolicnu igru Williana i Oscara.

Murinjo je  morao napraviti par izmjena.Danas se ubila utakmica za Filipea i njegove centarsuteve.Takodjer je i Zouma mogao igrati i Cuadrado.Ocigledno je bilo da je ekipa umorna a on je opet izveo isti sastav.Steta sto nismo pobjedili.Ipak bodovna prednost je povecana.

Problem Celzija se zove Murinjo ne znam sta se njemu desava ,sve vuce pogresen poteze...

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.