Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 29: Chelsea 1 - 1 Southampton (15.03. ned) [1]

Matchday 29: Chelsea vs. Southampton (15.03. ned) [14:30h] 16 članova je glasalo

1. 1.

• Pobjeda, očekujem pravu i pozitivnu reakciju, jednostavno moramo pobjedit
      60%
      9
    • Podjela bodova, kako je počela sedmica ovde Ä?e bod biti vrh
      20%
      3
    • Poraz, joÅ¡ jedno razočarenje
      20%
      3

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 95
  • Pregledi 7,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Sutra se mora izaći i pokazati muda odmah od prve minute. Dosta više taktiziranja, idemo igrati fudbal i pobijediti.

• Autor

Ovo se ne smije propustiti, Burnley koliko nam je uzeo prije par kola sad nam je vratio sa kamatom..

Sad ulazimo puno lakše u ovu utakmicu.

Sutra dati sve za pobjedu.

Zao mi Sotona, ni krivi ni duzni ce najebat :D Ocekujem dominaciju i gospodarenje terenom

Protiv francuskih Svetaca smo se obrukali za sva vremena, i to kod kuce.

Sad opet na SBu, opet protiv Svetaca. Ne vidite duplo, ovo je neka radnicka klasa Svetaca, ali ce nas isto razmontirati kao ovi iz gornjeg staleza, ako se Mou ne seti na kojoj vrbi pored obale Temze je okacio muda kad se isplovljvalo za Normandiju. 

Utakmica vaznija od prethodne, pritisak jos veci, slamka spasa sve kraca i tanja... 
Sve nam se skupilo u tih 90 minuta. 

I da, Banetu, Zoumi(Cahilu) i Terryu zabraniti napadacke prekide, valjda to podseti Fabregasa i Costu zasto primaju tolike milione.

Da netko neupućen pročita gornje postove, pomislio bi da se borimo za opstanak u ligi, a ne za naslov prvaka. Koliko pesimizma, čudo jedno.  =;

Očekujem pobjedu i da se s njom približimo peharu na koračić. Ostalo nam je 11 utakmica do kraja prvenstva te smijemo prosuti čak 10 bodova da bi ostali prvi (a vjerovatno ćemo smjeti i više od tog). To se jednostavno ne može usrati... 

jedino se bojim neke stele zbog zanimljivijeg prvenstva, navlacenja sudija i slicnog. Nadam se da gresim i da cemo ih odseci, mislim da je vreme za tako nesto.

jedino se bojim neke stele zbog zanimljivijeg prvenstva, navlacenja sudija i slicnog. Nadam se da gresim i da cemo ih odseci, mislim da je vreme za tako nesto.

Ako mi odigramo dobro i damo 2+ golova,nema tog sudije koji moze navuci 3 gola protivniku.

Ako mi odigramo dobro i damo 2+ golova,nema tog sudije koji moze navuci 3 gola protivniku.

slazem se, ali gledam i neke druge ne fudbalske faktore nazalost... nadam se pobedi svakako.

Protiv francuskih Svetaca smo se obrukali za sva vremena, i to kod kuce.

Sad opet na SBu, opet protiv Svetaca. Ne vidite duplo, ovo je neka radnicka klasa Svetaca, ali ce nas isto razmontirati kao ovi iz gornjeg staleza, ako se Mou ne seti na kojoj vrbi pored obale Temze je okacio muda kad se isplovljvalo za Normandiju. 

Utakmica vaznija od prethodne, pritisak jos veci, slamka spasa sve kraca i tanja... 
Sve nam se skupilo u tih 90 minuta. 

I da, Banetu, Zoumi(Cahilu) i Terryu zabraniti napadacke prekide, valjda to podseti Fabregasa i Costu zasto primaju tolike milione.

aca-stojanovic.jpg

Neka nerviranje počne.

Nadao sam se Cuadradu i Filipeu Luisu, ali vjerojatno su to očekivali i u Sotonu pa je Mou sve iznenadio

Jest, mora da su iznenađeni što prva postava izlazi na teren. Stvarno neočekivano od Mourinha. :-?

• Autor

Jbt pa pokažite bar malo želje na terenu..

Jebo vas hljeb vučete se ko prebijene mačke.

Ne možemo mi iskoristiti kiks City i sebi olakšat situaciju da ga jebeš..

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.